עבור לתוכן

רמקולים לסלון עד 1800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

טוב , אל תשווה לי מגברים מהסוג הזה.

אנחנו מדברים על השוק הבינוני של מגברים

זאת אומרת 1500-3000 שקל.

מגברים ביתיים , לסראונד פשוט וטוב.

והימהה הזה , הוא אחד היותר טובים.

ואל תגיד לי שיש יותר , כי תמיד יש יותר טובים.

וגם אם תביא לי את הדגם הכי טוב שקיים היום שעולה כמו האוטו שלי , אני בטוח ששבוע הבא יהיה אחד יותר טוב

ככה שזה לא דבר חכם להגיד.

• תגובות 37
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב , אל תשווה לי מגברים מהסוג הזה.

אנחנו מדברים על השוק הבינוני של מגברים

זאת אומרת 1500-3000 שקל.

מגברים ביתיים , לסראונד פשוט וטוב.

והימהה הזה , הוא אחד היותר טובים.

ואל תגיד לי שיש יותר , כי תמיד יש יותר טובים.

וגם אם תביא לי את הדגם הכי טוב שקיים היום שעולה כמו האוטו שלי , אני בטוח ששבוע הבא יהיה אחד יותר טוב

ככה שזה לא דבר חכם להגיד.

ב-3,000 אני מביא לך מגבר סטריאו טוב בהרבה מהימאהה שלך בסטריאו... hell, אני יכול להביא לך מגבר ק"ב טוב יותר בסטריאו משלך.

בסכום דומה אני מביא לך מגבר מנורות משופץ שמ*יין לך את הימאהה בלי ווזלין.

פורסם

ב-3,000 אני מביא לך מגבר סטריאו טוב בהרבה מהימאהה שלך בסטריאו... hell, אני יכול להביא לך מגבר ק"ב טוב יותר בסטריאו משלך.

בסכום דומה אני מביא לך מגבר מנורות משופץ שמ*יין לך את הימאהה בלי ווזלין.

עזוב, אין צורך, שום דבר לא מגיע לרמה של הימאהה + הפירלס שלו...

פורסם

זה פשוט לא יאומן איך שהאנשים בפורום הזה טוחנים בשכל , תוך התעלמות מוחלטת מהשאלה המקורית......

המלצתי לפותח הת'רד היא לבדוק את הוורפידל דיימונד 8.3 או 8.4 שלעניות דעתי נשמעים טוב מאוד והם בתחום המחיר המבוקש.

פורסם

זה פשוט לא יאומן איך שהאנשים בפורום הזה טוחנים בשכל , תוך התעלמות מוחלטת מהשאלה המקורית......

המלצתי לפותח הת'רד היא לבדוק את הוורפידל דיימונד 8.3 או 8.4 שלעניות דעתי נשמעים טוב מאוד והם בתחום המחיר המבוקש.

ההמלצה הכי טובה ניתנה עוד בעמוד הראשון - מישן m73 יקחו את הוורפדייל הללו בהליכה. נקודה.

פורסם

ה m73 הם בהחלט אופציה אך מן הראוי שבת'רד שנמשך לאורך 4 עמודים תופיע יותר מהמלצה אחת....

לדעתי , הדימונד 8.3 ובוודאי ה 8.4 לא נופלים מה M73 ואף עולים עליהם אך זו גם שאלה של טעם אישי ובמקרה זה הייתי מציע לפותח הדיון לבדוק את שתי (למעשה שלושת) האופציות.

פורסם

יש מישן ו KEF בזול

זוג פרונטים כהתחלה טובה ברמת מתחיל.

פורסם

ב-?500 ש"ח פחות מהתקציב אפשר לקנות Tannoy MX2-M - רמקול נפלא שקיבל 4.71 מתוך 5 בביקורות ב-audioreview.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים