עבור לתוכן

מחפש תוכנה לסינכרון תיקיות

Featured Replies

פורסם

מחפש תוכנה שתאפשר סנכרון תיקיות אוטמטי בין מחשבים ברשת. יש צורך בסנכרון אוטומטי מיידי ככל האפשר, אבל שלא תכביד יותר מדי על המחשב. בנוסף, יש צורך בסנכרון הקבצים מ30 הימים האחרונים מתיקיית המקור בלבד. כלומר יש צורך שהתוכנה תנהל מעקב ותסיר באופן אוטומטי את הקבצים הישנים מתיקיית היעד אחרי שעברו 30 יום (הקבצים החדשים ישארו כמובן).

אשמח להמלצה.

פורסם
  • מחבר

המטרה היא מעקב אחרי ספריה וגיבוי קרוב למיידי, לא כלי שצריך להריץ שוב ושוב.

פורסם

למה לא EVACOPY שמומלצת במדור? היא גם תיתן לך גיבוי ו-VERSIONING כנגד השחתה מקרית של קבצים (שבכל מקרה אחר גם משתקפים לגיבוי ואז נדפקת כי הוא לא שווה כלום). יש לך יכולת לגבות ב-IDLE ואתה יכול לקבוע מה הזמן שעל המחשב להיות ב-IDLE כדי לבצע גיבוי (10 שניות למשלש זה מיידי כמעט בפועל).

תיקיית הגיבוי תמיד זהה 1:1 למקורית ואפשרת לעשות לה פשוט COPY-PASTE לשחזור ללא כל תלות בתוכנה עצמה.

מומלץ בחום מניסיון.

פורסם
  • מחבר

השאלה האם היא מסנכרנת או מגבה? אני צריך שהסנכרון יעשה קרוב ככל האפשר ליצירת הקובץ. בנוסף, האם היא מאפשרת מחיקת קבצים ישנים?

פורסם

DropBox, Shugarsyc, Google Drive, SkyDrive

פורסם

השאלה האם היא מסנכרנת או מגבה?

גם וגם אבל הסינכרון הוא חד-כיווני.

אני צריך שהסנכרון יעשה קרוב ככל האפשר ליצירת הקובץ.

ממש בזמן אמת?המינימום בתוכנה ל-IDLE TIME הוא דקה אחת בה המחשב לא פעיל...

בנוסף, האם היא מאפשרת מחיקת קבצים ישנים?

בוודאי - תיקיית הגיבוי היא עותק מדוייק של המקור + תיקיית _EVAC אליו היא מפנה גרסאות ישנות של קבצים או קבצים שנמחקו.

אתה יכול לנסות את FILE HAMSTER (לא חינמית) - מעט מעיקה בהתחלה אבל עושה מה שאתה רוצה + גיבוי גרסאות.

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

כן, בזמן אמת (או הקרוב ביותר האפשרי). מצאתי את BESTSYNC, אני צריך לבדוק אם היא באמת יעילה.

פורסם

כן, בזמן אמת (או הקרוב ביותר האפשרי). מצאתי את BESTSYNC, אני צריך לבדוק אם היא באמת יעילה.

על הנייר מבטיחה מאוד - ניסיתי עשרות כאלה שאיכזבו.

אם היא מוצלחת אנא עדכן!

עריכה: שים לב שהחינמית לא תומכת בסינכרון בזמן אמת (וגם לא בעוד הרבה דברים): http://www.risefly.com/fsefeat.htm

חלופות כאן: http://goo.gl/EkHCY

מהנ"ל שיחקתי די הרבה עם TOUCAN ו-SYNCBACK. טובות אבל לא מספקות.

פורסם

EVACOPY אכן תוכנה חביבה. אני משתמש בה מזה לפחות כשנתיים,

אבל יש גם בעיות:

בשידרוג מ V5 ל- V6 גיליתי כי קובץ מסוים לא מגובה גם כאשר הוא מתעדכן, ולא הצלחתי למצוא למה. מדובר בקובץ סיסמאות של Keepass שהוא קריטי.

גם איתחול מחדש ע"י יצירת TARGET גיבוי חדש (כלומר Full + שינויים בלבד אח"כ) לא עזר ואותה בעייה חזרה על עצמה.

הפיתרון היה לחזור ל EVACOPY V5.0 שעובדת מצויין.

פורסם

היי ag43

Allway Sync

- התוכנה מבצעת סינכרון דו כיווני בזמן אמת

- מסנכרנת בין תיקיות מקומיות, כונני רשת, התקנים ניידים, FTP, שרותי ענן.

לגבי מחיקה אחרי 30 יום אני לא בטוח.

- התוכנה חינמית.

לוטם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים