עבור לתוכן

חיבור צורב למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי צורב של חברת LG שהיה בתוך מארז של מחשב נייח. היות והמחשב הנייח מת, חשבתי לשמור אותו ולחבר אותו בעזרת USB למחשב הנייד.

ראיתי שלכונן הזה גם דרוש כוח חשמל ובאתרים השונים ראיתי רק מתאמים.

האם אפשר לחבר את הכונן הזה למחשב נייד?

תודה.

72254533.png

פורסם
  • מחבר

תודה! :)

פורסם

מנסיוני, מתאם ג'נרי וצורב LG, לא עובד!

פורסם

מנסיוני, מתאם ג'נרי וצורב LG,לא עובד!

דווקא מניסיוני כן עובד השילוב הזה.

אבל בכללי, מתאמים אלה לא עובדים טוב במיוחד ולא נוחים לשימוש, בייחוד עם מחשב נייד כי הופך אותו לא לנייד.

michaelg

כדאי לשקול לקנות צורב חיצוני (עולה כ 160 ש"ח)

פורסם

ניידות זו לא המטרה :)

בסה"כ זה לצורך התקנת תוכנות /

מ"ה וכאלה, יעני חיבור מזדמן.

אני מקוו לבדוק מחר את העניין

ולעדכן.

:xyxthumbs:

פורסם

ניידות זו לא המטרה :)

בסה"כ זה לצורך התקנת תוכנות /

מ"ה וכאלה, יעני חיבור מזדמן.

אני מקוו לבדוק מחר את העניין

ולעדכן.

:xyxthumbs:

אני משתמש בשילוב הזה כדי לפרמט מחשבים שאין להם כונן למשל אז לי ניידות שלו בכלל לא חשובה. אבל לא ידוע לאיזו סיבה בדיוק פותח האשכול שאל.

פורסם

לרוב מאוד איטים. וכרגע אין לי רצון וזמן לעשות DOK כזה.

פורסם

איטיים למה? התקנת מערכת הפעלה?

אין לך זמן למה? להעתיק ולמחוק ממנו קבצים בלי צורך לצרוב? לא להיות תלוי בכונן אופטי?

פורסם

בפעם האחרונה כאשר רציתי ליצור DOK כזה אז שלב הכתיבה היה כתוב במשוער כשעתיים. ובגלל שגם מהירות קריאה שלו היתה נמוכה הבנתי שהזמן פירמוט והתקנה יארך יותר מדי. אז עזבתי את העניין.

כיום כמובן יש DOC מהירים יחסית, בייחוד אלה שמוגדרים כמהירים במיוחד.

בשנתיים האחרנות , אני לעיתים רחוקות מתעסק בפירמוט אצל אנשים אחרים (לומד למהנדס) , לכן זה לא ממש משנה לי.

פורסם

גם עם DOK ישן הזמן שלקח לי לחלץ תמונה של מערכת הפעלה לא היה מעבר ל-3 דקות.

פורסם

אז ניראה שהיה לי DOK דפוק :-\ [כי זכור לי שבדקתי בכמה תוכנות לעשות את זה וכולן כתבו לאט]. ,חבל.

פורסם

דווקא מניסיוני כן עובד השילוב הזה.

אבל בכללי, מתאמים אלה לא עובדים טוב במיוחד ולא נוחים לשימוש, בייחוד עם מחשב נייד כי הופך אותו לא לנייד.

התנסית עם צורב LG בעל ממשק IDE?

פורסם

כן. יש לי 3 צורבים בעלי ממשק זה שניים מהם ( LG (GSA-H10N GSA-H10A ואחד NEC. והיתה תקופה שבדקתי מי מהם עובד טוב יותר עם מעביר מ IDE לUSB . אני השתמשתי ומשתמש בכרטיס שיש בתוך מארז אוניברסלי לדיסק קשיח 3.5 אבל זה לא כזה משנה כי רוב המעבירים הזולים מבוססים על אותו ציפ.

לא דייקתי לפני כן באיזה מעביר בדיוק משתמש כי כתבת על מתאם גנרי בכלליות.

יכול להיות שמתאם שבו השתמשת מבוסס על ציפ אחר מאשר שלי. ולא עובד עם LG במיוחד או דגם מסוים שלהם. אבל סיבה אפשרית לכך לא עולה לי כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים