פורסם 2002 במרץ 1923 שנים שמעתי שיש בעיות להתקין לינוקס על מחשב שמותקן בו כבר ווינדוס אקספי, זה נכון?אם כן, מה אפשר לעשות חוץ מלפרמט?ועל איזה הוצאה של לינוקס הייתם ממליצים?
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים לא צריכות להיות בעיות מיוחדות, רק תוודא שאתה מתקין את לינוקס על מחיצה נפרדת שאינה בשימוש ותהיה *מאוד זהיר* כשאתה יוצר\מחלק את אותה מחיצה במהלך ההתקנה (אל תתבלבל עם מחיצת ה-XP).בקשר להפצהאני ממליץ על mandrake או red hat
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים בעזרת Grub תוכל להתקין לינוקס ו- Xp באותו דיסק .רק אני ממליץ בשלבים :קודם כל - מערכת הפעלה Xp אח"כ להתקין את לינוקס על מחיצות שונות וריקות שאתה תגדיר בהתקנת - Linux .בהתקנה בחר : Grub וקבע את סדר העלת מערכות ההפעלה .
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים בעזרת Grub תוכל להתקין לינוקס ו- Xp באותו דיסק .רק אני ממליץ בשלבים :קודם כל - מערכת הפעלה Xp אח"כ להתקין את לינוקס על מחיצות שונות וריקות שאתה תגדיר בהתקנת - Linux .בהתקנה בחר : Grub וקבע את סדר העלת מערכות ההפעלה .אתה בטוח שXP עובד רק עם GRUB?אני משתמש בLILO ו2000, אין סיבה שXP לא יעבוד עם LILO?
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים מחבר מה זה Grub?זה כמו LILO?מאיפה אפשר להוריד את זה?נראה לי אני אשתמש ב Mandrake...תודה!!
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים מה זה Grub?זה כמו LILO?מאיפה אפשר להוריד את זה?נראה לי אני אשתמש ב Mandrake...תודה!!LILO (לינוקס loader) וGRUB הן התוכניות שמאתחלות את לינוקס מהכונן הקשיח.שניהן נמצאות ברוב ההפצות החדשות של לינוקס (במהלך ההתקנה תישאל באיזה מהן אתה מעוניין להשתמש)mandrake 8.1 - בחירה מצויינת.
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים איזה ממשקים גרפיים (כמו KDE ו-GNOME) באים בגירסת הורדה של מנדרייק?בגרסה המלאה יש את שניהם, מה עוד אתה צריך??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.