עבור לתוכן

מחשב-נייד לשימושי גרפיקה כבדים, עד 2500 דולר/10000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המחשב נקנה אבל טרם הגיע למשתמש הסופי - אם יהיה מה לעדכן, אעדכן :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 51
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

המחשב עבר בהצלחה את המכס. חיסכון לא רע בכלל של כסף יצא. 6800 ש"ח במקום 10,000 ואף יותר מכך.

עוד לא יצא יותר מדי "להתנסות בו", רק דבר אחד מוזר ששמתי לב אליו: יש לו 110 Processים פעילים(!) כאשר לא הותקן עליו כלום מלבד פיירפוקס וכד'... יש סיבה לדאגה?

כמו כן, בDXDIAG מופיע כי כרטיס המסך הוא INTEL HD GRAPHICS, אך יש גם אפשרות לשלוט בK2000M של נווידיה - הבנתי שיש משהו במחשב שעושה "החלפה" בין כרטיסי המסך בהתאם לפעילות(לחסוך בסוללה וכד') - איך מבררים את זה/מוודאים את זה/"מכריחים" שימוש בK2000M בכל זאת וכד'?

פורסם
  • מחבר

יאפ

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני מעוניין כעת לקנות מחשב במאפיינים דומים לאלו ואני חושב באמת על W520/30

אשמח לשמוע על חוויית השימוש/ביצועים

וכן, ליהנות מהבירורים שערכת ולקבל הפניה למקום שבו ניתן לקבל את המחיר הטוב ביותר.

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

המחשב עוד לא כ"כ "נוסה" בתנאים הקשים שעוד נכונים לו, אז אני עוד לא יודע כ"כ לומר לגבי הביצועים וכד'.

ההתרשמות הכללית דווקא לא מדהימה אני חייב לומר. הבעיה עם הUSB 3(חפש דיון שלי פה בפורומים) מאוד מעצבנת, והתחושה הכללית היא שהמחשב לא "טס" כמו שהוא אמור(למשל, לוקח לפוטושופ כמות זמן רגילה להיפתח, למרות שאני מניח שזה קשור להארד דיסק יותר מכל דבר אחר).

הtouchpad גם כן לא מדהים והייתי צריך לשחק עם ההגדרות שלו בשביל שהסקרולינג יעבוד כמו שצריך - כמו כן היעדר האפשרות ל"כפתור אמצע" ממש מעצבנת - בטח כאשר בלפטופ הישן(Hp משהו) יש את האופציה הזו.

את המחשב קנינו מהחנות New Thinkpads בebay. בסה"כ זה יצא 6,800 ש"ח במקום 10,000 וצפונה פה בארץ. זה כמובן בתנאי שלא מכריזים במכס ולא עלה משלוח(היה לי קרוב משפחה שהיה בארה"ב וחזר).

ו... זהו פחות או יותר.

פורסם

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים