עבור לתוכן

מחשב-נייד לשימושי גרפיקה כבדים, עד 2500 דולר/10000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הקינפוגים שאני עשיתי הם למטרת ראיית מחיר "סביר" וכד'. בהחלט ייתכן שהמחשב ייקנה בסוף בebay או דומיהם.

סליחה על הבורות, מה זה gamut ומה זה עוזר לי? הערך בויקיפדיה לא עזר לי יותר מדי.

לגבי החריטה - אני פשוט זוכר (מזמן מזמן) שראיתי שחריטה ביטלה אחריות. נדמה לי שזה היה מחשבים של אפל וזה היה שהיבואן הרשמי שלם עוד היה "ידע מחשבים"(מי זוכר?) אבל הנחתי שזה מעין מדיניות של כלל החברות... אני לא רוצה אחריות על החריטה עצמה, אני מפחד שאם משהו התקלקל במחשב ואני מביא את זה למימוש אחריות אז לא יממשו לי בגלל החריטה.

• תגובות 51
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקרא פה - http://www.hometheater.co.il/article02016

באופן כללי להבנתי, זה מדבר על אחוז הצבע הקיימים שהעין האנושית מסוגלת לזהות,

כלומר כנראה - מסך שהוא 95 אחוז מציג 95 אחוז מכלל הצבעים שהעין האנושית מזהה.

ושוב, אני לא מבין בתחום הזה ולכן אני נזהר להשמע נחרץ.

נ.ב. המדד הזה לא יעיל כנראה כמו מדד של מגה-פיקסל למצלמות. הוא לא מעיד על איכות הפאנל של המסך, דיוק הצבעים או רמות שחורים ולבנים.

ורק עוד הערה קטנה, לפי ביקורות המסך ב-w530 פחות טוב מהמסך ב-w520, אבל את זה אתה צריך לבדוק בעצמך מאחר וזה סובייקטיבי.

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא מבין מה ההבדל מבחינת המשתמש ב"איכות המסך". זה משהו שניתן להבחין בו בעין אנושית? אני לא אראה צבע ורוד זוהר במסך של לנובו ובאלה של דל כן?

בשורה התחתונה - לא לקנות את הלנובו, בגלל שהמסך פחות טוב באופן "משמעותי"?

ושאלה קטנה נוספת: הזיכרונות האלה:

http://ksp.co.il/?select=.268..316.&list=1&sort=3&glist=1&uin=15673&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice

מתאימים לI7 דור 3? לנובו/דל/HP וכד' - הדגמים שהוצגו כאן?

פורסם

בוודאי משהו שתבחין בו בעין אנושית.

הצבעים למרות שזה מסך מט יראו יותר "חיים" - Saturated במסך שמציג לך Gamut גדול יותר.

הלנובו מציע את ה-best for buck ratio מבחינת מה שאתה מקבל ומבחינת המסך אז שוב לפי ביקורות הוא מעט פחות טוב מה-520, לא התעמקתי כדי לומר לך במה בדיוק. תעשה חיפוש בגוגל וגם בפורום של notebookreview.

לגבי הזיכרון - אין בעיה, הוא יתאים.

(אך שוב אם תקנה באיביי, יש שם מכירות שהמחשב כבר מגיע עם 8\16GB בקלות)

פורסם
  • מחבר

התחלתי לרחרח מחירים גם בארץ וגם שלחתי מיילים לחנויות, ובכולן מציעים לי את המחשב עם כרטיס מסך "N14P-Q3". חיפוש בגוגל העלה חרס, למעט הדף הזה:

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-Quadro-K2000M.76893.0.html

כלומר, לפי הדף הזה, N14P-Q3 ו Quadro K2000M הם הינו הך.

מה שחשוד בעיניי הוא שלא הצלחתי למצוא סימוכין נוספים לזה בשום מקום אחר באינטרנט. "אפילו" בטבלה של מעבדים גרפיים ושמות קוד בויקיפדיה, השם קוד של הK2000M הוא שונה לגמרי.

הושיע נא!

פורסם

למה בארץ? זה עולה הרבה יותר לקנות בארץ.... :nixweiss:

וזו הגרסה המעודכנת והחזקה יותר ל-2000M משנה שעברה.

השיפור העיקרי הוא פי 2 ב-CUDA, שהיה קצת חסר בקודם.

פורסם
  • מחבר

המשפחה רוצה לבדוק אופציות גם בארץ, ניתן להם לבדוק אופציות גם בארץ :) אם ההפרש לא יהיה גדול אז חבל לנסות להגניב את זה במכס וכד'...

אני יודע מה ההבדל בין הK2000M ל2000M - אני מנסה להבין מה זה הN14P-Q3 הזה...

פורסם

ושמות קוד

פורסם
  • מחבר

חוץ מהעמוד הזה של Notebook-Check, אין שום סימוכין בשום מקום אחר שהK2000M והN14P-Q3 הם אותו דבר...

פורסם
  • מחבר

הם מוכרים אותו גם עם K1000M, ועם כל מיני כרטיס מסך מובנים של אינטל. אני זוכר בעבר גם דגמים עם Geforceים למינהם...

פורסם

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

כל מעבד אינטל מודרני מגיע אם תרצה או לא עם מעבד גרפי מובנה.

ול-1000 יש קוד אחר וגם מחיר זול יותר משום מה :P ::)

בעבר? אתה קונה מחשב בעבר?

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאני נשמע כמו דביל ולכן אתה גם כותב כמו שאתה כותב, אבל בחייאת, זה לא נעים במיוחד.

אני לא קונה מחשב בעבר, אבל מאיפה אני יודע איזה מלאי יש לחנויות? מאיפה אני יודע מה הם תקעו לי שם? סתם לדוגמא, יש את הw530 באיזו חנות עם הארד-דיסק של 750GB - אופציה שלא קיימת בכלל אצל לנובו, כלומר כנראה שהם שמו שם הארד-דיסק שהוא לא של לנובו או משהו דומה - אז מה זה משנה מה כתוב באתר של לנובו?

זה לא נראה לך מוזר/חשוד/מעורר בהלה/פצצה גרענינית שיש רק דף אחד מסכן שאומר N14P-Q3 = K2000M?

פורסם

אני מתנצל מראש על הטון דיבור אבל אתה מבין שזו שאלה קצת...... :)

לא.

כי "סתם ככה" להחליף כרטיס מסך חנות לא יכולה.

ולגבי הדיסק קשיח - אז מה?

תראה לדוגמא את המקרה הבא:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=825800

כל החנויות מוכרות עם דיסק קשיח 320GB ורק החנות notebookclub מוכרת עם 500GB.

אני אומר - למה לא? באותו מחיר אתה מקבל דיסק קשיח גדול יותר.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נו... קנית בסוף ?

יש חוו"ד על המחשב ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים