עבור לתוכן

יש טעם לעבוד באייבורי? מכירות וכדומה.

Featured Replies

פורסם

אהלן, התקשרו אלי לא מזמן (לא יודע איך הגיעו אלי יכול להיות מקו"ח שהשארתי לפני שנתיים)

ושאלו אם אני מחפש עבודה וזה רלוונטי, רציתי לדעת פרטים על העבודה.

לפי הבחורה, לעבוד במחסן משעה 8 עד 12, ומ 12 עד 8 בערב לעבוד כמוכר.

שכר בסיס (בושה) + מכירות.

אני כרגע עובד בחנות אלכוהול ומרוויח נחמד יחסית לעבודה שמטרתה לחסוך ללימודים (בן 24).

האם יש טעם בכלל לשקול את אייבורי בקטע הזה? או שעדיף להשאר בחנות אלכוהול ולהרוויח את לחמי עד החסכון הלימודי (בתקווה)

תודה :)

פורסם

יש פה המון פקטורים שהשארת בחוץ:

1. האם הסניף המדובר קרוב ונגיש לך כמו העבודה הנוכחית?

2. כל המספרים. לא ציינת מה אתה מרוויח עכשיו בדיוק כמו שלא ציינת מהו שכר הבסיס ומהי העמלה על המכירות.

3. ציינת שאתה מרוויח נחמד, אבל לא ציינת איך העבודה מהבחינות:

I . איך עובר לך שם היום? סוחב בקושי או שהזמן טס.

II . מה היקף המשרה שלך כרגע.

III . האם כרגע אתה חלק מצוות שאתה מבסוט ממנו או שאתה סובל חברתית במקום העבודה שלך.

בקיצור, האם שווה לך לשקול את זה? תלוי מאד בשאר הפרטים של הסיטואציה הקיימת שלך.

פורסם
  • מחבר

הסניף קרוב אלי כמו העבודה השניה, שניהם בראשל"צ מערב (אני במזרח).

עכשיו אני מרוויח כ 5500-6 בחודש, עם אותם שעות ואף פחות מאייבורי.

בעקרון רציתי לדעת מה טיב העבודה והאם כדאי בכלל להכנס לאייבורי, הצוות שיש לי בחנות אלכוהול הוא אחלה, עבודה סבבה עם סביבה שאני אוהב (אלכוהול) אני נמצא בעסקי אלכוהול כבר 4 שנים, היום עובר בסבבה לגמרי עם מוזיקה טובה.

עכשיו יחסית ואחרי איך שאני עונה לך אני גם בעצם עונה לעצמי ומגיע למסקנה שכנראה עדיף לי לא לעזוב את העבודה הנוכחית.

המשרה אגב מלאה בשתי העבודות.

תודה על ההארה :)

נ.ב אני אוהב מאוד מחשבים וגאדג'טים לכן חשבתי על העבודה הזו גם כאופציה.

העבודה באייבורי תכלול תמלוגים על מכירות שעל פי המראיינת הטלפונית, נעים בין 1-2K בחודש, אני בספק אם זה נכון, אבל אם זה כן, (וזה תלוי גם בכושר המכירה שלי) אז אפשר להגיע לשכר מאוד יפה שם.

פורסם

המשרה אגב מלאה בשתי העבודות.

עבודה מ-8 עד 8 באייבורי זה הרבה יותר ממשרה מלאה. מה לגבי השעות הנוספות?

פורסם
  • מחבר

ישנה תוספת כמובן על שעות נוספות.

אני בהתלבטות עכשיו, הראיון ביום שלישי בפתח תקווה, עדיף להגיע פשוט לשאול הכל ולברר במה מדובר?

פורסם

כמה זמן תוכל כבר להתמיד באייבורי בעבודה של 12 שעות ביום? זה לא שתהיה טייס קרב או משהו, נשמע שוחק בטירוף.

מילא היית אומר לעבוד שם 8 שעות, 9.

אבל 12 שעות ביום? הכאב ראש שתחזור איתו הביתה כל יום לא שווה את הכסף.

פורסם

עבודה של 12 שעות זה טרוף

אלא אם אתה עובד באבטחה וברשותך לפטופ ואמצעים אחרים להנעים את הזמן

פורסם
  • מחבר

אלו גם אחד הדברים עליהם חשבתי,

בכל מקרה אתם בעצם מחזקים את המחשבות הקודמות שלי לגבי עבודות שכאלו, 12 שעות ויותר עבדתי כמו פועל בזמן שהיתי ברמן באילת, בלתי נסבל..בכל מקרה תודה לכם על התשובות עזרתם המון :)

פורסם

אני יודע שלעבוד "כמו פועל" זה לא הכי נעים פיזית, אבל לשבת 12 שעות רצוף בתוך סניף מחשבים קטן - זה הרבה יותר גרוע.

לדעתי זה יתיש אותך ממש מהר, מפתיע אותי שהם בוחרים בשיטה התמוהה הזאת של לקחת מישהו ל-12 שעות ביום, כל יום, במקום לקחת 2 אנשים שיעשו לכל הפחות משמרות של חצי-חצי ... אגב, למיטב ידיעתי גם KSP "השכנים שלהם" פועלים בצורה דומה. אני מתקשה להבין את זה.

וזה לא שמדובר שם על משכורות מטורפות ששווה לסבול בשבילן...

או על איזה תנאים יוצאי דופן.. להיפך, כל היום לריב עם ישראלים. נראה מלהיב :/

פורסם
  • מחבר

משכורות ממש לא מטורפות אבל לפעמים צריך את הכסף, אם זה בא בחשבון על הבריאות ולשבת 12 שעות עכשיו שאני באמת חושב על זה כמו שצריך אז זה לא שווה את זה....

אני אשאר בחנות האלכוהול ויהנה מהעבודה ומהסביבה :P

וכן אבסורד מאוד שהם משלמים מינימום + מכירות, אני לא יודע בדיוק מה זה אומר המכירות וכמה אחוזים או תמלוגים מקבלים מזה, עפ"י מה שאמרה הבחורה בטלפון, יש יעד שצריך להגיע אליו כל יום ומקבלים על זה בונוס, שאלתי אותה אם לא מגיעים מקבלים? היא לא ענתה במדוייק.

פורסם

אלו גם אחד הדברים עליהם חשבתי,

בכל מקרה אתם בעצם מחזקים את המחשבות הקודמות שלי לגבי עבודות שכאלו, 12 שעות ויותר עבדתי כמו פועל בזמן שהיתי ברמן באילת, בלתי נסבל..בכל מקרה תודה לכם על התשובות עזרתם המון :)

אני אנחש שאתה מדבר על מלון באילת, כי בד"כ ברמנים בפאבים המקומיים הם גם אנשים מקומיים...

ובכל מקרה, על הבאר אתה זוכה להזיז קצת את הידיים ואת הרגליים, לקשקש עם אנשים פה ושם, ואם אתה בבית מלון- המקום גם מרווח, שקט ורגוע.

בחנות מחשבים למכנה המשותף הנמוך ביותר תזכה להיות תקוע על כיסא 99% מהזמן, לריב עם מיטב הארחי-פרחי שיש לישראל להציע, להשתעמם למוות בזמנך הפנוי, ועוד.

8 שעות ביום זה נסבל. 12? תצטרך לבזבז חצי מהמשכורת על פסיכולוג.

פורסם
  • מחבר

^^^

ביטלתי את הראיון :lol:

אגב עבודת בר בבית מלון היא זוועתית :P

לאחר שהיתי מסיים במלון היתי עושה אקסטרות בחצי מהמועדונים שם..

פורסם

עבודה בבאר של בית מלון נעה בין "לא כיף" ל "נחמד פלוס", תלוי במלון. רשת חנויות מחשבים? אוי וייזמיר.

פורסם
  • מחבר

ברור שהיה בסדר לפעמים היו גם טיפים טובים, רק לפעמים אבל..(המון עבודה צדדית שחורה שלא קשורה לבר)

ותודה על התשובות בנוגע לחנות מחשבים :)

פורסם

עבודה בבאר של בית מלון

אני לא מכיר שום בית מלון (בטח שלא בארץ) שיש בו באר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים