פורסם 2012 ביולי 1713 שנים רגע, מה יש שם, כמו צאט כזה עם ערבים ?איך יבינו אותנו אם הם ערבים ?ואם יתפסו אותנו פורצים לשרת הזה ? באיזה כלא יושבים ? סעודי או יהודי ?
פורסם 2012 ביולי 1813 שנים מחבר רגע, מה יש שם, כמו צאט כזה עם ערבים ?איך יבינו אותנו אם הם ערבים ?ואם יתפסו אותנו פורצים לשרת הזה ? באיזה כלא יושבים ? סעודי או יהודי ?זה לא פריצה לשרת זה בסך הכל להיכנס לשרת ואני נתקלתי בשחקן נאצי בשרת ישראלי ולא עשו לו כלוםוהם גם לא צריכים להבין אותנו
פורסם 2012 ביולי 1813 שנים אז מה הקטע לפרוץ דווקא לסעודים שלא יבינו אותנו ?אפשר לפרוץ לשבדים שלא יבינו אותנופלוס הסיכוי שלנו לפגוש שם שפנפנת באטלפילד גבוה יותר
פורסם 2012 ביולי 1813 שנים זה לא פריצה לשרת זה בסך הכל להיכנס לשרת ואני נתקלתי בשחקן נאצי בשרת ישראלי ולא עשו לו כלוםוהם גם לא צריכים להבין אותנואז הם לא ידעו בכלל שאנחנו מישראל ? מעניין אם אפשר לרסס שם על אחד הקירות משהו... אבל באנגלית, משהו כמו price tag ולשים תמונה של ריאנה ... ואי ואי איזו כוסית היא
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים אימוטרול1, פרייס טאג זה לא של ריאנה, זה של Jessie Jאחת הילדות בכיתה שלי אמרה לי את זה בוודאותהיא מעריצה שלהבכל מקרהאני מציע לרסס מגן דוד
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים יאללה בואו השרת מלא http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/c7775b46-1e81-44dd-9617-bde805be84fe/Palestinian-Forces/
פורסם 2012 ביולי 2413 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XXXXDDDDDDD פותח האשכול עדיין לא הבין שצוחקים עליו!?!? :lol: :lol: :lol: חחח אני צריך לשאול את האומנת שלי, היא לא מרשה לי לשחק בין שתיים לארבע אני בעניין ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.