עבור לתוכן

רמקולים לסלון עד 1800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

רמקולים לסלון בעיקר למוזיקה אך גם לסרטים לא 5.1 כי אני לא רוצה כבלים בסלון, אז אקיצר 2.1

עד 1800 ש"ח. אפשר דרך מכרזים..

• תגובות 37
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מתכבן רמקולים לקולנוע ביתי?

או רמקולים למחשב שמתאימים לסלון?

פורסם

אם התכוונת לרמקולים שדורשים הגברה, איזו הגברה יש לך כרגע ?

למה ישמש הרמקול, סרטים או מוזיקה ?

בכל אופן, בסכום הזה תוכל למצוא זוג קדמיים נחמד שישמשו אותך לקולנוע ביתי, דוגמאת ה - mission m73.

סאב במחיר הזה, בטח שלא ייכנס.

פורסם
  • מחבר

גם סרטים וגם מוזיקה... יש לי רסיבר קנווד לא זוכר תדגם אבל משהו טוב... אגב, במחיר הזה ראיתי מערכות קולנוע ביתי שלמות וטובות, אבל אני לא צריך דיוידי ורסיבר כי כבר יש לי... אז רק רמקולים מה שחשוב זה האיכות צליל ופחות העוצמה...

פורסם

נתחיל מזה שרסיברים של קנווד, הם לא דבר טוב.

נמשיך בזה שהמערכות שראית הם של חברות קבר שבכלל לא קיימות כמו Peerless, Adc וכו' וכו'

רמקולים בעלי איכות סאונד נמוכה ביותר, לא להתקרב !

אם רוצים מערכת טובה, צריך להשקיע, ואם אין בבת אחת אז חוסכים ולאט לאט משדרגים, אבל לקנות ישר מערכת 1.5 ב-1800

שקל שלא שווה גם 18 שקל זה לא הפתרון.

לדעתי תתחיל בקניית רמקולים "נורמליים", בהמשך תחליף את הרסיבר וכו' וכו'...

תריץ חיפוש (Peerless) ומערכת קולנוע ביתי ותמצא דיונים בדיוק כמו שלך של עמודים על גבי עמודים.

פורסם

אז רק רמקולים מה שחשוב זה האיכות צליל ופחות העוצמה...

חבל, כי במחיר הזה תוכל למצוא בדיוק את ההיפך...

פורסם

אני מציע לך אם כבר אתה קונה רמקולים אז הטובים יותר הם מתוצרת אנגליה ופחות טובים גרמניה ופחות יפן וארצות הברית והכי גרוע סין (פירללס) ;D

פורסם

אני מציע לך אם כבר אתה קונה רמקולים אז הטובים יותר הם מתוצרת אנגליה ופחות טובים גרמניה ופחות יפן וארצות הברית והכי גרוע סין (פירללס) ;D

הודעה חסרת ביסוס, מלאת שטויות, ולא מדוייקת בעליל.

פורסם

OR007 ו zohare62

אולי תפסיקו לדבר שטויות!!!

בבקשה אל תקשיב להם

יש את הסידרה המצוינת של פירלס TEMPEST שלמרות כל מה שאומרים (אנשים חסרי ניסיון כמו מר 007 וZOHARE)הרמקולים מתאימים למחיר שלך ואני מבטיח לך איכות סאונד הרבה יותר גבוה ממה שאפשר לצפות מרמקולים במחיר כזה.

אני ממליץ לך לשמוע אותם לפני שאתה מחליט, אני גם ממליץ לך לא להעזר רק בפורום כי זה לא המקום הנכון כדי להתיעץ בקשר לבחירה הסופית של הרמקולים.

נב: הדריברים מיוצרים בדנמרק רק הקופסא מיוצרת בסין או בארץ(זה לא משנה כי גם את CK ובגדים של מעצבים אחרים תופרים ארץ), אבל זה קשור לדיון אחר.

הנה דיון שאולי יעזור לך:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=56980;start=0

פורסם

היחיד שחסר ניסיון כאן הוא אתה, וכל מבין יראה זאת מיידית.

פורסם

OR007 אתה ועוד הרבה אנשים פה שוללים לפי המותגים ולא לפי האיכות, ומי שעושה דבר כזה הוא לא אחד שמבין הוא אחד שיודע רק מה שאמרו לו, כל מה שאתה עושה זה להעביר שמועות.

פורסם

אל תגיד שאני מעביר שמועות לפני שאתה לא יודע שזה נכון כי היחיד שמעביר שמועות כרגע זה אתה.

חושב שאני משקר ? במקום להתווכח על גבי 20 עמ' קפוץ למחסני חשמל או בסט ביי שמחזיקים פירלס, נסה לחפש מקום

שמחזיק גם רמקולים "איכותיים", למרות שזה נוגע לחנויות דרעק כאלה זה יהיה קשה.

תשווה פנים מול פנים בין הרמקולים, תחזור לפה, וספר לנו חוויות ורשמים.

מתאים ?

פורסם

אל תגיד שאני מעביר שמועות לפני שאתה לא יודע שזה נכון כי היחיד שמעביר שמועות כרגע זה אתה.

חושב שאני משקר ? במקום להתווכח על גבי 20 עמ' קפוץ למחסני חשמל או בסט ביי שמחזיקים פירלס, נסה לחפש מקום

שמחזיק גם רמקולים "איכותיים", למרות שזה נוגע לחנויות דרעק כאלה זה יהיה קשה.

תשווה פנים מול פנים בין הרמקולים, תחזור לפה, וספר לנו חוויות ורשמים.

מתאים ?

עשיתי את זה במשך כמה שנים ובעיקר בחודש לפני שקניתי את הפירלס שלי, אתה באמת חושב שאני יקנה פירלס בלי לעשות את הבדיקה הכי יסודית שאפשר, גם אני היתי כמוך, ברגע ששמעתי את השם הזה פירלס צחקתי ואפילו לא העלתי בדעתי לבדוק אותם, אבל בדקתי והשוותי וחיפשתי וראיתי וקראתי במקומות הנכונים, והבנתי שהרמקולים פשוט טובים+ (ביחס למחיר), מה אתה חושב שקניתי במכרז ?

אם אתה רוצה להמשיך להתווכח דבר איתי בפרטי כי אנחנו ננעל את הדיון הזה.

פורסם

נתחיל מזה שרסיברים של קנווד, הם לא דבר טוב.

סליחה ?! יש לי שלושה מגברים של Kenwood , הסאונד הרבה יותר טוב מכל דבר דיגיטלי בתו מחיר של 4500 ש"ח שתמצאץ

פורסם

סליחה ?! יש לי שלושה מגברים של Kenwood , הסאונד הרבה יותר טוב מכל דבר דיגיטלי בתו מחיר של 4500 ש"ח שתמצאץ

דבר דיגיטלי?!

WTF is that?

ולקביעה שלך: עזוב שאני מתעב את קנווד ואני אישית לא הייתי מתקרב לחברה בתחום האודיו אשר מייצרת מיקסרים וטוסטרים למטבח, אני אפילו אני לא אקבע קביעה שכזו. חשבתי שאתה כבר הפנמת את העובדה שסאונד זה דבר סובייקטיבי. אתה מוזמן לומר שהצליל של קנווד טוב לא פחות מהמתחרים שלו באותה קטגוריית מחיר, אבל מכאן להוציא ש"הסאונד הרבה יותר טוב מכל דבר אחר שתמצא במחיר XXXX" הדרך ארוכה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים