עבור לתוכן

Idigital vs Istore

Featured Replies

פורסם

שלום כולם..

אני מתכנן לקנות את המקבוק פרו (רטינה החדש) באחת משתי החנויות..

אני מעוניין גם בדגם היקר יותר (מעבד 2.6 ו512 SSD )

יש לציין שאני סטודנט, וב idigital התבשרתי שאני יכול לקבל הרחבת אחריות ל 3 שנים במקום שנה אחת.

כשדיברתי עם אייסטור, נאמרו לי דברים ספק נכונים ספק לא, על זה שההרחבת אחריות זה למעשה פיקציה של איידיגיטל כי האחריות היא של איידיגיטל ולא בינלאומית של אפל, כמו כן הבדלי המחירים בין 2 החנויות על הדגם הזה הוא באיזור ה 700 שקל.

למישהו יש חוות דעת על אייסטור?

כשדיברתי עם הנציג שלהם (בעל מבטא צרפתי אם זה עוזר) נאמר לי שההבדלים במחיר נובעים מזה שהם (istore) מייבאים מארה"ב ואילו איידיגיטל מאירופה.. עד כמה העניין הזה נכון?

באמת חשוב לי לקנות במקום כמה שיותר אמין.. בכל זאת סכום כסף לא קטן..

אז מה אתם אומרים?

פורסם

נראה לי שיהיה לך זול יותר לטוס לאנשהו ולקנות שם :x

פורסם
  • מחבר

זה גם נכון.. אבל.. אני לא מכיר אף אחד שטס לארה"ב בזמן הקרוב :(

אפילו חשבתי להביא אחד באמצעות מאסטופ או כל חברת שילוח אחרת אבל זה יוצא כמעט כמו לקנות בארץ.. עם המיסים והכל..

פורסם

2800 דולר בארה"ב, תוסיף מס מקומי בכל מדינה של כ-8 אחוז (ניתן להפטר מזה אם אתה מזמין בין מדינות) , 16 אחוז מע"מ וכ-100 דולר משלוח.

המחיר הסופי יצא לך כ-14400 שח שזה בדיוק המחיר ב-idigital. ואיתו אתה מקבל 3 שנים אחריות ששוות בחול כ-350 דולר.

המחיר ב-istore נמוך בכ-500 שח, אבל מגיע עם אחריות לשנה אחת.

לדעתי ההפרש לא גבוה תמורת הרחבת האחריות.

מה ש-istore אמרו לך הוא סוג של שקר. idigital היא באמת לא אפל העולמית, אבל היא נציגת השירות שלה בארץ. ולכן כל מוצר שמקבל אחריות של idigital מתוקן בסטנדרטים של אפל, ולכם במידה ואין אפשרות לתקן את המחשב בארץ, הוא נשלח למעבדת אפל בחול ללא תשלום שלך (במידה והמוצר באחריות כמובן).

השאלה היותר חשובה, למה אתה רוצה לקנות מקבוק רטינה?

פורסם

ראיתי את זה:https://www.ynetshops.co.il/Product/8996/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_15_4_%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A5%60_%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A0%D7%94_Apple_MacBook_Pro_Retina_?utm_source=YNET&utm_medium=KNIYOT&utm_campaign=Apple_MacBook_Pro_11099

לא בטוח כמה זה זול יותר, כי אני לא מכיר את התעריפים של אייסטור. הם טוענים לאחריות לשנה. שווה בדיקה, לא?

באמת, מה הטעם במסך רטינה הזה, אני לא מבין? כלום חוץ מOSX עוד לא ממש תומך בזה :nixweiss:

פורסם

א. המחיר שם לא זול באופן מיוחד (400 שקל הנחה ביחס ל-idigital, שהם כ-3.5 אחוז ממחיר המחשב)

במצב הזה, עדיף לחכות לחנות של idigital באילת, ולרדת לקנות את הנייד שם ולקבל 16 אחוז הנחה.

ב. מי יודע מי בכלל היבואן במקרה הזה?

פורסם

המחיר הסופי יצא לך כ-14400 שח שזה בדיוק המחיר ב-idigital.

עכשיו אני מבולבל לגמרי.

פורסם

מבולבל ממה? הזמנה של המקבוק רטינה מארה"ב עולה כמו ב-idigital

מה שאומר שמחירים של המק בארץ לא יקרים מהמחיר שלהם בארה"ב בפער משמעותי.

פורסם

עכשיו אני רואה-

איידיגיטל- 14500 לדגם היקר ו-11400 לזול. הפרש של 400 שקלים מהזול שראיתי שם. בטח זה אייסטור מספקים להם את זה (אותם נתונים בדיוק, כולל אחריות).

פורסם
  • מחבר

השאלה היותר חשובה, למה אתה רוצה לקנות מקבוק רטינה?

זו לא שאלה רלוונטית כי זה לא הנושא, הנושא של הדיון הוא מי עדיף מבחינת שירות, מחיר, מעבדת תיקונים במיוחד שכנראה אין חברות טובה בין 2 המקומות האלה..

יש למישהו בכלל איזה שהוא נסיון עם istore?

פורסם

אם אני יודע נכון, האחריות של אפל היא בינ"ל לשנה הראשונה בכל המוצרים שלה, ולכן נותנת השירות בכל מקרה תהיה idigital.

אם זה לא המצב, אני הייתי מפחד לתת למעבדה לא רשמית של אפל לשחק לך במק.

ועוד משהו לידע כללי, יש עכשיו 5 אחוז הנחה על כל מחשבי אפל -

http://www.costcentral.com/proddetail/Apple_MacBook_Pro_with_Retina_display/MC976LLA/11701134/froogle/

מחיר הנייד הזה עם מיסים ומשלוח דרך חברה כמו mustop יעלה לך כ-12.7 אלף שח.

אם אתה שוקל לקנות ב-istore, במקומך כבר הייתי מעדיף להזמין את המחשב מחו"ל

נ.ב.

דיי מעניין ואפילו רלבנטי - http://macnewsil.blogspot.co.il/2011/10/blog-post_10.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים