פורסם 2012 ביולי 613 שנים שלום רציתי לדעת האם ישנה דרך לחסום את הגישה (יש לי ילדים) לאינטרנט בכרטיס רשת האלחוטיכרגע הם יכולים לעשות connect פעם אחת והוא שומר את הסיסמא
פורסם 2012 ביולי 613 שנים השאלה שלך לא ברורה - אתה רוצה לחסום אותם בזמנים ספציפיים, לחלוטין? תפרט. וגם תרשום איזה נתב אלחוטי יש לך.
פורסם 2012 ביולי 613 שנים מחבר תודה על המענהאני רוצה שיהיה לי שליטה על החיבור של המחשב הנייד של הילדים שאני אוכל לברור עם סיסמא את הכניסה/חיבור לרשת...כיום אם אני מחבר אותם עם הקשת הסיסמא של הרשת האלחוטית, בפעם השנייה שאני אתחבר המערכת של ווינדוס זוכרת את הסיסמא ונשאר רק ללחוץ להתחבר...מה שנותן לילדים הרבה אושר : ) הנתב הוא של בזק (מודם+ראווטר) שקיבלתי בשבוע שעבר
פורסם 2012 ביולי 613 שנים הנתב של בזק אינו מאפשר את הפונקציונאליות שאתה מחפש. אלמנטים כאלה קיימים רק בנתבים עצמאיים. בשלב הזה אתה מאוד מוגבל...
פורסם 2012 ביולי 613 שנים מחבר אוקי אבל זו לא "בעיה" בכלל מהמחשב?כלומר לממשק של הרשת האלחוטית במחשב? שאחראית על הכנסת הסיסמה וכו ?
פורסם 2012 ביולי 713 שנים זו לא בעיה של המחשב - מערכת ההפעלה מתוכננת לשמור את הסיסמא האלחוטית ולא ניתן לשנות את הפונקציונאליות הזו.
פורסם 2012 ביולי 813 שנים יש דרך לחסום אותם כשהם כבר בתוך הרשת, רק לא יוכלו לצאת "החוצה" לאינטרנט.ברב הנתבים הסטנדרטיים (גם של בזק) יש הגדרות MAC filtering/Parental Control שבהן ניתן לחסום יציאה לאינטרנט ע"פ כתובת MACייחודית השייכת לכל מחשב -נקראת גם physical address. אתה מוצא את הכתובת הזו לוקאלית על כל מחשב תחת cmd בפקודה Ipconfig/all . , לי יש למשל נתב של TP-LINK שמאפשר לעשות זאת ובנוסף גם לקבוע schedule מתי אתה רוצה לאפשר יציאה לאינטרנט ומתי לא לפי כתובת מאק ספציפית, כמובן שעל מנת לנהל את זה אתה צריך להכנס לממשק של המודם (אם זה מודם בזק אז בד"כ הכתובת היא 10.0.0.138) ובתפריט שציינתי לשנות real time בהתאם לצרכים.אם התהליך הנ"ל מסובך מבחינתך או שאין לך אופציה לקבוע לוח זמנים לפי mac במודם,רב ספקיות האינטרנט מספקות שירות בתשלום חודשי מינימלי של סינון אתרים עד לכדי חסימה, הכולל חסימה לפי זמנים קבועים/משתנים לבחירתך.גם דרכם תקבל לינק web לממשק ניהול רק הרבה יותר ידידותי.
פורסם 2012 ביולי 913 שנים מחבר outburst תודה רבה!אלך על פתרון MAC filtering כפי שהצעת אפילו התחלתי לעשות זאת.*הזוי שאין את האופציה הזו במערכת של WIN תודה לכולם
פורסם 2012 ביולי 913 שנים אני רק מקווה שברור לך שזו חסימה FOR EVER - למחשב לא תהיה גישה לאינטרנט עד שלא תשחרר את החסימה בנתב. אני הייי בטוח שאתה מחפש משהו שניתן להדליק ולכבות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.