עבור לתוכן

חווית מעבר לגולן טלקום וביקורת

Featured Replies

פורסם

אז הנה עוד ביקורת וחו"ד על גולן טלקום, היה לי חשוב לתרום גם את הביקורת שלי...

לפני שבוע החלטתי לעבור לחבילת ה-99 ש"ח (ללא הגבלה) של גולן טלקום.

בחרתי מספר חדש (בחרתי שלא ללכת על ניוד בשביל לנצל את ההזדמנות למספר קליט) ותוך 10 דקות תהליך ההרשמה נגמר והיה ברור לחלוטין. בשלב זה רק היה צריך לחכות לסים. כבר כעבור כמה שעות ראיתי שהסים נשלח, ויומיים לאחר מכן הוא כבר היה אצלי עטוף היטב.

ההתקנה במכשיר שלי (אייפון 4 GSM) עברה חלק והרשת זוהתה מיד. לצורך פתיחה של האינטרנט הסלולרי והודעות ה-MMS יש צורך להעזר באתר של גולן טלקום ולהגדיר את כתובת הרשת, תהליך פשוט ביותר שאחריו הכל עבד מצויין.

נעבור לעיקר - קליטה, שיחות, הודעות ואינטרנט.

קודם כל, יצא לי ביומיים האלו מאז ליהיות באזור הדרום, המרכז והשרון, ובכולם הקליטה הייתה מצויינת ולא חוויתי בעיות כלשהן, כך שסביר להניח שחבלי הלידה הוסרו או שכל סיפור ה "אין קליטה" הוא פשוט מסע השמצות חסרות בסיס. כמו כן, גם סמסים, MMS, תוכנות דיבור למינהן ו-FaceTime, הכל חלק.

האינטרנט הסלולרי גם הוא מעולה. מהירות הגלישה הממוצעת היא 2 מגה, לפעמים יותר. בגלישת דפדפן, ניגון תכנים וכדומה הכל זורם מספיק והרבה יותר ממה שחוויתי בעבר בסלקום ובאורנג'.

בנוגע לשירות ותמיכה,

קודם כל, אני חייב להזכיר לטובה את אתר הבית של החברה שמציע לוח בקרה עשיר באפשרויות, ואפשר דרכו לנהל את הקו\ים בצורה נוחה למדי ללא צורך בפניה לנציג שרות. למעשה, לא מצאתי אפשרות ניהול כלשהי שלא קיימת שם.

על כל פנים, לגולן כידוע אין שירות טלפוני נרחב כמו של החברות הותיקות אלא מוקד מצומצם, אך למרות זאת ב-2 הפעמים שהתקשרתי (אחת לבדיקת ענייני חשבונית והשניה הקשורה להגדרת האינטרנט וה-MMS) נציג שירות ענה לי תוך לא יותר מדקה אחת בלבד, על אף שהתקשרתי בשעות שאמורות ליהיות עמוסות יחסית. השירות האנושי היה נהדר ומקצועי מספיק.

לסיכום, אני מרוצה מאוד מגולן, וזה מרגיש לחלוטין שונה מכל מה שהתנסיתי בו עד היום.

עבור משתמשים שעדיין מתלבטים - אני ממליץ בחום. :)

פורסם

באנדרואיד ובנוקיה (מניח שגם ב-IOS) ברגע שמכבים את ה-WIFI אז אין צורך להגדיר את האינטרנט וה-MMS כי הרשת שולחת הודעת שמגדירה באופן אוטומטי את הדברים.

פורסם

אני מבין שאתה רוצה להרגיש מיוחד, אבל למה לפתוח ת'רד חדש במקום להגיב בת'רד שמדבר בדיוק על הנושא הזה? :)

פורסם
  • מחבר

כי לא ראיתי שקיים אחד כזה. מתנצל. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים