פורסם 2012 ביולי 1313 שנים שלום לכולםיש לי מסמך אקסל קטןבמסמך יש עמודה שבה יש DROPDOWN LIST שממנה אני בוחר אופציה של פעיל/לא פעילהאם יש אפשרות (ואם כן, איך עושים את זה) שכל השורה תקבל צבע ירוק במקרה שאני בוחר פעיל או צבע אדום במקרה שאני בוחר לא פעילאני לא ממש יודע איך לשאול את גוגל דבר כזה...תודה מראש לעוזרים
פורסם 2012 ביולי 1313 שנים זה נקרא "עיצוב מותנה".אני לא יודע איך עושים בדיוק את מה שאתה מחפש, אבל ראיתי עכשיו מדריכים ממש טובים ביוטיוב שיעזרו לך בנושא. גם באתר בתמיכה של מיקרוסופט יש אחלה עזרה בנושא הזה.
פורסם 2012 ביולי 1313 שנים מחבר אתה יכול לשים לינק(ים) בבקשה?מצאתי מאמרים על עיצוב מותנה אבל אף אחד לא ממש מדבר על מה שאני צריךאני מתאר לעצמי שאפשר לעשות את מה שאני רוצה בעזרת שורות קוד אבל1. אני לא ממש יודע איךו 2. אני רוצה שהמסמך יהיה כמה שיותר פשוט בלי יותר מדי מאקרו ושטויות כאלו כי זה אמור לרוץ על כל מחשב בלי שום התערבות אנוש.
פורסם 2012 ביולי 1313 שנים להלן דוגמא איך להגדיר (ב- Excel 2003):נניח כי בתא A1 יכולים להיות הערכים:פעיללא פעיל(כל דבר אחר)כאשר הסמן מצביע על תא A1 לחץ בתפריט על עיצוב -> עיצוב מותנהתנאי 1:ערך התא הוא שווה ל-="פעיל"לחץ על הכפתור תבנית, ובלשונית תבניות בחר צבע ירוק. לחץ אישור.לחץ על כפתור הוסף>> להוספת תנאי חדשתחת תנאי 2חזור על על כל הפעולות הנ"ל אבל במקום פעיל הגדר לא פעיל ובמקום צבע ירוק הגדר רקע אדום.לחץ על כפתור אישור לאישור שני התנאים.
פורסם 2012 ביולי 1413 שנים מחבר תודה רבה על התגובה נץ את מה שעשית הצלחתי לעשות בשיפור קטן שבמקום שהסמן יצביע על תא אחד, בחרתי את כל העמודה שבה יש את הפעיל/לא פעיל ושם הכנסתי את 2 ה"חוקים" האלה וככה כל פעם שאני מוסיף שורה חדשה זה יראה לי את הצבעים לפי מה שאני בוחר שם. אז קודם כל תודה אבל..... מה שרציתי זה שהוא יצבע את כל השורה בצבע ירוק או אדום ולא רק את אותו תא. אז זה אני לא מצליח למצוא.
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים מחבר מעולה!!! עבד גם ב2007 קצת שינויים אבל עבד מצויין תודה רבה נץ!! :xyxthumbs: :yelclap:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.