עבור לתוכן

רכשתי כונן SSD חדש. אשמח למעט עזרה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכל החברים,

רכשתי אתמול כונן SSD של crucial m4 128gb. אני עומד להתחיל את כל תהליך ההתקנה במחשב, והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה.

עברתי על המדריך שקיים באתר, שהוא מעולה אגב, ובאמת עזר לי קצת לעשות סדר בנושא.

עכשיו, למיטב הבנתי, הכונן עובד בצורה הטובה ביותר כשהוא לא מלא לגמרי, וגם כשמבצעים בו מינימום של מחיקות וניקיונות, לכן חפשתי עזרה בנושא תיקיית המשתמש שנוצרת בכונן של מערכת ההפעלה, וכל המידע שנשמר עלייה, בעיקר דברים שהם לא בשליטתנו (כמו הורדות) אלא דברים שאוטומטית נשמרים שם.

מצאתי את המדריך הבא:

http://www.newsgeek.co.il/windows-user-folder-ssd/

אשמח לשמוע את התייחסותכם, האם זה מדריך ששווה לעקוב אחריו ולבצע אותו. במידה ולא אשמח למדריך אחר, או להתייחסותכם לכל הנושא של תיקיית המשתמש.

מעבר לכך, טיפים אחרים שלא קיימים במדריך, בכל הנוגע לנקיון הכונן ע"י תוכנות מיועדות, כדאי לבצע, או לא כדאי, וטיפים כללים לשמירה תקינה ותחזוקה תקינה של הכונן.

תודה רבה

שבוע טוב לכולנו,

איתי.

פורסם

חשוב לחבר אותו כsata 3

תשתמש בו כמו כל כונן רגיל

פורסם

לא צריך לבצע שום נקיון.רק לודא שהטרים עובד.חיוני לא למלא אותו עד הסוף.חוץ מזה אפשר להשתמש כמו כונן רגיל.כל הטוויקים הם בעיקר לחסוך מקום ולצמצם במספר כתיבות עליו,על מנט להאריך את חייו.השאלה אם אתה מתכוון להוריש אותו לנכדים?

פורסם

אתה יכול לכתוב עליו 72TB, באמת תגיע לזה? זה דורש מימך כל יום לכתוב עליו 40GB במהלך 5 שנים.

פורסם
  • מחבר

;D ;D

כן, כנראה שלא אוריש אותו לנכדים.

קייצר, אתם אומרים לא להתנהג איתו כאילו אני אימא פולנייה...זה אני יכול לעשות

אחלה שבוע חברים.

ותודה.

נ.ב. - שאלה

יש לי חיבור חיצוני במארז לחיבור כוננים קשיחים באופן זמני, בשביל לעדכן קשוחה זה מספיק טוב או שרצוי שאני כבר אחבר את הכונן לתוך המחשב עצמו?

פורסם

איך שאתה רוצה, זה לא משנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים