עבור לתוכן

מישהו פה עם בזק בינלאומי?

Featured Replies

פורסם

בשבוע האחרון האינטרנט לא זז. זה רק אצלי או שיש להם עומס?

לא רק הורדות, אני אפילו לא מצליח לגלוש באתרים כמו שצריך.

פורסם

אני עם בזב"ל (12 מגה), הכל עובד מצויין. גם אתרים, גם הורדות - טורנטים עם הרבה Seeders מגיעים למהירויות של 1.3MB/s (מתוך 1.5 נומינליים) תוך כמה דקות בד"כ.

פורסם

גם אצלי הכל תקין.

פורסם

היי JupitersCock,

אני לא מכירה תקלה גורפת הגורמת לאיטיות בגלישה.

האם ביצעת בדיקה מקיפה של המחשב על ידי אנטי וירוס?

בנוסף, האם תוצאות בדיקת מהירות אינן תקינות?

לוטם

פורסם

12 מגה בזב"ל - הכל תקין

פורסם

אני עם 100 MB

בהוט+ בזקלאומי, על הפנים ביחס לחודש שעבר , עכשיו אני מקבל 1 MB הורדה במקום 100MB

אבל מנסיון רב למדתי שאין עם מי לדבר, שום בדיקות ושום דבר, רק אולי עם הוט רק לגבי בעיות כמו המודם וכאלה אם יש אפשר לדבר על זה.

אבל עם בזקלאומי בעניין מהירות .. פעם ככה פעם ככה...

שיהיה בהצלחה.

פורסם

ב014 יש לי 100 + גיימר עם VDSL2 של בזק שמגיע למקסימום של 78. בtorrent אני מגיע למקסימום 5.5MB/s . לא מזמן הורדתי משחק מsteam ואם זכור לי נכון זה עבד בסביבות ה 2MB/s . השיא שלי בהורדות מsteam גם אחרי שסיפרתי לו שאני בשוויץ זה איזה 5.5MB .

בבדיקות מהירות התוצאות מעורבות לפעמים מקסימום לפעמים פחות. אולי אני לפעמים מגיע למקסימום של 78 מגה בבדיקות מהירות אבל בפועל לא ראיתי אף פעם הורדה שעבדה לי ב8.75MB/s שזה 70mbps גם לא ראיתי משהו שמתקרב ל7.4MB/s שזה 60mbps .

אני מודה שאני קצת מאוכזב אבל עוד לא התלוננתי על זה . הגיימר שיש לי בעיקר למשחקים ואני לא בדקתי את האיכות שלו בזמן האחרון. יש לי rubber banding מדי פעם ב diablo 3 מה שאומר שזה כנראה לא עובד כמו פעם אבל אולי Blizzard אשמים בזה.

אני מודע לזה שגם אם יש לך פי 2 רוחב פס מכל ספק אינטרנט אחר אי אפשר לתת לכולם 100 מגה באותו הזמן . עדיין הייתי מצפה שמי שלא משתמש בהרבה ברוחב פס יקבל קצת עדיפות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים