עבור לתוכן

התקנת תוכנה שעובדת על ווינדוס XP על UBUNTU

Featured Replies

פורסם

יש דרך לעשות את זה?

פורסם

תתקין Wine ממנהל ההתקנות, ותפתח איתו את קובץ ה EXE

בכל מקרה, מה התוכנה ? יתכן שיש תוכנה מקורית לאובונטו שעושה אותו דבר בדיוק

פורסם
  • מחבר

תודה

והתוכנה אני בספק אם יש ללינוקס.. זה תוכנה ליצירת SELF HELP HYPNOSIS CD

תוכנה שמסווה מסרים תת הכרתיים בקול

היתי צריך לשלם יותר מדי כסף בשביל זה, ואפילו אין לי דרך לבדוק שזה עובד ולא חארטה

פורסם

זה לא פשוט קובץ audio שניתן לצרוב ל CD ?

פורסם
  • מחבר

בעזרת התוכנה אתה יוצר קובץ אודיו לפי מה שאתה רוצה שיהיה בו

פורסם

אתה יכול להריץ אותה תחת Wine. אם כבר, אתה יכול לבדוק מה היא באמת עושה בקובץ ולעשות את אותו דבר ידנית אם כל תוכנת עריכת סאונד....

ובקשר ליעילות של התוכנה..... בשימוש עצמי אם אתה זה שמקליט את המסרים אז זה לא בדיוק תת מודע נכון ? אני חושב שמה שישפיע יותר מכל דבר אחר זה שאתה חושב על זה שהקלטת אותם, לא שאתה שומע אותם מה CD

פורסם
  • מחבר

אני לא כזה מבין במחשבים בשביל לעשות את זה (האמת חוץ מJAVA למתחילים אני לא מבין כלום)

בכל אופן זה אמור לפעול על העיקרון שטונים שונים נקלטים במקומות אחרים באוזן ומגיעים למוח בזמן שונה.

כך שאתה משמיע מסר תת הכרתי בווליום נמוך ומכסה אותו ברעש רקע בווליום יותר גבוה בטון שונה וזה אמור לעשות את העבודה.

(זה מה שהצלחתי להבין מהערך הויקיפדיה, לא היה קל לקרוא אותו אז יש מצב אני טועה קצת)

וחודשים אני מחפש תוכנה שתעשה את זה באופן מקצועי (את הגילוי של המסרים) אבל לא מוצא

אפילו למצוא את התוכנה שמכינה את הקבצים האלה לקח זמן

פורסם

Wine היא תוכנה למשתמש, היא לא מחייבת ידע מיוחד כלשהוא

תוכנות עריכת סאונד יש כל מיני. גם כאן הן מיועדות למשתמש - חלק למשתמש מקצועי אבל בתחום הסאונד ולא בתחום המחשבים - וניתן לעשות את כל מה שאתה אומר בתוכנות שונות החל מ Audacity ועד ל LMMS (דמוי FL Studio)

אני חושב שאם Audacity ניתן לנסות למצוא ולסנן את המסרים מתוך קובץ קיים, אבל זה לא תוכנה אוטומטית אלא אתה אמור ידנית לערוך בה את הקובץ, לשנות את המהירות שלו וכו - יש מצב שיש לזה מדריכים באינטרנט

פורסם
  • מחבר

אשמח אם תפנה אותי לגבי המאמרים (מה לכתוב בחיפוש?)

כי חרשתי את גוגל כמה פעמים ולא מצאתי רמז לזה

לגבי Audacity, ממה שידוע לי אפשר להשמיע קובץ שמע מהסוף להתחלה שזה גם סוג של מסר תת הכרתי, אבל לא מה שאני מחפש.

פורסם

תחפש search for hidden message audio והאפשרויות האחרות למילים כמו find/detect, subliminal, sound וכו. תנסה לכלול audacity בחיפוש

עד כמה שידוע לי לפחות חלק מהמסרים נעשים אל ידיי שינוי המהירות שלהם - כלומר נניח שהמסר שנאמר התחלתית לוקח 5 שניות, אז מאיצים אותו שייקח שניה (נניח) ומוסיפים את זה לתוך הטראק המקורי. וזה יישמע כמו סתם רעש גבוה ולא קשור. אם זה נכון, אז אם אתה תאיט את המהירות של הטראק באותה מידה (נניח פי 5 בדוגמה הזאת - ואת המספר הזה תצתרך לנחש), הטראק עצמו יהפוך מ 3 דקות ל 15 דקות, התוכן הרגיל שלו יהפוך לצלילים נמוכים ולא קשורים, והמסר המוחבא יהפוך לקול רגיל

אני מציע שתתייעץ על זה בפורום מדע וטכנולוגיה (יותר מתאים לנושא) או אודיו וקולנוע ביתי (פחות מתאים לנושא אבל יתכן שיש שם יותר משתמשים שמתמצאים בסאונד ומכירים את זה)

פורסם
  • מחבר

רעיון מעולה אני יפתח שם (למרות שהוא שהפורום שם קצת שומם אבל שהיה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים