פורסם 2012 ביולי 2613 שנים אני מכיר לפחות אדם אחד שהיה מקבל אורגזמה אלקטרונית מהאיכות של הגרפיקה כאן.הטריילר מאוד מרשים, אם כי זה די אידיוטי לשחרר צרורות כל הזמן, לא? לא ממש מדויק.אגב, זה רק אני, או שה-vanu גנבו ממטריקס את החיבורים מאחורי הראש?
פורסם 2012 ביולי 2713 שנים מחבר יש דמיון קל. קצת יותר מחצי שעה בשלושה חלקים, הרבה מידע מועיל על מה הולך לחכות לכל שחקני הביטא כאן אגב, איזו איפמפריה אתם הולכים לבחור?
פורסם 2012 ביולי 2913 שנים מעניין אותי, ניסיתי לרשום מפתח מהטוויטר, ובמקום לתת לי הודעה שהמפתח כבר רשום, או שרשמתי אותו בהצלחה, פשוט הועברתי לחשבון שלי.אחרי זה שניסיתי לרשום את אותו המפתח קיבלתי הודעה שהוא כבר רשום.לא קיבלתי שום מייל או הודעה אחרת שרשמתי מפתח לחשבון שלי, איך אני יודע שהוא רשום אצלי או לא?
פורסם 2012 ביולי 2913 שנים מחבר די מטומטם שהם מאפשרים לך להכניס את הקוד בעמוד הבית אבל שולחים אותך קודם ללוג אין ואז שוב לאמת את הקודבמשך הזמן הזה אחרים כבר היו מוכנים עם העמוד של האימות השני ולקחו את הקוד. ענין של 5-10 שניות בערך
פורסם 2012 ביולי 2913 שנים אני חושב שירדתי לשפל מדרגה חדש כדי להשיג מפתח, אבל בסופו של דבר הצלחתי חברה נתראה בשדה הקרב, ובהצלחה למי שעדיין לא הצליח לשים את ידו על מפתח, אל תאבדו תקווה
פורסם 2012 ביולי 2913 שנים שלחת הודעה למישהו מהחברה בשביל שהוא יתן לך? כי אם כן אז כדאי שתדע שהרוב פה עשו ככה
פורסם 2012 ביולי 2913 שנים לא משנה כמה הודעות שלחתי להם לא קיבלתי התייחסות... אני מניח שהם טובעים בהודעות
פורסם 2012 ביולי 2913 שנים כל פעם שהם מחלקים מפתחות הטוויטר שלהם מוצף בהודעות, כל כמה שניות נכנסת הודעה חדשה. בגלל זה מאוד קשה לקבל מפתח סתם ככה בכל מקרה, סקריפט קטן לAHK שחוסף כמה שניות חשובות מאוד כשמנסים לרשום את המפתח שהם מפרסמים בפומבי: ^v:: haystack := Clipboard needle := "[*]" replacement := "" result := RegExReplace(haystack, needle, replacement) Clipboard = Clipboard := result ClipWait SendInput, %Clipboard% return (כן, אני נעזרתי בזה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.