עבור לתוכן

בהמשך לאשכול האחר, מחפש המלצה לשואב בדיל ואקום טוב

Featured Replies

פורסם

לא קישרת למשהו ספציפי..

אז לגבי התוצאות הראשונות - לא.

קניתי לא מזמן אחד כזה שיהיה לי נוסף. דיי חלש.

יש לי משהו שנראה כזה:

http://www.ebay.com/itm/SOLDER-SUCKER-DESOLDERING-PUMP-DESOLDER-REMOVAL-VACUUM-/110826586958?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19cdc7834e

כבר כמה שנים והוא עושה עבודה מצויינת. רק תבקש מהמוכר שישלח לך תמונות (כדי לוודא שמה שמופיע בתמונה זה מה שתקבל..)

פורסם

במחירים האלה אין לך מה להפסיד...

פורסם

קניתי בACE אחד בדיוק כמו בלינק הראשון, הוא לא רע. הוא לא רע אבל זה לא כלי עבודה רציני, לא יצא לי להשתמש בו יותר מידי ואני כבר רואה שהוא לא שומר על וואקום כל כך טוב.

פורסם

יש לי אחד כמו בתגובה הראשונה, עובד סביר, רק צריך לדעת איך לעבוד איתו ולשאוב תבדיל בזמן.

יש שואבי בדיל לא על וואקום, הרבה יותר מקצועי אבל יותר יקר (יכול להיות גם יותר קשה לשימוש).

פורסם

הם דברים חביבים ולא יותר. וד"א, גם די חד פעמיים. ממוצע שימוש של כזה זה 300~400 שאיבות. אחרי זה הוא פשוט נסתם, נמס, נשבר ומתפגר. בכל מקרה, הם לא טובים לשימוש על כמויות קטנות ועל הלחמות בלוח אם שדורשות טמפרטורה גבוהה (הפלסטיק נמס). לי יש שואב וואקום מקצועי, כמו מלחם, אבל עם חור ומשאבה, ואפילו הוא לא עושה את העבודה. לאלקטרוניקה, רק סרט.

פורסם
  • מחבר

לא יודע, בזמן האחרון אני לא מסתדר טוב עם הסרט

יש סוגים שונים של סרטים שיכול להיות שנפלתי על אחד דפוק?

פורסם

כמובן. רק הדבר הזה

131331698265856.jpg

ראוי להקרא בשם שואב בדיל. כל הדברים האחרים הם סתם חוטי נחושת.

פורסם

אני לא ממש משתמש אם אף אחד מהם. כשיש לי בדיל להעיף אני מוסיף עוד קצת, מחמם ודופק את הלוח אם הצד בשולחן כדיי להעיף את הבדיל. עובד בכל המקרים שבהם אין סיכוי לפגוע כך בלוח עצמו

פורסם

כול שואב בדיל אם זה מכאני או חשמלי דורש תחזוקה קרי ניקוי אחרי מספר שאיבות. רצוי אחת למספר חודשים לסכך (לשמן) את הציר המתכתי של השואב המכני בעזרת טאלק פשוט אשר משפר בצורה דרמטית את יכולת השאיבה.

בעבר הייתי משמן את הציר עם ספריי סיליקון (לא WD40 ודומיו).

בשימוש בסרט שאיבה חשוב למרוח שיכבה דקה של משחת הלחמה לא קורזיבית על הסרט לפני הצמדתו להלחמה שאנו רוצים להסיר.

ראה קישור מצורף.

http://www.dgelect.co.il/products/134826

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הבעיה שאין משלוח לארץ...

פורסם

הבעיה שאין משלוח לארץ...

המוכר הינו מהארץ וקוראים לו גיל. שלח לו הודעה פרטית דרך איביי שאתה מעוניין לרכוש את השואב.

אני רכשתי ממנו 2 שואבים נוספים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים