עבור לתוכן

שאלה - מעבד חלש שמחובר ל 100 מגה

Featured Replies

פורסם

הרצתי בדיקת מהירות על המחשב שלי (AMD Dual core 2.5ghz) עם כרטיס רשת 1GB והגעתי ל 70 מ"ב

אח"כ בדקתי במחשב אחר 3.2GHZ עם 4 ליבות והגעתי ל 99 מ"ב

המחשב שלי כמובן מחובר בכאבל והחלפתי בין הכבלים כדי לשלול את האפשרות שמדובר בכאבל לא תקין.

האם המעבד חלש וזה הגורם למהירות האיטית?

• תגובות 43
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהחלט, אצלי המחשב הוא dual core e6550 וגם מאוד קשה לו להגיע ל100 מגה, רק אם אני מחכה את האנטיוירוס לאחר לילה שהמחשב ישן הוא יגיע ל 100 מגה.

כידוע flash דורש המון כוח עיבוד

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

לעבור ל Windows XP יכול לעזור? מכיוון שהוא פחות כבד מ7

פורסם

לא, אין סיבה שזה ישפיע יותר מידי, המעבדים האלו צריכים להספיק (למרות שלא הבאת דגם מדויק).

אני מגיע עם גפול ליבה של אינטל (ישן) במהירות 2.2/1.8 (בדקתי גם ב-Underclock), הוא מגיע ל-100MB (אפילו יותר לכיוון ה-120MB), שיש הרבה תוכנות ברקע.

פורסם

הרצתי בדיקת מהירות על המחשב שלי (AMD Dual core 2.5ghz) עם כרטיס רשת 1GB והגעתי ל 70 מ"ב

אח"כ בדקתי במחשב אחר 3.2GHZ עם 4 ליבות והגעתי ל 99 מ"ב

המחשב שלי כמובן מחובר בכאבל והחלפתי בין הכבלים כדי לשלול את האפשרות שמדובר בכאבל לא תקין.

האם המעבד חלש וזה הגורם למהירות האיטית?

איך בצעת את בדיקת הביצועים?

פורסם
  • מחבר

בדקתי באתר של speed.013.net

פורסם

אל תתיחס לבדיקה הזו יותר מדי. אם אתה רוצה לבדוק את המהירות, תשתמש בתוכנה מקומית.

פורסם

למה שכפול ליבה יהיה מושפע בכלל...?

בסלולרי שלי אני מוריד 100 מגה אז E6550 יהיה גבולי?

LOL

יכול להיות בעית דרייברים או מודם או כרטיס רשת...

פורסם

באיזה סלולרי יש מהירות של 100 מגה בדיוק?

פורסם

אף אחד.

פורסם

בסלולרי שמתחבר ל WIFI למשל...

פורסם

עוד לא רציתי סלולרי שמצליח לקבל 100 מגה גם עם WiFi וזה בגלל שכרטיס הרשת האלחוטי שלא חלש בהרבה מזה של מחשב, והוא יכול עם תקן N להגיע מקסימום ל 150 מגה תאורטי מה שלא קורה

פורסם

עוד לא רציתי סלולרי שמצליח לקבל 100 מגה גם עם WiFi וזה בגלל שכרטיס הרשת האלחוטי שלא חלש בהרבה מזה של מחשב, והוא יכול עם תקן N להגיע מקסימום ל 150 מגה תאורטי מה שלא קורה

תגדיר כרטיס חלש??? המכשיר שלי תומך תקן N. מה חלש בו? ההספק? האם יש קשר בין ההספק למהירות כאשר יש לי קליטה מלאה?? אני חושב שלא.

פורסם

המגבלות החומרתיות והתוכנתיות של המכשיר לא יאפשרו לו בשום צורה להגיע ל-12.5MegaByte=100MegaBit, הבנת?

פורסם

המגבלות החומרתיות והתוכנתיות של המכשיר לא יאפשרו לו בשום צורה להגיע ל-12.5MegaByte=100MegaBit, הבנת?

לא.

אתה זורק טענות לאוויר ללא שחר.

תן הסבר ונראה מה מקור הטענה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים