עבור לתוכן

התייעצות לגבי מפרט שקיבלתי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הלוחות הלכו במהלך של 2 (או 3) דירות שונות. וגם הספק זה לא הספק המקורי שממנו הלך הלוח המקורי הראשון. הספק הזה יחסית חדש ועדיין באחריות.

בגלל זה אני כל כך מיואש מהמערכת הזאת, גם החלפתי את הכ.מסך איזה פעמיים שלוש. בחיים לא קרה לי דבר כזה עם מחשבים אחרים (וזה המחשב AMD הראשון בחיים שלי, אז פשוט קפצתי למסקנות, למרות שאני יודע שאין להם בהכרח ביסוס)

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על כל העזרה רק שאלה אחרונה: החלטתי כנראה לקנות לוח עם זכרונות חדשים של DDR3 כי החנות שהבאת פה היא הכי קרובה אלי רק בת"א ולא בא לי לסחוב לשם את המחשב במידה וקורה משהו. לכן אני אלך ל- KSP פה בחולון.

רק רציתי לשאול איזה לוח אתם ממליציםׁ(והאם הם יתאימו בכלל למארז שלי iSolo-230)

GIGABYTE M68MT-S2 AM3

או

GIGABYTE 880GM USB3 AM2ּ, AM3

פורסם

GIGABYTE M68MT-S2 AM3 חסר יציאות דיגיטליות (DVI,HDMI) כך שבערוב ימיו כנראה לא יוכל לשמש כ HTPC

GIGABYTE 880GM USB3 AM2ּ, AM3 מאוד יקר, כך שלשלם 450 ש"ח על תושבת מתה זה די בזבוז כסף

משום שמדובר בלוח ישן ואתה חושב לבצע את הרכישה דרך KSP כדאי שתציץ בעץ הנ"ל

פורסם
  • מחבר

כן אני חוויתי על בשרי גם בעיות איתם. כשהמחשב שקניתי מהם התקלקל אחרי איזה שנה (כ.מסך שרוף אם אני זוכר נכון) שמתי אותו בסניף נתניה שממנו קניתי. לקח להם משהו כמו שבועיים-שלוש(!!!!) לפני שהם אפילו התחילו לבדוק אותו, סיפור מההפטרה. אבל כמו שאמרתי הם החנות היחידה באזור ובמידה ומשהו מתקלקל לא בא לי להסחב עם המחשב בין ערים בשביל האחריות... :-\

פורסם

בנתינה יש לך את TMS.

פורסם
  • מחבר

כן אבל שוב אני גר בחולון. נגיד שעוד שנה-שנתיים מתקלקל. אין לי זמן ליסוע עד לנתניה הלוך חזור פעמיים בשביל התיקון, אין אפילו רכב...

פורסם

ב-TMS אם יש הבעיה, שולחים לך שליח שיאסוף את הרכיב מהבית שלך.

פורסם
  • מחבר

ברצינות?! חשבתי שזה רק כשאתה מזמין את הרכיב. יש מצב שזה פותר לי את כל הבעיה!

פורסם

לא, כל עוד יש בעיה ברכיב (וזה בתקופת האחריות), ישלחו לך שליח שיאסוף מימך את הרכיב התקול.

פורסם
  • מחבר

טוב יש שם את הלוח Gigabyte GA-78LMT-S2P שנראה מתאים. אבל בכל זאת אני אצתרך כנראה לקנות זכרונות חדשים, אין מנוס

פורסם
  • מחבר

טוב במזל טוב הזמנתי את ה- Gigabyte GA-880GM-D2H וסטיק זכרון 4GB 1333 של קורסייר מ- TMS ב- 450 ש"ח

מקווה שהכל לטובה, תודה לכולם על העזרה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים