עבור לתוכן

קניית SSD

Featured Replies

פורסם

שלום

אני גולש לפעמים בפורום פה וראיתי שיש משהו שנקרא כונן SSD שהוא יותר מהיר מכונן רגיל(לפי מה שהבנתי...)

ובאמת, ברוב המשחקים החברים שלי טוענים יותר מהר מימני

אז החלטתי שאני רוצה אחד כזה שיכול להכיל 3-4 משחקים (Battlefield,COD,Assasian Creed)

אפשר הצעות ??

(אם צריך מפרט של המחשב תגידו, אני יביא

פורסם

מה התקציב?

מפרט (בעיקר מה לוח האם)?

בשביל כמות משחקים כזאת עדיף 256GB (אלא אם רק המשחקים ישבו עליו ואז גם 128GB/120GB יהיה בסדר). אתה באמת רוצה להוציא 1000 ש"ח, על כונן רק בשביל שיפור טעינת המשחקים? לי יש אחד של 128GB עליו מותקנת המערכת (גם אופיס), הדרייברים ו-BF3. אם התכנון שלך הוא לשים עליו רק משחקים זה לא משתלם.

פורסם

לדעתי 128 גיגה יספיקו.העלות כרגע 600 שקל.במשחקים מה שישתפר זה זמני טעינת שלבים.על SSD שמים קודם כל מערכת הפעלה+תוכנות ומשחקים.חלק מהתוכנות הגדולות ניתן לשים גם בדיסק אחר כשנגמר המקום.המלצה שלי היא M4 של קרוסייל.

פורסם

:hizuk:

פורסם
  • מחבר

סליחה שלא הגבתי,חשבתי שזה אמור להראות לי תגבות באשכול....

אני לא חושב שאני צריך 256GB אז אני ייקח משהו כמו 120GB

לוח אם:P8P67-M

ושמתי לב שהכונן קשיח שלי הוא 7200 זה יכול להיות קשור לטעינה האיטית?

פורסם

לא, תריץ לו בדיקה עם HDTUNE ותעלה תוצאות.

פורסם

סביר (חוץ מהסוף).

פורסם

הסוף נראה ככה כי איזה תהליך(ונראה שיש לו הרבה כאלה) החליט להשתמש במעבד/HD, כדי לראות תוצאה מדוייקת יותר צריך לבצע במצב בטוח.

פורסם

אין שום בעיה להכניס על 128GB SSD מערכת הפעלה + מגוון רחב של תוכנות + 60-80 גיגה של משחקים.

התוצאות של ההרדיסק שלך לא חריגות.

הרדיסק זה פשוט דבר איטי כשפועלות עליו מגוון של תוכנות במקביל(ראה רשימה בשורה ראשונה).

הדאונספייק שרואים בתמונה היא דוגמא מצויינת לאיטיות של הרדיסק בפעולות מקבילות.

מספיק שכמה שירותים במערכת הפעלה ניגשים בדיוק להרדיסק בזמן הבדיקה כדי להפיל את המהירות לקרשים באותם רגעים, שיכולים להימשך לפעמים גם עשרות שניות ויותר.

פורסם

אפשר גם לחסוך מקום בדיסק אחרי התקנה של WIN7 אם מבטלים את ה HIBERNATE ואת ה PAGE FILE (במידה ויש מספיק זיכרון פיזי שעולה ממש מעט היום). ואז 128Gb באמת מספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים