עבור לתוכן

התייעצות בנוגע לכרטיס מסך לAdobe Premiere

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך כרטיס מסך עבור עריכת סרטים בAdobe Premiere, שימוש דיי אינטנסיבי ברמה של קורס.

רציתי לשאול :

1. עד כמה משמעותי ההבדל בביצועים בין Gtx560 ti הרגיל עם 384 ליבות CUDA לעומת הגרסה המיוחדת והיקרה יותר של 448?

2. אם יש הבדל משמעותי, האם הייתם מתפשרים על דיסק קשיח בנפח 500GB במקום 2TB כדי לקזז מעלות ההפרש?

אשמח מאוד אם תוכלו לענות כי זה מאוד חשוב לי וכל הלילה חקרתי את זה מבלי להגיע למסקנה.

פורסם

שלום לך

לא כזה קריטי ההפרש, הבעיה כאן שאתה מתחיל מכרטיס

עם קודה נמוך מהתחלה :) .

היות ואתה מתלבט בקשר לכונן קשיח, אז ברור שאין מה לדבר על

QUADRO !

בכל מקרה, לא הייתי יורד מ - 2 טרה לחצי טרה.

:xyxthumbs:

פורסם

אני חושב ש-GTX560TI הוא אוברקיל למשימה הזאת כעורך בפרימייר אני מבחין ורואה איזה כח גרפי דרוש גם לעבודה עם הרבה אפקטים. תלוי ברמת האובייקטים עצמם, כמות השימוש לא הכי משנה. הסקאלה צריכה להתחיל מ-GT430 ולהסתיים בערך בקו הGTS450 או GTX550TI לדעתי, אלא אם אתה גם משחק על המחשב, אין טעם של ממש להשתמש בכרטיס מסך יותר חזק.

פורסם

560TI 448 לא משתלם, שיש לך בארץ את ה-570 בזול יותר.

פורסם
  • מחבר

מגיבים KAKADU999 וOR2000

מתגובותיכם הבנתי של560TI אין מספיק ליבות CUDA ושעדיף 570 אם כבר על פני 560 בגרסת 448.

עכשיו, השאלה שלי היא אם 570 באמת באותו מחיר כמו הגרסה היקרה של 448, האם הייתם לוקחים אותו תוך כדי התפשרות בHDD?

כי הבנתי ממגיב dj-electric ש560TI בגרסה הרגילה של 384 ליבות CUDA זה מעל ומעבר..

פורסם

זה הרבה מעל ומעבר לפרימייר, אתה לא תנצל אפילו חצי מהפוטנציאל הטמון בכרטיס מסך כזה... חבל.

פורסם
  • מחבר

ליאור,

הוא יעבוד חלק עם גרסה 6 אפילו שבשונה מ570 אין לו תמיכה רשמית של Adobe אלא רק דרך hack?

פורסם

אם אתה מוסיף את דגם כרטיס המסך דרך אותו ההאק לא צריכה להיות בעיה. לא התעמקתי בזה יותר מדי, משתמש ב5.5

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, ועוד שאלה - כרטיס המסך GTX560 TI שמוכרת החנות הוא בגרסה שהיא factory overclocked של Gigabyte.

האם זה יהיה יציב עם פרמייר או ששווה להתעקש על הגרסה ללא הOC?

המחיר לא משחק תפקיד בשאלה הזו ומן הסתם אעדיף את החזקה יותר אם היא יציבה.

פורסם

KSP פרסמו קופון בפייס שלהם ובאתר. חושב שרלוונטי לך:

GTX570 של אסוס ב- 1432 ש"ח עד ה- 9/7.

מדובר על זה (תגיע עם קופון לחנות):

http://www.ksp.co.il/?select=.1044..35..201..43.&list=1&sort=3&glist=0&uin=12200&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=

אפילו בדקתי לך ויש בו 480 ליבות CUDE בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

או קיי

EthanDW -

הנה ה - א' ב' של הדברים בכל הקשור לכרטיסי מסך, פרמייר ומחשב בכלל :

http://www.studio1productions.com/Articles/PremiereCS5.htm

כאמור, תקרא בעיון כל מה שכתוב שם, בייחוד בשליש האחרון של העמוד ובכלל.

יש שם הארות פוקחות עיניים ומכסות כל אספקט אפשרי בעניין.

בטוח לא תתקשה להגיע להחלטה, או לפחות לצמצם אפשרויות.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זה עדיין כמעט 300 שקל יותר מGTX 560TI.

ראיתי שלCore i7 מספיק 384 ליבות CUDA וזה בדיוק הCPU שלי.

האם יש הבדל כזה משמעותי שבגינו כדאי לי לחרוג מהתקציב?

אני פשוט לא אוהב לעשות דברים בחופזה (עד יום שני) ואני בונה מפרט לאחותי שלא מוכנה להוסיף כ"כ הרבה אלא אם כן יש פער משמעותי והשלכות עתידיות לעריכת וידאו ששווה לשקול (המטרה היא שהכרטיס יאפשר ביצועים סבירים בעריכת וידאו עד 4-5 שנים מעכשיו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים