עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך (Quardo) לצרכי גרפיקה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך מסדרת Quadro לצרכי עבודה עם תוכנות גרפיקה שונות, הכרטיס צריך להחזיק היטב בהגדרות מקסימליות של תוכנות כמו 3D Max, Maya, Cinema 4D ועוד..

אני אולי אצטרך לשדרג עוד כמה חלקים בעקבות השדרוג של הכ.מסך, זהו המפרט שאני עובד איתו כרגע:

- i7 2600 3.4

- Kingston 8gb memory

- Geforce 570 gtx

במידה ואתם רואים לנכון לשדרג חלקים מסויימים כדי למנוע צוואר בקבוק בבקשה תציינו אותם.

אני רוצה להשקיע בכ.מסך איכותי שיתאים לשימושים שציינתי מבלי להתחשב בתקציב, חשבתי על הכרטיסים של Quardo מסדרות 4800/5000/6000.

אני לא צריך את הכרטיס הכי טוב שיש אלא את הכרטיס שיתאים למה שאני צריך ותו לא. הכרטיס מיועד נטו לעבודה ולא למשחקים.

אני אשמח לקבל כל עצה/המלצה,

תודה!

פורסם

רק שאלה:

החלטת לרכוש Quadro משום שראית שהGeforce הנוכחי שלך לא מספק את הסחורה? הQuadro 6000 למשל מקביל לGeforce GTX480, שהוא לא רחוק המ570 שלך מבחינת ביצועים. נכון שלQuadro יש אופטימיזציות נוספות המכוונות לתוכנות המקצועיות, ונכון גם שחלק מהתוכנות האלה פשוט לא עובדות כמו שצריך עם Geforce, אבל האם ניסית?

פורסם
  • מחבר

כן, הכ.מסך הנוכחי לא מספיק חזק בשביל השימושים שאני עושה כרגע מבחינת רנדור/viewport/תלת מימד - במידה ואני עובד במקביל עם כמה תוכנות יש ריצודים ואפילו אם אני מפעיל תוכנה אחת בלבד התוכנה מתחילה לקרטע אחרי קצת מאמץ. בכרטיסים של Quadro יש יותר תאימות לתוכנות גרפיקה כמו שרשמת וזאת הסיבה שאני מוכן תקציבית להשקיע בכרטיס הזה. אני פשוט מתלבט ולא יודע איזה סדרה של Quadro אני צריך לקנות בהתאם לשימושים שאני עושה.

המון תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים