עבור לתוכן

שאלה - מפרט מחשב לאנימציה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני אנימטור תלת מימד במקצועי עובד בעיקר על תוכנת AUTODESK MAYA אפטר אפקטס ו3D STUDIO

היום ישבתי עם בחור בחנות מחשבים והוא הרכיב לי מחשב שלטענתו הוא מחשב מעולה למה שאני צריך .. התקציב שלי היה 6000 שקלים

זה המפרט של המחשב :

Intel 3770 Quad Core i7 Tray : מעבד

Scythe MUGEN 3 1156 + 1366 : מאוורר למעבד

Gigabyte GA-H77M-D3H : לוח אם

Kingston 4Gb DDR-3 1600Mhz HyperX : ארבעה זכרונות סך הכל 16 ג'יגה

SilverStone Precision Black USB3.0 : מארז (שלטענתו מעולה לקירור )

Gigabyte GTX560 Ti 1280MB GDDR5 : כרטיס מסך

Seasonic S12II-620 620W Active PFC : ספק כוח

סך הכל עלה לי 5,313 ש''ח

היתי שמח לביקורות של אנשים מהתחום ואנשים שמבינים בכלל

:]

תודה רבה

פורסם

למרות שאני לא כל כך מבין במפרטים שמיועדים לגראפיקאים וכו' ..באופן כללי הרושם שמתקבל מהמפרט הזה הוא שהוא קצת יקר מדי ביחס למה שאתה מקבל ..

הספק מעל ומעבר ואפשר לקחת אחד עם הספק נמוך יותר מה שכמובן אומר - זול יותר.. הקירור הזה מיועד לOC ,בשביל מעבד Ivy Bridge ללא OC (שלא אפשרי עם הדגם הזה בכל מקרה) ואפשר להסתפק בקירור זול יותר , את הזיכרונות כדי להחליף לזיכרונות שעובדים במתח של 1.5 . בקר הזיכרונות נמצא במעבד החל ממשפחת הCore i והמתח המומלץ לזיכרונות הוא 1.5V וחשוב לשים לב למתחים של הזיכרונות שבוחרים , הזיכרונות האלו עובדים במתח של 1.65V שעקרונית לא אומר שהם לא יעבדו במחשב הזה ,אבל לא כדי לקחת סיכון בפגיעה במעבד ופשוט להחליף אותם בדגם אחר ..

הנה לדוג', באופן עקרוני יש פה את אותו המעבד ואותו כ.המסך אבל זול משמעותית ..

NZXT Source 210 Elite USB3 Black שחור, יחידות 1

₪274

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3136

SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze, יחידות 1

₪347

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1032

Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray, יחידות 1

₪1510

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3774

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1

₪141

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103

TwinTech GeForce GTX560Ti 1024MB GDDR5, יחידות 1

₪1198

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3102

Crucial / Micron 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 4

₪476

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3834

Gigabyte GA-H77M-D3H Socket 1155 H77 CHIPSET DDR3 ,2xPCI-E,VGA+DVI+HDMI, יחידות 1

₪505

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3763

סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪4451

המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/

פורסם
  • מחבר

היי davkl95

תודה על התגובה

תוכל אולי לומר איפה ראית כמה voltage מומלץ למעבד שלי ?

תודה

פורסם

כמו שאמרתי ,זיכרונות במתח 1.5V הם הסטנדרט בשביל מעבדי הCore i, יש אפילו זיכרונות במתח של 1.35V ,אבל אין שום בעיה עם 1.5V .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך

עזרת לי מאוד

פורסם

המפרט שקיבלת היה ללא קשיח\SSD?

בכדי לקבל התאמה טובה יותר ענה על השאלון

פורסם

מפרט דומה ויותר משתלם:

[table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]

[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1578₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

47₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד 4X[/td][/tr][/table][table][tr][td]

460₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1083₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic[/td][/tr][/table][table][tr][td]

425₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][/tr][/table][table][tr][td]

379₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] סה"כ:[/td][/tr][/table]3972₪[/td][/tr][/table]

אותו המעבד. הקירור הוא מספיק בהחלט למעבד 77W שאין עליו OC..יהיה שקט יותר מקירור סטוק. 16G זיכרון כאשר הוא אומנם 1600MHZ אבל אתה תעבוד איתם בתצורה של 1333MHZ שכן זה התדר למתח 1.5 שהם עובדים איתו..ואל תדאג אין הבדל. כרטיס חזק ובמחיר יפה לשימושים שלך. לוח מפוצ'ר בכל טוב כולל USB3 וכ"ו. ספק SS איכותי ומספיק למערכת! מארז לא ג'נרי וגם לא סתם מנופח..קריר בצורה סבירה ויחזיק את המערכת ללא בעיה.

הערה: לא הוספתי שאר דברים כמו HDD ו- CDROM...כי במפרט המקורי אין. אם בכל זאת נתייחס לדברים שחסר..זה כונן SSD איכותי לתוכנות ומערכת הפעלה, כונן CD וקשיח של 1T טוב, נקבל את המפרט הזה:

[table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1578₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

47₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד 4X[/td][/tr][/table][table][tr][td]

460₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1083₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic[/td][/tr][/table][table][tr][td]

425₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][/tr][/table][table][tr][td]

379₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td][/tr][/table][table][tr][td]

95₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Crucial 128G SSD Marvell M4[/td][/tr][/table][table][tr][td]

620₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][table][tr][td]

429₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] סה"כ:[/td][/tr][/table]5116₪[/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

היי matan007

תודה על העזרה , באמת הורדת משמעותית את המחיר

השאלה שלי היא אם הקירור הטוב שקיבלתי והספק החזק

לא יהיו שימושיים בעתיד ?

זאת אומרת במידה וארצה להשתדרג אחר כך

לא עדיף שיהיה לי ספק כוח חזק יותר ועוד קירור ?

והאם המארז שציינת כאן יותר טוב מהמארז שהוצע לי ?

פורסם

1) התשובה היא לא. הקירור מספיק בהחלט כי זה מעבד 77W TDP ואין OC. בנוסף שאתה אומר לעתיד אתה מתכוון לשדרוג מעבד? אתה יודע שזה חריג לשדרג מעבד כי אז כבר צריך גם לוח חדש (עד שתצתרך לשדרג מעבד עוד כמה שנים בטוח תהיה תושבת חדשה) ובכל מקרה מעבדים נעשים קרירים יותר ודורשים פחות הספק.

2)הספק הוא מספיק כרגע למערכת ואף יותר (SS יודע לתת 120%). אבל אם אתה רואה מצב שאתה קונה נגיד פתאום כ.מסך מטורף עוד כמה שנים...פה יש מקום לשדרוג קל לספק. אם אתה מדבר על שידרוג של HDD וכאלה, הספק הזה הוא מצויין אז. בכל מקרה הספק שהוצע לך מנופח ללא טעם וסיבה.

3)בכנות אני לא מכיר את המארז שהוצע לך ולדעתי הוא באותה רמה של הגיגבייט. אם אתה רוצה אותו בכל מקרה גם החנות מימנה הרכבתי את המפרט מוכרת אותו (עולה 335)..רק שים לב שהוא מגיע עם מאוורר אחד. אם אתה כבר משקיע במארז, יש כאלו שהם באמת טובים אבל דורשים קצת השקעה..זה למשל מארז ברמה אחרת לגמרי מהשניים ובבנדל טוב עם ספק חזק:

http://www.tms.co.il/product/11635

הייתי ממליץ על זה עם אתה באמת מתכוון לשדרג כרטיס חזק בעתיד כמו שאמרתי קודם. אם לא תוכל לקחת את המארז שהוצע לך בתחילה ועם הספק SS של 430W, יצא לך יקר ב-170 ש"ח בערך מהמפרט שהצעתי.

פורסם

הSSD שבחרת כרגע במבצע וזול יותר בכמה עשרות שקלים למי שקונה מחשב חדש..

http://www.tms.co.il/product/11392

וכדאי להחליף את הדיסק קשיח לWD Caviar Blue 1TB ,הוא יקר ב50 שקל אבל עם אחריות לשנתיים בהשוואה לסיגייט או הF3 של סמסונג שבחרת שמגיע רק עם שנה .. ועדיף לבזבז כרגע עוד חמישים ש"ח מאשר בעוד שנה במידה והHDD מת לבזבז 400 על חדש ..

פורסם

^

מחיר ממש יפה ל- SSD (למרות שקניתי ב- 520 :biglaugh:)..צודק דורש עידכון למפרט.

לגבי הקשיח..אפשרי למרות שזה עניין של העדפת פותח התרד ולא חד משמעי...אני אישית הייתי חוסך את ה- 50 שקל (יש לי F3 שנתיים בלי בעיות), אבל לא קריטי.

בקיצור לפותח התרד הנה המפרט בשבילך:

47₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][/tr][/table][table][tr][td]

379₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד 4X[/td][/tr][/table][table][tr][td]

460₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]WD 1TB Sata 3 Caviar Blue[/td][/tr][/table][table][tr][td]

489₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Crucial 128G SSD Marvell M4 - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

585₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1083₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk[/td][/tr][/table][table][tr][td]

273₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td][/tr][/table][table][tr][td]

95₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD dock[/td][/tr][/table][table][tr][td]

379₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] סה"כ:[/td][/tr][/table]5368₪[/td][/tr][/table]מחשב חזק מאוד לעריכה ואם יחס תועלת/עלות גבוה. המארז שודרג לאחד טוב יותר ועם יכולות קירור עדיפות. מה שהמליצו לך עליו מגיע עם מאוורר בודד. הקשיח שודרג גם ל- WD עם שנתיים אחריות ו- SSD במבצע.תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חברים אני חושב שאני סגור על מפרט מחשב שהרכבתי לי בTMS

[table][tr][td]

[table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td]כמות[/t]

[/td][td]

מחיר

[/td][/tr][tr][td]C3770T[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray[/td][td]

1

[/td][td]

₪1578

[/td][/tr][tr][td]SCMG3000[/td][td]Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT[/td][td]

1

[/td][td]

₪208

[/td][/tr][tr][td]GH77D3H[/td][td]Gigabyte GA-H77-D3H[/td][td]

1

[/td][td]

₪531

[/td][/tr][tr][td]CM620[/td][td]CoolerMaster 690 II Advanced White + Seasonic 620W S12II-620 - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

1

[/td][td]

₪675

[/td][/tr][tr][td]K4G1600HXB[/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

4

[/td][td]

₪460

[/td][/tr][tr][td]N56044813I[/td][td]Gigabyte GTX560TI 1280MB GDDR5 448 Cores 320bit[/td][td]

1

[/td][td]

₪1420

[/td][/tr][tr][td][/td][td]

סה"כ:

[/td][td]

9

[/td][td]

₪4872

[/td][/tr][/table][/t] [table][tr] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] [table][tr][td]

[table][tr] [td]

[/t][/t]

[/t][/td][td]

[/td][/tr][/table]לגבי TMS עצמם אני רואה שכולכם ממליצים עליהם , אבל אישית אין לי נסיון עם החברה הזו , והיתי שמח לשמוע ביקורות כנות

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

במחיר של ה GTX560 Ti 448 כבר תמצא GTX 570 ..

פורסם
  • מחבר

נכון

אבל שמעתי שהיה בלאגן עם הכרטיס הזה

ושהרבה אומרים שה GTX560 448 יותר טוב

פורסם
  • מחבר

למישהו פה יש חוות דעת טובה או לא טובה על TMS ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים