עבור לתוכן

כמה "כיף " להתחיל את היום עם חולדות (כולל סירטון )

Featured Replies

פורסם

באיזה עיר נמצא הבית?

• תגובות 256
  • צפיות 21.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ציטוט של: TicTacToe על היום בשעה 18:39:03<blockquote>רק לי עצוב לראות אותם במצב הזה?

</blockquote>+1

למרות שמדובר בחיה לא סימפטית במיוחד לאדם, איני רואה סיבה לגרום לה סבל לא נחוץ - להשאיר אותה לגסוס במלכודת דבק זה די אכזרי. לא חסרות דרכים למוות מהיר, מקווה שנעשה בהן שימוש...

תאמין לי אני לא מת להרוג יונקים ,אני לא אוהב להרוג אפילו חרקים

אבל יונקים בכלל

ואין לי דבר נגד חולדות שהן מחוץ לבית

ובגדול מדבקה הזאת ניסגרת ל2 כמו ספר

ניסיתי לימחוץ אותן אבל הן השמיעו עדין קולות כי חולדות מאוד גמישות

אז לקחתי שקית וקשרתי אותה טוב שלא יכנס הרבה אוויר וזרקתי לזבל

אין לי פיתרון באמת אומני להרוג אותם ,וחבל שאין לי

עם היה לי איזה טיזר חזק היתי מנסה להרוג ככה כי יצור קטן כמו חולדה בטח ימות מזה ,אבל פשוט אין לי

ולאחי יש אקדח מהעבודה אבל אנחנו בישראל אז אסור לישתמש בו לזה

באיזה עיר נמצא הבית?

רעננה -אולי יפתיע חלק מימכם אבל העיר מלאה חולדות ומקקים

פורסם

אין ספק שעשית מוות ביסורין זאת חייה ששורדת ביוב -גם תחת מעט אוויר. מה בעיה לתוך דלי מים (אפילו זה לוקח לא מעט זמן ) .

תכלס לא מבין איך אפשר לחיות בתנאים כאלה.. מה עם הדברה רצינית? וטיפול נכון לבית,לא מצליח להבין אנשים שלא איכפת להם (ההורים שלך ) .יש לי גלי חום בראש ...בא לי לשרוף את כל הבית ולשפץ :silly: .

פורסם

תחסוך הודעות ותמונות , זה הכל.

ממבט מהיר בסרטון הכל שמה נראה הפוך לגמרי.

במקום לזרוק כסף על טיול בתאילנד תקנה חומרים לשיפוצים. תפנה את כל הדירה מזבל לא נחוץ , תבדוק איפה יש צורך בתיקונים , תבדוק את כל הצינורות בבית (אפילו תשלם לבעל מקצוע לבדוק את אלו שמאחורי הקירות ומתחת לרצפה) , צבע חדש בכל הבית , שיחה עם וועד הבניין לריסוס/פיזור רעל.

תגיע למצב שאתה ואמא שלך חיים בדירה בתנאים אנושיים גם אם זה במחיר של כמה טיולים.

פורסם

להטביע את החולדות זה אחד הדברים היותר אכזריים לעשות. לכל החכמים פה שמציעים את זה כשיטה 'הומנית'.

טביעה היא מיתה הגורמת סבל רב לטובע לפני המוות.

פורסם

אפשר לחפש בגוגל מה הכי כדאי לעשות. במקרה שנהג קרירין לא נראה לי שזה עדיף על טביעה -שכן היא מהירה הרבה יותר.

פורסם

קשה לי לומר את זה אבל אני חושב שעם שפכטל דק אפשר לערוף להם את הראש , בחוץ ליד הפח כמובן.

פורסם

תאמין לי אני לא מת להרוג יונקים ,אני לא אוהב להרוג אפילו חרקים

אבל יונקים בכלל

ואין לי דבר נגד חולדות שהן מחוץ לבית

ובגדול מדבקה הזאת ניסגרת ל2 כמו ספר

ניסיתי לימחוץ אותן אבל הן השמיעו עדין קולות כי חולדות מאוד גמישות

אז לקחתי שקית וקשרתי אותה טוב שלא יכנס הרבה אוויר וזרקתי לזבל

אין לי פיתרון באמת אומני להרוג אותם ,וחבל שאין לי

עם היה לי איזה טיזר חזק היתי מנסה להרוג ככה כי יצור קטן כמו חולדה בטח ימות מזה ,אבל פשוט אין לי

ולאחי יש אקדח מהעבודה אבל אנחנו בישראל אז אסור לישתמש בו לזה

רעננה -אולי יפתיע חלק מימכם אבל העיר מלאה חולדות ומקקים

בקיצור, מאוד הומני...

כבר היה עדיף שהיית משאיר אותם לגסוס על זה.

פורסם

קשה לי לומר את זה אבל אני חושב שעם שפכטל דק אפשר לערוף להם את הראש , בחוץ ליד הפח כמובן.

לא נראה לי שכל אחד יכול לעשות זאת :o

פורסם

להטביע את החולדות זה אחד הדברים היותר אכזריים לעשות. לכל החכמים פה שמציעים את זה כשיטה 'הומנית'.

טביעה היא מיתה הגורמת סבל רב לטובע לפני המוות.

+1

רק מראה כמה אנשים משחקים אותה רחמנים אבל יותר אכזרים מכולם. מוות בטביעה זה המוות הכי קשה שיכול להיות.

פורסם

בטח לכולם עבר בראש הוא בטח גר באיזה חור מה זה, אבל פתאום הוא אמר שהוא גר ברעננה עיר מרכזית בין היקרות היום, בטוח אנשים נהיו מופתעים.

אפילו בעיר בין היקרות בארץ יש בעיית מזיקים.

בכל מקרה זה ממש לא הומני מצד אחד, מצד שני גם אני לא הייתי מסוגל לערוף ראש זאת עדיין חיה.

במקרה הזה לאנשים עם לב חלש אין הרבה מה לעשות כי מצד אחד אתה רוצה להרוג אותה, מצד שני קשה לאדם נורמטיבי להרוג יצור חי, אז אתה פשוט עוזב את המזיק במצב שהוא עדיין חיי אבל עם תוצאה סופית שהוא אמור למות וזה מה שרוב האנשים היו עושים אם הם רוצים או אם לא..

פורסם

ממש לא נראה . שרפה הרבה יותר .

.............

מה שבטוח הוא גר באיזור לא משהו וישן מאוד-כפי שהובן מדבריו .

פורסם

אין איזה רעל שהורג מהר, או מרדים לפני, או משהו...? :nixweiss:

פורסם

ברור שיש. אבל מר קרירין בכלל לא חיפש מידע .

פורסם
  • מחבר

שכחתי להגיד מיקודם אבל זה צולם רק שיתעוררתי וראיתי אותם בבוקר

חוץ מיזה כמו שכבר אמרתי לא ידוע לי על דרך הומנית להרוג אותם

לא חושב שאני מסוגל לחתוך אותם מה גם שאין לי שום מיומנות בזה והם היו נהרגים כניראה רק אחרי כמה דקות וביסורים

רק מי שמיומן יודע להרוג עם סכין בשניות ,אבל סליחה שאני לא זינה הנסיכה הלוחמת וגם לא ססקה מנרוטו

בעניין טביעה מול חנק -זה סבל וזה סבל

לפחות היו מתים תוך כמה דקות ולא אחרי כמה ימים מרעב וצמה (נו טוב חשבתי שכמה דקות אני לא מומחה לחולדות ובכללי לא מתאים להדברה באופי )

בעניין הבית

1-זה לא שלי זה של האמא והיא מחליטה

2-כמו שאמרתי הרוב כולל אמא שלי בונים על זה שהבינין יהרס תוך שנתים ויתחילו לבנות בנין חדש בימקום

ככה שמתקנים רק מה שחובה

3-בעניין מדביר בגלל שזה בינין שמיועד לפינוי בינוי מאוד קשה להוציא פה מהדירים כסף לצורכי הבינין והוא מאוד מוזנח כרגע רק מהיונים על הגג ואני גר בקומה אחרונה אפשר לתת אוכל לכפר תילאנדי לשנה

אבל כן כניראה יזמינו מדביר בקרוב ובפעם המיליון אני לא קובע פה לא על הבינין ולא על הדירה ואין לי זכות כזאת ,אני צריך להגיד תודה שיש לי חדר בחינם בגילי

עם המחירים ירדו או שיהיה לי יותר כסף אני יוכל לעזוב סוף סוף ,כרגע אני תקוע אבל לפחות מגדיל כל חודש את החיסכון

בטח לכולם עבר בראש הוא בטח גר באיזה חור מה זה, אבל פתאום הוא אמר שהוא גר ברעננה עיר מרכזית בין היקרות היום, בטוח אנשים נהיו מופתעים.

אפילו בעיר בין היקרות בארץ יש בעיית מזיקים.

בכל מקרה זה ממש לא הומני מצד אחד, מצד שני גם אני לא הייתי מסוגל לערוף ראש זאת עדיין חיה.

במקרה הזה לאנשים עם לב חלש אין הרבה מה לעשות כי מצד אחד אתה רוצה להרוג אותה, מצד שני קשה לאדם נורמטיבי להרוג יצור חי, אז אתה פשוט עוזב את המזיק במצב שהוא עדיין חיי אבל עם תוצאה סופית שהוא אמור למות וזה מה שרוב האנשים היו עושים אם הם רוצים או אם לא..

רעננה היתה פעם שההורים שלי קנו את הדירה כמו חצי עיר חצי כפר

היו פה הרבה פרדסים ושדות שנעלמים עם הזמן למיבנים חדשים

ההורים שלי ממעמד הפועלים ודירות פה לפני 30 שנה היו מאוד זולות והבינין הזה מעל 30 שנה וניראה ככה

לא גרוע כמו בינין רכבת אבל עדין מסריח

ובגדול בתים חדשים בעיר מאוד יקרים אבל הרבה מאוד תושבים הם מהתקופה הישנה שבתים עלו מאוד בזול

אבל חולדות היו פה עוד מהתקופה של הפרדסים והשדות רק שפעם היה להם מספיק אוכל בחוץ מהפרות וירקות ,והם לא היו חיבות ליכנס לבתים

אבל היום אין להם הרבה ברירות ,פשוט אין הרבה שדות פה יותר ואין פרדסים

דרך אגב אני עובד הרבה בבתים של עשירים וגם להם אותם בעיות מזיקים

חולדות ומקקים מחפשות אוכל ,וגם עם הבית מאוד נקי כל עוד יש מספיק אוכל שנגיש להם הם יגיעו

וראיתי מספיק בתים סופר נקים עם בעיות כאלו רק כי השאירו מאכלים מסוימים בחוץ ואת זה אנשים לא מבינים

לחלקם היו מזיקים בגלל הפירות בגינה עצמה שהם לא אספו ,וחלקם סתם השאירו אוכל בחוץ או כיור מלוכלך

לחולדות עכברים וגוקים לא אכפת מסתם לכלוך בניגוד למיתוס

הם יכולים להריח אוכל מרחוק ולזה הם מגעים ובגלל זה צריך לאטום כל אוכל לצמצם אותם ולאסוף פירות בגינה שהם נופלים

בבית שאני גר בו לצערי יש להם המון אוכל נגיש

ובגדול אין אפשרות נורמלית שתימנה מהם חדירה לבית עם הם רוצים לחדור

חולדות ועכברים מאוד גמישים ומקקים מצליחים לחדור בחורים מאוד קטנים

מה גם שעכברים ומקקים יכולים לימצוא פינות ליתרבות בתוך הבית ובכמויות וחולדות בדרך כלל מיתרבות מחוץ לבית אבל פולשות בקלילות

עם יכולות טיפוס מצוינות ושינים מאוד חזקות לעשות חורים

לנו החולדות עשו חורים בשני רשתות של חלון ליכנס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים