פורסם 2012 ביולי 613 שנים הורדתי את הקושחה האחרונה מהאתר של TP-LINK, התקנתי אותה, ואחרי ריבוט הראוטר נפטר.מנורת SYS לא דולקת, הראוטר לא נותן IP וכמובן שלא ניתן לגשת אליו.לא ברור לי למה התקנה של קושחה רשמית ללא שום בעיות בתהליך עושה מהראוטר BRICK.השאלה שלי היא כזאת - אני רוצה לממש אחריות, הראוטר נקנה לפני שנה ב-KSP והאחריות היא ע"י בנדא מגנטיק.למי מהם אני צריך לפנות?כי ראיתי שהמעבדת שירות של בנדא היא בנתניה, ואני מדרום הארץ, אז זה קצת בעייתי...תודה!
פורסם 2012 ביולי 613 שנים מנסיון שלי עם KSP ובנדא, בנדא אמורים לשלוח להם מכתב המאשר את ההחלפה ולאחר מכן תוכל להחליף את הנתב בסניף KSP.
פורסם 2012 ביולי 613 שנים אני הייתי צריך להתקשר ל KSP ובנדא 5 פעמים עד שהאישור הגיע.כשהוא מגיע, המחסנאי בודק את הנתב ומחליף לחדש במקרה הצורך.
פורסם 2012 ביולי 613 שנים מחבר נפלא, נשמע מהיר ויעיל... :-X נראה לי שאני פשוט אעשה יום טיול לנתניה במקום... או שאשלח להם בדואר וזהו.
פורסם 2012 ביולי 713 שנים לא נראה לי שמישהו שומר סטוק של נתבים משומשים. כנראה תקבל חדש. תאורטית ייתכן שלא, אך מבחינת עקרונית בשנה הראשונה אתה זכאי בכל מקרה לדרוש חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.