עבור לתוכן

המלצה על משחקי FPS וגוף שלישי

Featured Replies

פורסם

אנשים אתם חייבים לעזור למצוא משחק להעביר את הזמן. לא יודע אם רק אני מרגיש ככה, אבל לא יוצא כלום כבר תקופה.

אני אוהב משחקי FPS כמו BF, COD וכ"ו וגם משחקי גוף שלישי כמו DEAD SPACE, גוסט ריקון וכ"ו. שחקתי בכל משחק כזה נדמה לי בשנה וחצי האחרונות! בכל זאת תנו המלצות למשחקים מהסגנון שאולי פספסתי ולא זכו לפרסום.

גם משחקי פלטפורמה כמו LIMBO וכאלה אני ממש אוהב...המלצות :jump:

פורסם

trine 2 ו RAYMAN החדש אומנם 2D אבל מרתק ומהנה

אתה משחק בMULTIPALYER?

bastion משחק מדהים ביופיו ממכר ומרתק מאד! (אגב קיבל כל פרס אפשרי!)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה..

את שני הראשונים ראיתי ולא ממש אהבתי.

לא משחק MULTI. ו- BASTION..אחד המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי..

עוד המלצות.

פורסם

BLACKLIGHT: RETRIBUTION, משחק FPS מולטי חינמי טוב.

MAX PAYNE 3 ו - SPEC OPS:THE LINE, אבל בטח שיחקת בהם כבר.

THE DARKNESS II, SYNDICATE, PAYDAY: THE HEIST, RAGE, SERIOUS SAM 3, LOST PLANET 2

HARD RESET, BULLETSTORM, FEAR 3, RED FACTION: ARMAGEDDON, SECTION 8: PREJUDICE, HOMEFRONT

אם אתה אוהב משחקי זומבים שווה לנסות את DEAD ISLAND ואת DEAD RISING 2.

שווה לנסות גם את SNIPER ELITE 2

פורסם
  • מחבר

BLACKLIGHT: RETRIBUTION נראה טוב...אף פעם לא שיחקתי ברשת, הגיע הזמן.

פורסם

reddick

פורסם
  • מחבר

רידיק משחק תותח...סיימתי את כל ההרחבות, זה ממש המשך של הסרט.

DENNIS14 עשיתה לי את היום עם המולטי החינמי הזה...משחק תותח ואינטנסיבי. בדיוק מה שחיפשתי וגם שנים שלא שיחקתי ברשת.

יש ל 100M זז חלק (אני זוכר שפעם זה היה סיוט עם כל הלאגים) כל הכבוד :yelclap:

פורסם

יש לך גם את Team Fortress 2, משחק FPS מעולה אונליין וגם כן חינמי.

הסגנון הגראפי שלו ממש שונה מ Blacklight ואולי לא מתאים לכל אחד (יותר מצוייר כזה וממש לא מציאותי), אבל הוא מאוד מהנה וממכר

אתה יכול להתרשם ממנו בוידאו הבא (וגם מהמשחק הגרוע שלי :silly: ) :

פורסם

Tribes: Ascend גם משחק F2P מצויין, דורש לשבת טיפה בשביל ללמוד לשחק (מהיר מאוד) אבל משחק מצויין.

פורסם

באמת משחק טוב TRIBES, עדיין לא התרגלתי אליו כל כך.

אבל עדיין מעצבן לשחק נגד כל אלו עם הציוד העדיף בהרבה שקנו בכסף בעוד מי שלא משלם צריך לחרוש הרבה זמן בשביל לשפר את הציוד שלו, זה מוציא קצת את הכיף מהמשחק.

פורסם
  • מחבר

Team Fortress 2 נראה מוזר כזה חח למה עשו את זה ציורי כזה..לא נראה שאני אוהב.

Tribes: Ascend נראה גם ממש טוב...דומה ל- UT..רק לא הבנתי למה כולם מרחפים שם

:lol: תכף יוריד גם!

לא ידעתי שיש דברים חינמיים כאלו טובים..אתה גדולים תמשיכו עם ההצעות למשחקים טובים. לפחות משחק MULTI לא נגמר אף פעם.

לבנתיים אני משחק ב- Blacklight..אגב אין אנשים מהאתר שם? אפשר להקים משחקים סגורים לחברי הפורום.

פורסם

VALVE עשו בחירה מצויינת כשהם שינו את TF2 למראה הציורי הזה, גם קשה לי לראות איך הם היו יכולים לעשות את ה MEET THE TEAM אם המשחק היה הולך לכיוון רציני יותר. אל תתן לעיצוב שלו למנוע ממך לנסות אותו, המשחק הזה יצא ב 2007 ובכל זאת זוכה להמלצות חמות מהרבה אנשים.

הורדתי את Blacklight, אני אתן לו עוד הזדמנות אולי הם שפרו דברים.

בקרוב אמורים להגיע עוד כמה משחקים חינמיים מעניינים אבל נראה לי שכרגע אין עוד אפשרויות ששוות משהו (יש את המשחקי BATTLEFIELD החינמיים אבל הם לא מדהימים במיוחד).

לא יודע אם הציוד ב TRIBES כל כך משנה, אני לא הוצאתי עליו כסף עד עכשיו ואני מסתדר, זה לא שהנשקים שמתחילים איתם כל כך גרועים. הם גם הוציאו כמה עדכונים שממש פשרו את המערכת התקדמות במשחק.

גם הרבה מאלה שאתה רואה לא הוציאו כסף, הם פשוט שחקו ב BETA (לא היה איפוס לדמויות :P ). אני נגיד פתחתי הרבה מאוד דברים ב BETA למרות שגם עשיתי הרבה בחירות לא כל כך טובות אז בזבזתי הרבה על דברים שאני לא משתמש בהם בכלל :-\

נ.ב.

אם אתה רוצה משחקי שחקן יחיד חינמי ומאוד הזוי תנסה את TAGAP:

http://www.tagap.net/

פורסם
  • מחבר

נראה טוב הפינגווין הזה..משחקי פלטפורמה זה גם סגנון שאני אוהב מאוד. גם בהורדה עכשיו :biglaugh:

תודה.

פורסם

הורדתי את Blacklight כבר לפני כמה ימים, אבל לא יצא לי לשחק בו עדיין. אולי נוכל לארגן איזה משחק.

בזמן האחרון אני חוזר יותר לשחק בTF2 שלא שיחקתי בו כבר כמעט שנה...

פורסם
  • מחבר

חברים זה שוב אני, משחק מידי פעם ב-

Blacklight אבל האמת קצת מתקשה להבין איך אני משיג נשקים חדשים שמה? איך אני קונה נשקים רובוטים...כאילו אני היחיד במשחק בלי נשק נורמלי

:-\

יש שם משו 2000 GBP נדמה לי אבל 0 ZEN...איך קונים נשקים (זה כאילו בכסף אמיתי?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים