עבור לתוכן

רמקולים לסלון עד 1800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

תלוי!

ב 1800 שקל אתה צריך את כל המערכת כולה לא?!

אמממ פירלס יתנו תשובה טובה לתקציב כי היי אנד או חברות טובות בסאונד כמו jamo bose

או אינפיניטי אתה לא תוכל לקנות בתקציב הזה...

אז יש לך חברות כמו koda או פיור אקוסטיק בתקציב הזה...

זה לא הרבה כסף בכלל לרמקולים טובים

רק רמקולים קדמיים טובים עולים בסביבות ה 2000 שקל.

ותלוי איזה רסיבר יש לך עכשיו

כי אם יש לך רסיבר של JVC או קנווד או דגמים נחמדים של ימאהה אז רמקולים טובים כמו JAMO ואלה למעלה

לא ינוצלו

• תגובות 37
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמממ פירלס יתנו תשובה טובה לתקציב כי היי אנד או חברות טובות בסאונד כמו jamo bose

כמה, כמה אפשר לפלוט שטויות ?

פורסם

overload, "עם כל הכבוד, ויש כבוד", אני בספק אם אתה ההיתה יכול למצוא בחנות אודיו אמיתית רמקולים של פירלס, כדי שתוכל להשוות במקום עם הדבר ה"אמיתי"...

סקורפ, אור, fkloster וכל מי ש"באמת" מבין:

אם אתם רוצים לעזור לבנאדם, תפסיקו להתווכח עם האחרים ותגידו לו מה הוא יכול לעשות עם הכסף שיש לו.

פורסם

overload, (") עם כל הכבוד, ויש כבוד ("), אני בספק אם אתה ההיתה יכול למצוא בחנות אודיו אמיתית רמקולים של פירלס, כדי שתוכל להשוות במקום עם הדבר ה"אמיתי"...

לא באותה החנות אבל השתמשתי באותו המגבר.

והחנות של הפירלס לא היתה גרועה בכלל מבחינת האקוסטיקה של החדר ואולי אפילו טובה יותר מכמה חנויות "ברמה" שמשתמשות בחדרי תצוגה עם קירות גבס או חלונות ראווה גדולים לחדרים.

אני יודע שזה לא מושלם אבל זה מה יש :P

פורסם

התחלתי לעזור לו לגבי קדמיים שישמו למערכת קולנוע ביתית.

אגב, Overload, אם שמעת והשוואת והגעת למסקנה הזאת, כנראה שזו השמיעה שלך, ואתה לא מבדיל בין רמקול שבעיני (או ליתר דיוק באוזניי ;)) נשמע רע ולכן לך אין צורך להשקיע עשרות אלפי שקלים בשביל לספק את הדרישות שלך.

אל תחליט את אותן החלטות לגבי כל בן אדם, כולנו שונים, אולי פותח הת'רד הנ"ל לאחר השוואה קצרה יחליט שגם זוג ב-1800 לא מספקים

אותו והוא יחליט להשקיע 2800 ? או 3800 ?

פורסם

טוב

OR007

אתה עוד אחד שפיתח סטיגמה לגבי הרמקולים האלה.

לי יש את פרילס מג'יק 6 כאן , והם פשוט חיות, ואני לא יכול להגביר מעל 35 בתוך החדר שלי

(35\50)

ניסיתי להגיע ל45 ועדין שמעו צליל נקי , וחוץ מהדלת של הארון בגדים שלי שעשתה רעשים של רעידות הכל היה טוב.

לאחי בחדר ליד , יש רמקולים של

Warfaddle 200w

שני וופרים וטוויטר.

עשינו השאווה , חיברנו את שניהם למגבר שלי

jvc 5032

ופשוט בדקנו עד איפה כל רמקול יכול לסחוב , וניסינו למצוא פחות או יותר הבדלים בסאונד.

אחי לא מצא כלום , ואחי עובד בזה כבר 6 שנים , והוא מבין הרבה יותר ממך , תיהיה בטוח בזה.

אז נכון , הוור פדל שלו , שמעו בהם ממש קצת יותר טוב , וזה שהמגבר הגיע כבר ל45 , אבל בו נגיד ככה , שעמדו דיי רחוק מהרמקולים.

ההבדל היה כל כך זעום , שהוא פשוט לא שווה את המאות שקלים הבדל בתשלום.

הבדל באיכות , לא היתה בכלל , בשניהם היה צליל נקי , אבל הפירלס כבר לא סחבו , ב 44 ו והוור פדל , גם כן זייפו קצת ב46.

הבדל זעום ביותר!

אחי לא מזמן קנה רסיבר חדש של ימהה , מהדגמים החדשים , לא זוכר איזה , וגם אצלו החלטנו לבדוק , ושוב פעם

רמקול ליד רמקול בדקנו אותם אחד ליד השני.

ושוב פעם , הוור פדל החזיקו מעמד ממש ווליום אחד או שניים יותר מהפירלס שלי.

שקראתי כאן את מה שכתבו עליהם (אחרי שקניתי אותם) דיי התבאסתי .. חשבתי שעשיתי טעות , אבל לא היה לי למה להשוות אותם.

ואז אחי הגיע עם הוור פדל , ואחרי ששמעתי את ההבדלים בעצמי , אני שם ___ על מה שאנשים אומרים כאן

כי הכל שמועות , ואם באמת היה להם מושג בשיט , הם לא היו כותבים את זה.

אני לא אומר ששלי יותר טובים משל אחי , אבל בהחלט שההבדל זעום , ונורא קשה לשים לבד אם לא מסתכלים על המגבר..

פורסם

יופי, 2 רסיברים חרא, ו-2 זוגות רמקולים חרא, העיקר שאחיך מבין גדול, וגם אתה.

והעיקר שפירלס איכותיים, וכל החברות כמו B&W, ProAc, Sonus faber סתם עובדות עליך וציוד שלהם עולה הרבה כסף

כי הם גנבים.

עכשיו אתה מרוצה ?

מה יהיה, אלוהים מה יהיה ? :-X

פורסם

KENNY הבדיקה שלך באמת טיפשית.

007 (בדיוק ראיתי לפני5 -10 ד' את הסרט במערכת 8)) אני לא חושב שאתה מבין, ברור שאני מעדיף לשמוע רמקול ב 10000 או 50000 ואם אפשר ביותר אז עדיף, ואני יודע טוב מאוד מה ההבדל ביניהם.

ואין לי ספק שרמקולים של פירלס גם היקרים מבניהם לא ישתוו לרמקולים של "חברה מובילה" כמו אלו שהזכרת, אבל מה לעשות לא לכולם יש תקציב שכולל שלושה אפסים שבאים אחרי מספר זוגי, ולכן הTEMPEST של פירלס שאתה כל כך שונא הם אחת הבחירות הטובות ביותר שיש היום למערכת 5.1 בפחות מ 2000 ש"ח.

אף אחד לא אמר שהחברות האיכותיות הם גנבות כי הרמקולים יקרים, אני מכבד אותם לגמרי, אבל הם פשוט לא שווים את המחיר למי שלא רוצה להוציא כל כך הרבה.

אתה חושב (לפי מה שהבנתי) שלקנות מערכת בפחות מ 20000 זה ביזבוב במן, אבל מה לעשות לא כולם רוצים, אפילו שהם יכולים כי ההבדל בסאונד הענוג והיפה לא שווה את המחיר הכואב.

פורסם

אלוהים ישמור , אז גם אם הימהה v630

הוא נחשב חרא בעינך ,אז מה כן טוב?!

מה שאני מנסה להגיד זה שאני לא סתם מבלבל את המוח לגבי הפירלס שלי

ואם הם לא היו משהו , היתי פשוט כותב את זה , אין לי סיבה סתם לשקר .

אם היתי רוצה לשקר איתי אומר שיש לי B&W עכשיו בחדר.

אבל אני אומר לך , שיש לי פירלס , ושומעים בהם מצויין , וגם כן בעוצמות גבוהות.

ואני בטוח שאם היה לי כאן

B&W

לא היתי מנצל אותם יותר מהפירלס , כי מה שהפירלס נותנים לי , זה יותר ממה שאני מסוגל לשמוע

וזה ווליום באמת מטורף.

אז אולי הם חברות קבר

הם זולים

הם לא יודע מה עוד.

אבל בפועל , שומעים בהם חזק ואיכותי.

אז נכון שהחברות האחרות יותר טובות , אבל לא משהו שמצדיק את ההכפלה במחיר. שזה פי כמה מהפירלס.

ואני מתערב איתך , שאם אתה תישמע את הרמקולים שלי , או את של אובר לורד (ואין לי מושג מה יש לו)

אתה תופתע לטובה.

פורסם

אם תשמע מוזיקה עם מגבר סראונד, באמת שלא יהיה הבדל.

אבל כשתחבר את את הפירלס האלה לציוד איכותי (לדוגמה, איזה פאוור ופרה של קונראד ג'ונסון) ותשווה מולם רמקולים אמיתיים, אפילו זולים יחסית אתה תראה עולם אחר.

אם אתה מרוצה מהזבל הנצרתי הזה תיהנה לך, רק אל תקרא לזה איכותי.

איכות לא מודדים בווליום, מודדים באיך זה נשמע - וזה נשמע רע (וכן שמעתי פירלסים בחיי)

פורסם

אגב, אמנם מה שאני אומר עכשיו לא בדיוק קובע איזה רמקול איכותי ואיזה לא, אבל שים לב בד"כ איזה

חנויות מחזיקות רמקולים כמו פירלס, ADC, וכו' וכו', והאם חנויות שמחזיקות ציוד "אמיתי" מחזיקות את הזבל הזה ?

פורסם

Uber Scorpion שמעת את הTEMPEST שעליהם מדובר או ששמעת פירלס? כי אף אחד פה לא אומר שפירלס זאת חברה טובה, לי יש את המערכת הכי מוצלחת שלהם והיא בסך הכל ב2000 שקל, וזה נכון שכמעט כל שאר הרמקולים שלהם הם זבל.

OR007 אותה שאלה גם אליך.

כי אני חושב שאתם מדברים על פירלס בכללי ולא על הדגם הספציפי הזה, בכללי פירלס זה די ח*ר (אין פה וויכוח).

פורסם

אלוהים ישמור , אז גם אם הימהה v630

הוא נחשב חרא בעינך ,אז מה כן טוב?!

וזה ווליום באמת מטורף.

1. מגברי סטריאו יעודיים, גם SS, גם מנורות.

2. "ווליום מטורף"?! זוהי המעלה במערכת שלך?

I rest my case

פורסם

::) בקיצור, כמעט כל מי שאמר ואומר ומנסה לשכנע את כולם פה ש"פירלס = חרא", לא שמע ולא יודע על מה הוא מדבר, אין לא מוסג באיזה דגם מדובר וזה לא מענין אותו כי הוא בטוח ש"פירלס=חרא".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים