עבור לתוכן

קבלו את הגיבור החדש של מחאת הצדק החברתי!

Featured Replies

פורסם

היא רווחית כיוון שהתעריף שאתה משלם מסובסד.

משרד התחבורה מוציא מכרז לקו X בתדירות Y. אם החברה רוצה להפעיל את הקו בתדירות גבוהה יותר אז היא לא תקבל סבסוד על האוטובוסים הנוספים וכתוצאה מכך תפסיד כסף.

אם תהיה תחרות - אף חברה לא תקבל סבסוד ואז או שהתעריפים יעלו, או שהחבורת יקרסו, או שאתה כלקוח תפגע (סה"כ תדירויות יקטנו, שירות ללקוח יפגע וכו')...

סה"כ ברובם המוחלט של הקוים אין מספיק נוסעים כדי שיפעלו ברווחיות בתנאים של לל סבסוד ככל הנראה.

• תגובות 317
  • צפיות 21.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז איך יתכן שבחלק מהמקומות כן יש תחבורה יעילה ושכן משתנה באופן דינאמי כתלות בצרכי התושבים?

פורסם

בארץ? אין בארץ תחרות ושוק חופשי אמיתי בתחבורה ציבורית ואם יש תחבורה טובה ויעילה זה כתוצאה מחלוקת קוים ותדירויות נכונה בשילוב עם חברה ראוייה שמתפקדת כראוי. חוסר תחרות זה לא משהו שהוא תמיד רע - הרי בשביל תחרות טובה שתועיל ללקוח אתה צריך כתנאי בסיס שיהיה לך מספיק לקוחות.

פורסם

הגיבור נפטר ..

פורסם

אוי לא...רק לא זה...

אגב מישהו שם לב שהוא היה גזען? אני זוכר שברגע שהוא נשרף הראו וידאו ישן שלו ושם הוא מדבר על כך שיש יותר מדי רוסים וחרדים בישראל

פורסם

^

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4255974,00.html

הוא אמר שהיה מקבל סיוע בשכר דירה אם רק היה רוסי או חרדי.

הוא לא תמיד צודק. אבל בשם מצבו מתאים - "אל תדין את חברך עד שתגיע למקומו" .

פורסם

יופי הוא אומר שם שבגלל שיש יותר מדי חרדים ורוסים אין תקציב בשבילו. ועם כל זה הוא יושב בבית קפה, מעשן סיגריות ושותה קפה.

המקרה שלו זה מקרה עצוב של אטימות ממשלטית ורצף אירועים שקרו בזמן הכי לא נכון. נורא מזכיר לי את את האג'נדה של מרקס בדיבור שלו.

להגיד לך את האמת קשה לי לרחם עליו

פורסם

מדובר באדם גאוותן עם בעיות נפשיות שחשב שהוא יותר חכם מכולם, הלך ראש בראש עם הרשויות, לא התייעץ עם אנשי מקצוע (עו"ד, רו"ח) והגיע לתחתית. הוא האשים את כל העולם בכשלונותיו האישיים. אני לא מבין כיצד אנשים מסוגלים להפוך אותו לסמל המאבק.

פורסם

למה עונש מוות לא קיים בישראל?

(יותר נכון קיים אך לא משתמשים בו למעט חריגים)

פורסם

כאלף בני אדם הגיעו הערב (שבת) לעצרות המחאה החברתית בתל אביב, בירושלים, בחיפה ובבאר שבע, המתקיימות לזכרו של משה סילמן

כמה עשרות בחיפה, 150 בירושלים, וכמה מאות בת"א.

בשבוע הקודם, שבו הוא הצית עצמו דווח על 10,000 ברחבי הארץ, ו 8,000 בת"א.

מה קרה? הם לא הזדעזעו מהאקט שלו? או אולי דווקא כן.

אותי זעזע לא פחות מהאקט שלו, זה עצם העובדה שאנשים שם עמדו צילמו ונתנו לו להצית את עצמו.

ב ynet כמה מפתיע, בחרו להתעלם מהכמות הנמוכה בת"א.

פורסם

צריך להגיד תודה שלא כולם עמדו וצילמו, היו מספיק שניסו לכבות אותו.

האמת? מהתמונות שראיתי, הייתי בטוח שהוא ישרוד, הרי כפי שאני מבין את זה הוא מת מנזק פנימי שנגרם לו בגלל הכוויות אבל על פניו הכוויות היו נורא שטחיות וכמה זמן הוא כבר בער?

שוב אני לא רופא ואני לא מבין בזה גרוש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים