עבור לתוכן

אופיס דיפו מכרו מחשב בעייתי, נגמרה האחריות, יש מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

קרוב משפחה שלי רכש מחשב LG T380

מחשב עם זמן סוללה של עד 10 שעות עבודה לפי האתר של LG (בארץ, בחו"ל) ולפי ביקורת באתר הזה.

המחשב מיום הרכישה בחיים לא עבד יותר מ-4 שעות (על סוללה בלבד). המחשב נמסר לתיקון זמן קצר לאחר הרכישה (הסתבר ששלחו למעבדה לא נכונה) ואז בגלל לחץ בלימודים (המחשב משמש ללימודים בעיקר) לא היה אפשר לשלוח אותו לתיקון פעם שנייה.

כעבור כמעט שנה המחשב התקלקל ונשלח לתיקון. ח.י (מי שנותן אחריות על המחשב - לא פרללי) אומרים שהסוללה בסדר (-7%) והמחשב מהתחלה אמור לעבוד רק עד 4 שעות.

היתי תובע אותם כי זה ממש מרגיז, אבל קראתי את התעודת אחריות ויש אחריות רק חצי שנה לסוללה (עברה יותר מחצי שנה מקניית המחשב).

אז אני צריך לבוא בטענות לאופיס דיפו שמכרו לי מחשב מקולקל, או ל-ח.י שלא מוכנים לתקן לי את המחשב שיעבוד כמו שמובטח באתר הרישמי של LG?

פורסם

המפרט שלו כולל סוללת 8 תאים?

בכל מקרה זה נראה לי מצב בעייתי. גם אם הנתון שמספק היצרן נכון, זמן הסוללה תלוי בשימוש. אז מה שלא תגיד להם, הם יענו לך שהשימוש היה אינטנסיבי ולכן הסוללה נגמרה מהר (מה שיכול להיות באמת נכון).

פורסם
  • מחבר

כמה שזכור לי סוללת 8 תאים, 2000 ומשהו מילי אמפר

לגבי הסוללה הם אמרו שהם בדקו אותה והיא 7 אחוז יותר חלשה ממה שהייתה בהתחלה.

לגבי השימוש ממה שאני מבין מהביקורות ומהאתר של LG מדובר על עבודה ממש עם המחשב (אינטרנט, מוזיקה..)

ח.י טוענים שאם המחשב במצב מיוחד שהם קוראים לו "מעבדה" (אני משער שהכוונה שהמחשב לא באמת בשימוש) אז זה מחזיק 10 שעות. זה לא מה שדובר איתי בחנות שקניתי תמחשב. דובר על שעות עבודה ממש.

פורסם

הבעיה עם ההצהרות של שעות העבודה של היצרן היא שהן כמו הצהרות צריכת הדלק של מכוניות. הקשר בינם לבין המציאות קלוש בהחלט.

פורסם
  • מחבר

אם אתה אומר אז אני יקבל תגזרה משמיים

רק שהביקורת באתר הזה (HWZONE) אומרת שזה מחזיק באמת קרוב ל-10 שעות של שימוש ממש.

עריכה:

אני רואה שבאתר LG בחו"ל כתוב 2600 mah

לעומת באתר הזה, שכתוב 5200.

יש מצב הדגם הזה נמכר לפעמים ככה ולפעמים ככה?

אין לי מושג מה אני רכשתי. (המחשב בתיקון)

פורסם

אני יכול לומר לך שבDELL E6220 שלי יש הבדל לא קטן בפרופילי השימוש שלי. עם בהירות מלאה, רשת אלחוטית עובדת ושימוש אינטנסיבי המחשב מחזיק כ5 שעות. כשכל אלה סגורים עם עבודה משרדית בלבד אני יכול למתוח אותו ל10 שעות. תנסה להעביר לפרופיל צריכת חשמל נמוך ותבדוק עד כמה ההבדלים בזמן העבודה.

פורסם
  • מחבר

תודה אני ינסה את זה.

פורסם

תטעין עד הסוף

בהירות תוריד לכ-40%, זה אמור להיות מספיק בשביל שימוש כללי.

תוודא שאין תהליכים ותוכנות ברקע שיושבות בשורת המשימות שאולי צורכות חשמל.

תסגור WIFI\BT

תגדיר פרופיל חשמל Power Saver

לפני הביקורות ברשת בחלק הוא הגיע ל-8 שעות וחלק בשימוש רגיל הגיע לכ-5.5 שעות.

http://www.hardwarezone.com.sg/product-lg-t380

פורסם
  • מחבר

אני ינסה מה שאמרת (למרות שניסיתי כל מיני דברים לפני ששמתי תמחשב בתיקון)

ובכל אופן המחשב מחזיק גג גג 4 שעות לטענת ח.י (אצלי הוא החזיק 3 ומשהו שעות שהסוללה היתה חדשה

הוא יחזור מתיקון ואני יעדכן פה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים