עבור לתוכן

PAYPAL - העברת סכום לתושב ארה"ב 600$ כמה יעלה לי בנוסף עמלות ?

Featured Replies

פורסם

אני זוכר בעבר ששלחתי לחבר שלי מארה"ב כסף דרך PAYPAL זה כולה היה רק 200 דולר והגענו איך שהו לזה שאני הייתי צריך להוסיף עוד איזה 80..100 ש"ח !!! כלומר ההעברה עלתה בסוף בערך 80 שקל ! כי יש את הצד השולח שמשלם והצד המקבל את הכסף שמשום מה גם משלם על זה ל PAYPAL ! קצת הזוי ! ...

זו שאלה למי שמרבה להעביר כספים לאחרונה (שנת 2012) מחשבון PAYPAL לחשבון PAYPAL אחר במדינה אחרת מישראל .

1)כמה יעלה לי מישראל להעביר 570 דולר מחר בבוקר לחבר שלי מארה"ב ל PAYPAL שלו ? כמה יעלה הכל כולל הכל שזה אומר:

570 דולר קודם כל... כמה זה יצא בשקלים אחרי כל ההמרות בדרך (מסטרקרד...פייפאל...שער שונה וכו') ?

2)כמה עמלה , בעצם כמה עלות הפעולה הזו של העברת ה570 דולר האילו ? כולל הכל (צד שלי שמשלם צד שלו וכל מה שמתווסף לזה)

:bash:

??

תודה !!!

פורסם

ppcalc.com

פורסם

יש אפשרות להעברת כסף מחשבון אחד לאחר באמצעות mass payment האפשרות לא פתוחה לכולם. תלחץ על הלשונית send payments ותראה אם האפשרות מופיעה לך(כמו שציינתי לא לכ הישראלים אפשרות זאת מופיעה).

עמלת תשלום mass payment היא 2% או 1 דולר - הנמוך מבינהם - כלומר מקסימום 1 דולר.

*שים לב - הסכום אותו אתה רוצה להעביר חייב להופיע בחשבון הפייפאל שלך(אין אפשרות לשלם בדרך זו דרך כרטיס האשראי).

בעבר היה לישראלים אפשרות להשתמש בpersonal payment שם העמלות היו נמוכות אך פייפאל חסמו מהישראלים אפשרות זו בגלל שהשתמשו בה לא בשביל העברת כספים אישית אלא לצורך מסחר(קניה-מכירה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים