עבור לתוכן

אם קניתי מחשב מחנות מחשבים והיא פושטת רגל מהאני עושה אם חלק מתקלק במסגרת אחריות?

Featured Replies

פורסם

אם קניתי מחשב ואחרי כמה חודשים רכיב מתקלקל ויש לי על המוצר 3 שנים אחריות והחנות פושטת את הרגל מה אני עושה במצב כזה?

פורסם

פונה ליבואן

ואם החנות היא גם היבואן - שולחת לחברה בחו"ל או במידה ועלות המשלוח לא כדאית - נשארת בלי אחריות

פורסם
  • מחבר

מי היבואן של אינטל וסאפיר בארץ?

פורסם

יבואן רשמי הוא איסטרוניקס, וסאפיר ... יש 400 בערך, כל יומיים מישהו מחליט שהוא מתחיל לייבא אותם, עד שמחליט שנמאס לו ושם זה נגמר.

גם לאינטל יש לא מעט יבוא "אפור", כך שקשה לך לדעת מאיפה החלקים שלך הגיעו בסופו של דבר, אם החנות פשטה את הרגל.

פורסם
  • מחבר

טוב אברר עם החנות מי היבואנים של מה שקניתי

פורסם

לפי האתר של RSM

הם עדיין עוזרים ללקוחות שחנויות שהם קנו מהם סגרו .

יש באתר אימייל שניתן לפנות ויעזרו לך .

מבין-גדול

פורסם
  • מחבר

לפי הודעות בפורום אני מבינה שאתה עובד ב RSM.

כי זה הטראד השני בנוגע ל RSM שאתה מגיב וממליץ עליהם.

פורסם

אני ממש לא עובד שם .

אני פשוט לקוח שלהם בחנות בתל אביב ומרוצה מהשרות שלהם , הם עוזרים לי בשאלות שאני לפעמים צריך

ומיעצים לי כמו שצריך בלי לעבוד עליי בכל מני נושאים שאני צריך במחשב .

אני חושב שיש להם נציג בפורום , ראיתי את השם שלו והיה כתוב שהוא נציג RSM , אני לא זוכר את השם שלו כרגע , אני קצת חדש באתר הזה .

אבל אני בטוח שאם תשאלי את המשתמשים הותיקים יותר הם בטוח יודעים .

כמעט לכל החנויות בארץ יש כאן נציגים פשוט תשאלי משהו עם הרבה הודעות , הם בדרך כלל יודעים הכי הרבה לעזור ולענות על השאלות.

מבין-גדול

פורסם

גלית, לא רצים לפני הקטר. זה לא בריא. ;) צריך לפתור בעיות לפי סדר הופעתן.

סך הכל קנית מחשב. בעזרת השם לא אחרון בחייך. תתחדשי ותיהני ממנו. אולי אף רכיב לא יקלקל לך בכלל. ואת כבר חושבת על זה שאולי החנות שקנית ממנה תפשוט רגל ;D

פורסם

לנציג החנות בפורום קוראים, אם זכור לי נכון, מיכאל - אבל לא ראיתי אותו בסביבה די מזמן. בסה"כ אני מרוצה מהחנות הזו ויצא לי להזמין ממנה לא מעט דברים הן בשבילי והן בשביל חברים. מעולם לא יצא לי לממש בה אחריות כך שאני לא יודע מנסיון אישי איך היא מהבחינה הזאת.

אישית, נראה לי שגלית לקחה קשה מדי דיון שפתח כאן מישהו (שנרשם במיוחד לפורום בשביל זה, שכן זוהי ההודעה היחידה מטעם אותו משתמש) בו הוא טען שיש לו מידע לפיו RSM הולכים לפשוט את הרגל בקרוב.

יחד אם האמור, אחרי סקירה קצרה של הודעות מטעם "מבין גדול", אני מבין את הטענה שלה לפיה

זה לא הדיון השני, וגם לא הדיון החמישי. למעשה, נראה שרוב הודעותיו בפורום מתיחסות לשאלות צרכניות או ייעוץ לרכישת רכיבים, ורוב-רובן המוחלט של אלו אכן נראות כמו קידום מכירות של RSM (פלוס 2 המלצות על "א.לומדה" באשדוד, שכמובן בחיים לא שמעתי עליהם). משהו פה מסריח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים