עבור לתוכן

איך מבטלים הפעלה אוטומטית בחלונות XP

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני מכניס את הדיסק און קיי שלי לחריץ USB במחשב של אמי המריץ חלונות XP, חלונות סורקת את הדיסק ושואלת אותי איזו פעולה לעשות.

מדובר במתכון להדבקה מוירוסי Autorun.inf ושאר נוזקות.

במחשב שלי בו מותקן חלונות 7, התופעה מתרחשת רק בעת חיבור מצלמה ולא בעת חיבור התקן איחסון.

אני רוצה לדעת איך מבטלים את ההפעלה האוטומטית בחלונות XP, כך שזה יהיה כמו בחלונות 7.

פורסם

קליק ימין על CD במחשב שלי - מאפינים.

פורסם
  • מחבר

לא פוטר את הבעייה, ההגדרות חוזרות לברירת המחדל שלהן, וחלונות ממשיכה לגשת לדיסק און קיי ולסרוק את הקבצים שבו.

אני רוצה לנטרל את האופציה לחלוטין כדי שזה יהיה כמו בחלונות 7, ששם מערכת ההפעלה לא עושה דבר בעת הכנסת תקליטור או דיסק און קיי, ורק בעת חיבור מצלמה מערכת ההפעלה ניגשת.

פורסם

צריך לגדיר לאביזר בזמן מחובר ל USB באותו הדרך

ובחלונות 7 זה גם בגלל הגדרות שלך !

פורסם
  • מחבר

שכחתי מהיישום הזה לגמרי. זה אכן הוא שמגדירים בו לבטל את ההפעלה האוטומטית. אבל האם הוא קיים גם בחלונות XP? אם כן, איך מגיעים אליו?

פורסם

נתתי לך הוראות ותמונה ב XP !

אותו דבר בדיוק למה מחובר דרך USB

פורסם
  • מחבר

ממשק ה-Aero בחלונות XP שבמחשב של אמי לא מופעל, ולוח הבקרה מופיע בו בצורתו הקלאסית. אינני מוצא בו יישום בשם חומרה וצליל (Hardware & Sound).

להלן מצורפת תמונה של לוח הבקרה של XP במחשב של אמי:

פורסם
  • מחבר

תסלח לי Ivan, אבל אתה נתת לי תמונת מסך שאיננה מחלונות XP. אין לי אפשרות כזאת "חומרה וצליל" בלוח הבקרה של חלונות XP, לא משנה אם לוח הבקרה מוצג במתכונת של תצוגת קטגוריות או תצוגה קלאסית.

תסביר לי באיזה מהאייקונים צריך ללחוץ ואיך להגיע לשם.

עדכון:

קליק ימין על CD במחשב שלי - מאפינים.

צריך לגדיר לאביזר בזמן מחובר ל USB באותו הדרך

ובחלונות 7 זה גם בגלל הגדרות שלך !

הצלחתי לבסוף לפתור את הבעייה. לא יודע למה זה לא פתר לי אותה מקודם.

פורסם
:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים