עבור לתוכן

מחפש המלצה למקלדת עד 700 ש"ח לעבודה בסיסית מול מחשב

Featured Replies

פורסם

כניראה שבאמת נפלתה על חריטה איכותית

היה דיון על זה.. שמכרו היה חלק שהגיעו עם חריטה מקצועית כמו שיש לך וחלק עם הטבעה של דיו כמו שיש אצלי

אני עכשיו אצלי שוקל מה יותר כדאי..לעשות לה חריטה(אני עוד לא ממש יודע מי מתעסק עם זה)

או לחפש X6 חדשה עם עברית חרוטה

יש לך מזל שנפלתה על הגירסה האיכותית

אצלי כבר 9 אותיות נימחקו!

פורסם

אני לא חושב שמדובר רק במזל.איבורי ציינו שמדובר בחריטה איכותית והמחיר של המקלדת היה גבוה בהתאם (כ50 שקלים תוספת לדעתי).

בכל אופן זה לא כ"כ רלוונטי לפותח הדיון כי העברית לא משנה לו.

פורסם
  • מחבר

טוב באתי כבר לקנות ואז סיפרתי לחבר והוא אמר שאני עושה טעות. בעוד שה-SIDEWINTER היא אחלה מקלדת היא מהווה בעצם מקלדת גיימרים למתחילים. הוא אמר שאם אני מחפש להגליד אז או מכאניות יקרות שניתן להזמין מחו"ל או המקלדות הזולות בחמישים שקל של שלל החברות. הוא אמר שפתרון נחמד מאוד יהיה בשבילי יהיה Logitech G510 גם מבחינת מחיר וגם מבחינת יכולות

הוא גם הציע לי את רייזר BLACKWIDOW אבל טען שבגלל שהיא מכאנית היא רועשת יותר משמעותית מלוג'יטק.

בעוד שאני קצת לא מבין למה אני צריך מסך או כרטיס קול במקלדת שלי, אני כן מבין את היכולות של מקשי מקרו אז אולי כדאי לי ללכת על לוג'יטק הבדל של 200 ש"ח?

פורסם
  • מחבר

טוב לאחר שכמעט ולא שברתי את האצבעות לאחר הקלדת סמינריון עם המקלדת הנוכחית. הזמנתי לבסוף את הG510 רגע לפני ההזמנה גיליתי שיש בעיה די ידועה עם מקש הרווח וכבר התחלתי לחפש מקלדת חדשה עד שהבנתי . שאם עוד פעם אני אתחיל מחדש את החיפושים, אני אשתגע.

אז הזמנתי. במידה ותהיה בעיה נבדוק האם אייבורי אכן השתפרו בשירות ןהמקלדת תהיה גם אבן מבחן בשביל לוג'יטק.

אעדכן בהמשך.

תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים.

cheers

פורסם

הזמנת מקלדת גימיקים ב500 שקלים ל"עבודה בסיסית מול מחשב"?

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. :)

פורסם
  • מחבר

^

ומה אתה היית קונה במידה ומקלדת מכנית לא באה בחשבון בגלל הרעש?

אני שואל כי גיליתי בדיעבד שהמקלדת הנ"ל לוקחת יותר מחצי מטר ואין לי את המקום..

פורסם

בוא נאמר שלא הייתי קונה מקלדת מכאנית בלי קשר לרעש, כי אני לא רואה הצדקה להוציא את הכסף הזה, במיוחד לשימושים שציינת.

המקלדת שאני קניתי היא לא רועשת מידי, אך לא בדיוק שקטה. זה לא היה פקטור אצלי, אבל לא אמליץ לך עליה כי אני אולי עבורך היא לא תהיה מספיק שקטה.

מה שהייתי עושה זה לקרוא קצת ביקורות ואם אפשר להתנסות בחנויות במקלדות שעולות 100-200 שקלים. אפשר למצוא מקלדות טובות בהחלט בתקציב הזה, ולבטח יש ביניהן כאלה שתהיינה מספיק שקטות עבורך.

פורסם

הייתי מציע לך לבחון את המקלדת הזו - היא זולה, 85 שקלים ב - KSP. יש לה מקשי מולטימדיה שמוצבים בצורה ממש ממש טובה לטעמי (יש לי אותה), המקשים שקטים מאד (לא שקט לחלוטין אבל אין צליל קליקי כמעט בכלל). למקלדת גיימיניג יש מקשי מקרו - אבל למקלדות מולטימדיה טובות יש מקשי תכנות אישי שאתה יכול לבחור שכל כפתור יפתח תוכנה שאתה רוצה. אני לא רואה סיבה למה אדם שכותב סמינריון צריך כפתור לרצף מקשים.. מה שכן לא יזיק כפתור שפותח מייל, מחשבון, וורד וכו'..

http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wired-keyboard-600/ANB-00001#details

פורסם
  • מחבר

^ האמת ממש רציתי לקנות אותה אבל הבנתי שהארגנומיה שלה דפוקה..? החלק התחתון יותר מוגבהה מהחלק האמצעי..

Microsoft Wired Keyboard 600 [Review]

אפשר לראות את זה ב1:10. אני מקליד מלא אבל פשוט מלא והדבר האחרון שאני צריך זה להתקשות להקליד.

האמת חשבתי להשתמש במקשי מקרו בשביל לתכנת אותם שיפתחו מייל ותוכנות :))

אבל ניראה לי שאני פשוט אקנה עוד מקלת קלאסית של לוגיטק עד אשר אעבור לסביבה בה אוכל למקם מקלדת יותר רחבה.

פורסם

יצא לי קצת להשתמש בMicrosoft Wired 400, שנראית לי כמעט אותו דבר או אותו דבר כמו ה600, והאמת היא שהיא סבירה. היא לא נוחה כמו הLenovo שלי (המקשים פחות עמוקים והפידבק פחות טוב), אבל רחוקה מלהיות קטסטרופה. הבדלי הגבהים בין החלק התחתון לאמצעי יכולים אולי להיות מכשול ארגונומי, אבל אם מרימים את רגליות המקלדת, זה לא מהווה מכשול. כמו כן היא יותר רכה ויותר שקטה מהLenovo.

מה שאישית אני לא אוהב במקלדת הזו של Microsoft זה שהמקשים בשורה העליונה לא בגודל מלא - השאלה עד כמה זה יפריע לך.

פורסם

את המקלדת wired 400 יש לי בבית היא סופר שקטה ודי נוחה כמעט לא שומעים את ההקלדה

פורסם
  • מחבר

טוב אנשים אז לבסוף קניתי את ה-k120 ועוד שילמתי עליה 20 שקל יותר כי לא היה לי זמן לנסועל מקום זול יותר.

בכל מקרה מקלמת נחמדה אך לא יותר מכך. המקלדת הקודמת הייתה מלכתליחה עם הקלדה נורא קשה אך לאחר הניקוי שהעברתי אותה, היא נהפה לבלתי אפשרית.

הפלוסים:

מקלדת סדנטרטית לחלוטין

הקלדה נעימה

נייטרלי

מקשי האותיות והמספרים חרישיים מאוד וזה נורא נחמד עם זאת המקלדת יותר רועשת ממקלדות אחרות שבהם נתקלתי בשאר הכפתורים. במיוחד הbacksapce שמזכיר חריקה של משאית.

המדבקות שעל הכפתורים מתאימות לאנשים עיווריים. גדולות מאוד אבל מאוד.

שליל:

טוב חריקת כפתור ה-backspace זה באמת נשמע מעצבן.

בניה על הפנים, המקלדת משדרת זול. המקלדת הקודמת של לוג'יטק שהייתה פשוטה באותה מידה לא נראתה כלכך זולה, הייתה סולידית לגמריי.

מעבר לזולות שהיא משדרת היא גם מרגישה כמקלדת שחיפשו היכן להוזיל עלויות. כל המקלדת חורקת במידה ונוגעים טיפה, טיפה ב"שלדה" למעשה להרים את המקלדת ולהניח אותה במקום אחר נשמע כמו זקן חולה עם פרקינסון. חשבתי בהתחלה שאולי צריך לחזק את ההברגה, לאחר מכן אולי להפף לשחרר את ההברגה. זה לא שינה את המצב. בכל מקרה כל עוד לא מניחים את היד על ההמקלדת אז היא לא חורקת.

הגיגים נוספים:

שלחתי ללוג'יטק מייל שזוהי המקלדת האחרונה שלהם שאני קונה. הייתי לקוח עם הרבה מקלדות שלהם. בין אם באשמתי או שלא אף מקלדת לא החזיקה הרבה זמן לעומת מקלדות של מיקרוסופט. למעשה ברשותי מקלדת ספייר של מייקרוסוםפט שעברה כלכך הרבה ועדיין מתפקדת. אפילו העכבר הסופר יקר לזמנו של לוג'יטק שקניתי, החזיק שנתיים ומת בעוד שעכבר פשוט של ממיקרוסופט שעבר חיות מחמד, קפה, תה, וטבילות במים פועל יחסית טוב. אני יודע שאני כולה קונה אחד קטן שלא ידגדג להם אבל היה חשוב לי להדגיש להם שבתור לקוח נאמן שוויתר להם כלכך הרבה, הם אכזבו ובגדול.

שוב תודה לכל מי שהשתתף בדיון.

פורסם

אני יכול גם להגיד לך שאני חסיד של ציוד של MICROSOFT ברוב המוצרים הם דיי טובים (יש לי עכברי intellimouse explorer 3 שעדיין חיים בני 7 שפשוט ניהיו מגעילים ודהה כבר הצבע לפלסטיק אז החלפתי אותם...דרך הגב גם לintellimouse explorer 3 רק חדש מאייבי)

ויש לי במחשב אחר גם מקלדת בת 7 של מיקרוסופט..

ככה שאני יכול להגיד שרוב המוצרים(שוב לא כולם ) של מיקרוסופט סוסי עבודה..ואין להם מוות (טפו טפו טפו )

אני בעבר נכבתי גם מעכבר של לוגיטק ומאז לא נוגע בהם!

פורסם
  • מחבר

נורא קל לשנוא את מייקרוסופט אבל בסופו של יום הם עושים עבודה הרבה יותר טובה מחברה שממתגת את עצמה כאיכותית.

פורסם

שליל:

טוב חריקת כפתור ה-backspace זה באמת נשמע מעצבן.

בניה על הפנים, המקלדת משדרת זול. המקלדת הקודמת של לוג'יטק שהייתה פשוטה באותה מידה לא נראתה כלכך זולה, הייתה סולידית לגמריי.

מעבר לזולות שהיא משדרת היא גם מרגישה כמקלדת שחיפשו היכן להוזיל עלויות. כל המקלדת חורקת במידה ונוגעים טיפה, טיפה ב"שלדה" למעשה להרים את המקלדת ולהניח אותה במקום אחר נשמע כמו זקן חולה עם פרקינסון. חשבתי בהתחלה שאולי צריך לחזק את ההברגה, לאחר מכן אולי להפף לשחרר את ההברגה. זה לא שינה את המצב. בכל מקרה כל עוד לא מניחים את היד על ההמקלדת אז היא לא חורקת.

לא נורא, זו מקלדת שעולה 60 שקל.

מה אני אגיד?!

קניתי בזמנו את ה-logitech wave, היא עלתה לי קרוב ל-300 שקל. איכות הבניה שלה היא בדיחה, בדיוק מה שאתה מתאר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים