פורסם 2012 ביולי 813 שנים שלוםאני בקרוב אקנה מחשב חדש,אני בעיקר אשתמש בו לתוכנות עריכה פשוטות כמו סוני וגאס או פוטושופ ובנוסף משחקים כבדים,אני מעוניין לדעת האם שימוש בקשיח בטכנולוגיית SATA 2 לא יפגע לי במחשב,עדיף לי כבר לקנות קשיח בעל SATA 3?חשבתי אולי גם לשים SSD של 128GB ולהשתמש בכונן בעל הSATA 2 לאיחסון.תודה לעוזרים !
פורסם 2012 ביולי 813 שנים עוד אופציה זה לקנות SSD קטן ולהשתמש בו לקאשינג, אבל יש פה מומחים ממני שידעו לומר לך בדיוק מה הכי כדאי. אני רק אוסיף שלמיטב ידיעתי, הכוננים הקשיחים המכניים היום לא מנצלים את כל רוחב הפס של sata3 ככה שההבדל ביניהם ל-sata2 הוא לא מאוד גדול.
פורסם 2012 ביולי 813 שנים כמו שאמרו אין שום הבדל בין חיבור SATA 2 ל3 בדיסקים קשיחים כי הם לא מגיעים למהירות הסף של סאטה 2.אני ממליץ על SSD למערכת הפעלה.
פורסם 2012 ביולי 813 שנים את זה רק אתה תחליט.לא יהיה הבדל בביצועם בין הדיסק שלך להארד דיסק חדש בהנחה שהוא תקין.
פורסם 2012 ביולי 813 שנים .אני ממליץ על SSD למערכת הפעלה. כמו שאמרתי בכל מקרה אין טעם בדיסק קשיח נוסף למערכת הפעלה, בטח במחירם כיום.
פורסם 2012 ביולי 813 שנים לפני בערך שנה היו שטפונות בתאילנד ששיתקו המון מפעלי יצור של כוננים קשיחים, בעקבות זה המחירים של הכוננים קפצו במאות אחוזים ועד היום הם לא חזרו לרמה שלפני השטפונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.