פורסם 2012 ביולי 1613 שנים אתמול באזור השעה 23:00 האינטרנט הפסיק לעבוד. לאחר שוידאתי כי הבעיה היא אכן בספק התקשרי אליהםת הנציג ,טען שיש שידרוגים וביקש ממני לנסות להתחבר עוד כמה דקות. עד היום בבוקר התקלה לא סודרה. מה שמפריע לי בכל הסיפור הזה הוא שהתקשרתי במהלך הלילה 3 פעמים, בכל פעם ענה לי אותו נציג. בפעם השלישית שדיברתי איתו הוא הודע שמודבר בתקלה כללית שתסודר רק בבוקר. שירות ביזיוני, החברה החזיקה שני נציגים בהלך תקלה כללית (שלפי הנציג מדובר בכל לקוחות הוטנט עם תשתית בזק!). התקלה נמשכת כבר מעל 10 שעות, וכל תפקידם של הנציגים הוא ל"ערבב" את הלקוחות כדי שיתיאשו ויחכו לבוקר. מעולם לא שמעתי על תקלת ספק שנמשכת כ"כ הרבה זמן ולא מטופלת מיידית. לאור המצב כבר ב8:00 התקשרי ל014 והתחברתי אליהם בחזרה. הדבר הראשון שעשיתי היה לשלוח נתק להוטנט. מציע לכולם לחשוב טוב לפני שהם מתחברים להוטנט. החיסכון ב-10 שקל בחודש לא שווה את השירות הגרוע הזה. אני את הלקח שלי למדתי.
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים מחבר ממש אין לי בעיה עם הנציג שירות. זה לא מטרת הפוסט.הבעיה שלי עם החברה שהיא מודעת לכך שיש לה תקלה כללית גדולה והיא לא מתקנת אותה במיידית אלה מחכה לבוקר.אני עבדתי באחת מחברות התשתית בארץ, שמעתי וראיתי מאות תקלות כלליות של ספקיות.מעולם לא שמעתי על תקלה כללית של ספק שנמשכת מעל שעה-שעתיים.אם הוטנט מרשים לעצמם להשאיר תקלה בסדר גודל כזה לבוקר, זה שירות גרוע.
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים למה אתה בטוח שהם "השאירו" את זה? אולי הם ניסו לתקן כל הזמן הזה ופשוט נכשלו?
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים מחבר 1. חברה בסדר גודל כזה, תיהיה בטוח שמדובר בכמה אלפי לקוחות.לפי הנציג כשדיברתי איתו בבוקר, במהלך הלילה הגיעו אליו מאות פניות של לקוחות עם התקלה.2. כמו שאמתי מניסיוני הלא קטן. אין מצב שלספקית יש תקלה בסדר גודל כזה שנמשכת כ"כ הרבה זמן.מכאן אנחנו מגיעים לאחת משתי המסקנות הבאות:א. היותר ראלית - השעה היית מאוחר ולכן התקלה נדחתה לבוקר.ב. הם משכירים מהנדסים לא מוכשרים במיוחד \ ציוד גרוע.
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים אנ לא מבין למה אתה לא בודק יותר לעומק וישר מסיק מסקנות כאלה ואחרות בהוט יש בעיה נהולית מעצבנת הם זה תקלה שניתן לתקן במקום מתקנים והם צריך להחליף חלקים שלמים צריך אשור של טכנאי בכיר ואז אשור של המחסן לספק את החלק וזה לוקח זמן זואת הבעיה שהייתה אצלי ובגלל זה זה לקח עוד 3 שעות בגלל שחקו לחלק אן מה לעשות נגד זה במקרה הזה זה לא בעיה של הטכנאי אבל שיש בעיות של יותר מכמה שעות הם נותניים פיצויי בעיקר למי שיודעה לבקש ייותר מזה אנ לא יכול להגיד
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים גם ל היתה בעיה כזו. אני דווקא התקשרתי לבזק, וקיבלתי הודעה מוקלטת שמתבצעות עבודות תחזוקה של בזק באזור שלי וזו הסיבה לתקלה. כחצי שעה אחרי המקרה, האינטרנט התחיל לעבוד ועבד עד הבוקר (השארתי טורנט פתוח).יש לי בזק + הוטנט. לכן אני בטוח שהתקלה לא הייתה קשורה לכל הלקוחות שיש להם בזק.
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים :hizuk: נראה לי שלא סיפרו לך את כל הסיפור במלואו. גם אני ב-HOT+בזב"ל ופרט לניתוק קצר של כחצי שעה ממש לפנות בוקר, במשך כל הלילה היה חיבור אינטרנט תקין. בעקבות המעבר של לקוחות ל-30M ו-100M, חברת HOT מבצעת שדרוגים מאוד גדולים לרשת שלה ולכן פה ושם יש ניתוקים. הסיכוי שתהיה תקלה כלל ארצית למשך 10 שעות ולא יהיה על כך שום רעש תקשורתי הוא קטן מאוד. ככל הנראה היתה באזור שלך פעולת שדרוג ולכן לא היה אינטרנט. אני עברתי ל-HOT לפני 4 חודשים עם חששות מאוד רצינים בעקבות המוניטין הגרוע שלהם ואני חייב לציין שאני מופתע מאוד לטובה מהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.