עבור לתוכן

Star Wars: The Old Republic חינמי עד רמה 15

Featured Replies

פורסם

Star Wars: The Old Republic

הMMORPG

חינמי עד רמה 15 עם הגבלות מסוימות

(אין לי מושג עם זה תקף לישראל ,אבל אני הולך לנסות )

The Star Wars: The Old Republic Free Trial offer comes with a string of limitations. In addition to the above-mentioned level cap, the promotion is good only for those who have never held a previously active Old Republic account. Additionally, Free Trial characters may only play on their origin world, capital world, the Fleet, all Warzones, and their first Flashpoint. Players will be denied entry to any regions outside these areas.

On top of those restrictions, Free Trial players will not be able to send or reply to mail by other trial characters, use general chat, trade chat, or PvP chat, use the Galactic Trade Network, or trade with other players. Lastly, Old Republic Free Trial users will only be able to reach a Crew Skills ranking of "around" 40 and will not earn Legacy XP.

http://www.maxconsole.com/maxcon_forums/showthread.php?190099-Star-Wars-The-Old-Republic-is-now-Free-to-Play...-up-to-Level-15

פורסם

אני יכול להוריד את הטריאל ולשחק בו, אבל אם אני בוחר לקנות אותו:

Star Wars™: The Old Republic™ is not available in your region

To maintain a high quality of service, only certain regions worldwide will be able to pre-order Star Wars™: The Old Republic™.

גאונים...

בכל מקרה, המשחק בהתחלה נראה לא רע בכלל.. אני עולה די מהר ברמות אז נראה לי שאני יגיע כבר לרמה 15 לא הרבה אחרי שאני יסיים עם הטוטוריאל - זה יהיה קצת חבל, אבל אם המשחק לא יקר מידי, אולי אני אקנה אותו...

עריכה..

רגע זה תשלום חודשי??

http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.SWTOR_IE/

פורסם
  • מחבר

כן זה MMORPG או בעיברית מישחק תפקידים המוני

אני ברמה 3 כבר אבל המישחק לא מספיק יציב ולפעמים מעיף אותי לבחירת שרת

סך הכל ניראה מישחק נחמד ואני מקווה שיאפוך בסוף למישחק בלי תשלום על הבסיס

וימכרו שטויות למי שרוצה

פורסם

אצלי הוא יציב לגמרי, העיף אותי רק פעם אחת רק בגלל שהיתי AFK...

קצת מבאס התשלום החודשי, אם לא היה כנראה שהיתי קונה, אבל ככה זה לא שווה את הכסף שאני אשלם.

אני בספק שיהפוך לחינמי לחלוטין, אבל אני אסתפק בלהשאיר אותו בתשלום חד פעמי

פורסם
  • מחבר

לא יתכוונתי חינמי לחלוטין ,אלה מודל מאוד נפוץ היום שאתה משלם על תוספות קטנות

נשקים\תילבושות \וכו וכו

חוץ מיזה תיזכור שהמישחק בהתחלה עלה כסף עוד לפני התשלום החודשי ועכשיו זה כבר בוטל לגמרי

חוץ מיזה השקיעו המון כסף בלפתח אותו

זה נחשב אחד מהמישחקים היקרים ביותר בעלות פיתוח

פורסם

אני משחק אותו כבר כמה חודשים.

המשחק עולה בסה"כ 15$ בחודש שזה יוצא פחות מ 60 שקל בחודש. תחשבו מה כבר אתם עושים ב 60 שקל....קונים 2 לאפות? הולכים לסרט וקונים פופקורן קטן? וזה רק פעם אחת. במשחק אתה משלם 15$ ומשחק חודש שלם.

המשחק יציב. יכול להיות שהוא היה לך לא יציב כי הם שחררו patch מאוד גדול לא מזמן ואחרי פצ'ים גדולים תמיד יש באגים קטנים.

בכל מקרה, שווה את הכסף, נראה טוב, הרבה תוכן גם PVE וגם PVP.

אם יש לכם עוד שאלות לגבי המשחק, תשאלו בכיף.

נ.ב - עד לבל 15 זה נחמד אבל לפני 20-25 לא באמת מתחילים להבין/להרגיש את הדמות.

פורסם
  • מחבר

oshikv יש לי כמה מישחקי 360 לסיים כדי לימכור אותה

ואחרי זה המון מישחקי PC לסיים שקניתי במיבצעים

עם זה לא יהיה חינמי לגמרי יום אחד אני ישלם את ה15$ האלו ויחרוש על המישחק

אבל לא כרגע

פורסם

ממכר כמו WOW?

פורסם

ממכר כמו WOW?

זה בדיוק על אותו רעיון

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סך הכל ניראה מישחק נחמד ואני מקווה שיאפוך בסוף למישחק בלי תשלום על הבסיס

וימכרו שטויות למי שרוצה

קיבלת!

פורסם

ממבט ראשוני יש כמה הבדלים שלא ממש אהבתי בין שחקנים משלמים לחינמיים, אבל מצד שני, אני שמח שאני יכול לשחק בו עכשיו :)

http://www.swtor.com/free/features

אני אעבור על הרשימה יותר מאוחר ואולי אסכם פה מה אני חושב על ההבדלים האלו...

פורסם
  • מחבר

ממבט ראשוני יש כמה הבדלים שלא ממש אהבתי בין שחקנים משלמים לחינמיים, אבל מצד שני, אני שמח שאני יכול לשחק בו עכשיו :)

אני אעבור על הרשימה יותר מאוחר ואולי אסכם פה מה אני חושב על ההבדלים האלו...

אני חושב שיהיה לי מספיק זמן לזה

אני יעשה מנוי לתקופה קצרה ,רק לרוץ על הסיפור

איך שזה ניראה לרוץ על הסיפור בלי מנוי יקח יותר מידי זמן

פורסם

יש פה ברשימה כמה דברים שמציקים לי.

- sprint. למשתמשים חינמיים אין אפשרות לרוץ ב15 רמות הראשונות שלהם?! מה השטות הזאת? - אפשר להגיד שזה אמצעי נוחות, אבל עדיין...

- משתמשים חינמיים מוגבלים להשתמש בצ'אט רק בכמה עולמות מסויימים

- mounts. משתמשים חינמיים מקבלים אותם 10 רמות מעבר לרגיל, בעוד שמנויים מקבלים אותם 5 רמות לפני. - לא עדיף פשוט שמנויים יקבלו לפני? למה להציק??

- משתמשים חינמיים מוגבלים באיזה חפצים סגולים הם יכולים להשתמש. ברובם אי אפשר להשתמש אלא אם כן קונים "אישור", בכסף אמיתי כמובן - בעייתי בעיקר לPVP, לשחקנים שמשחקים רק את הסיפור זה לא ישנה יותר מידי, אבל כן מציק

- למשתמשים חינמיים קצב קבלת XP נמוך יותר - לדעתי יוצר טיפה חוסר איזון בין השחקנים, אני לא חושב שזה נחוץ - אבל זה רק דעתי

- חינמיים לא יכולים להשתמש בחפצים שקיבלו באיבנטים, אלא אם יקנו "אישור" בכסף אמיתי - שוב בעייתי לPVP בעיקר

זה הדעה שלי רק מקריאה של ההבדלים ה"יבשים", עדיין לא יצא לי לראות איך זה עובד במשחק עצמו

----

ככל הנראה מה שאני אעשה, הוא לא לקנות מנוי, אבל כנראה שכן אקנה משהו ב5$ כדי לעבור לרשימת ה preferred. למרות שאני עדיין לא יודע מה אפשר בכלל לקנות חוץ מה cartel coins...

פורסם
  • מחבר
לשחקנים שמשחקים רק את הסיפור זה לא ישנה יותר מידי, אבל כן מציק

מה שמפריע זה בעיקר החוסר בספרינט

והקצב שהXP עולה בו

ככה שאני כן חושב שזה יכול לשבור את המישחק גם לסינגל למנוי לא משלם

כי עדין צריך ליצבור רמות שמיתקדמים בסיפור ,ויש מרחבים גדולים

אתה יודע מה ,עם מישהו יעלה את הסיפור בווידיאו ,אני בכלל יוותר על המישחק

עוד לא בדקתי עם יש ווידיאו

סך הכל מהניסיון הקצר שלי לשחק את המישחק כמו מישחק סינגל ,הוא לא להיט

אבל כן אהבתי את התחלת הסיפור

נו טוב הוא לא אמור להיות מישחק סינגל גם ככה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים