פורסם 2012 ביולי 313 שנים אהלן חבר טוב יהיה באילת בשבוע הבא, ואני רוצה שירכוש עבורי את ה-GALAXY S3 במזומן, כך אשלם עבורו מחיר קצת שפוי מתחת ל-3,000 ש"ח. (אלא אם כן יעלו את המחיר עד אז.) בכל מקרה, התכתבתי עם המכירות שלהם, וההתכתבות היתה מאוד לא רצינית. כלומר, שאלתי 4 שאלות, ענו רק על הראשונה ובמשפט קצר ותמציתי. שאלתי מה בנוגע לשלוש השאלות הנותרות, ענו רק על השנייה. שוב שאלתי, מדוע לא עונים פשוט לכל השאלות בפעם אחת (?!), אז עשו טובה וענו גם על השלישית. ממש כך. ויתרתי על הרביעית. ובכלל, המוניטין שלהם לא טוב, ואני לחלוטין לא מכבד את דרך הטיפול שלהם בלקוחות, לפחות על-פי קריאה בפורומים השונים. אז אני רק רוצה להתייעץ עמכם, האם הייתם קונים את המכשיר הנ"ל ב-KSP? הם ענו שהם מייבאים, והאחריות היא שנה. האם ניתן לסמוך עליהם בתור יבואן? האם אוכל לפנות לסמסונג, במקרה ש-KSP לא יעזרו? כלומר, האם ישנה אחריות בינלאומית על המכשירים הנ"ל? טוב, האמת היא שאני רק רוצה לשמוע דעות / עצות על הרכישה הזאת.. תודה בכל מקרה.
פורסם 2012 ביולי 413 שנים מחבר הדרעק עלה! :-\ עכשיו 3,028 ש"ח במזומן.אז אין דעות בעניין? הייתם קונים ב-KSP? מה בנוגע לאחריות בינלאומית במקרה ש-KSP יאכזבו?
פורסם 2012 ביולי 413 שנים אין אחריות על נזק פיזי = זה ה"בעיה" רוב הפעמיםכל בעיית תוכנה יכולה להיפתר לבדהאחוז של הבעיות שכן נכנסות להגדרה של "אחריות" הוא זניח
פורסם 2012 ביולי 413 שנים מחבר הבנתי. אך לצורך העניין, התכוונתי לתקלה כמו זו שהתגלתה עכשיו במכשירי HTC ONE X רבים, שבהם ה-GPS משתגע. (אפשר לחפש על-כך בגוגל.) כלומר, לפי מה שקראתי, הבעיה היא חומרית ולא תכנתית. במקרה הנ"ל האחריות של HTC כן תקפה, האם Samsung נותנת אחריות בינלאומית או אני בחסדי KSP?
פורסם 2012 ביולי 413 שנים במילים אחרות כל תקלה שתהיה לך במכשיר ולא מדובר בתקלה כללית שסמסונג מכירה בה (וסמסונג לא מכירה בתקלות מסוג זה לרוב) = אתה גרמת לזה (בד"כ אוהבים גם לזרוק על הדרך שיש קורוזיה, כדי שתרגיש יותר בנוח). ולא מדובר רק על KSP.
פורסם 2012 ביולי 413 שנים מחבר מבין.. אם כך, לקנות בחנות הזולה ביותר, כי גם כך אף יבואן לא ייתן מעבר. תודה..
פורסם 2012 ביולי 513 שנים רגע. אני קיבלתי רושם שמכשיר באחריות מקבל תיקונים במחיר מוזל.חוץ מזה אם כן נשבר לי המכשיר באשמתי ותיקנתי במקום שלא מטעם סמסונג ואחרי זה התגלה בעיה שתחת אחריות- לא יקחו את המכשיר לתיקון כי האחריות פגה בגלל שהיא עברה טיפול במקום לא מוסמך.
פורסם 2012 ביולי 513 שנים מישהי סיפרה לי שבעלה קיבל S3 ואחרי שהחזיק אותו התחרט והחליף ל-S2לדבריה ה-S3 מגושם.כבעליו של S2 אני מניח שפשוט צריך להתרגל
פורסם 2012 ביולי 613 שנים דווקא מגושם הוא לא, כמישהו שהחזיק אותו, אני מחזק את הביקורות - הוא דיי נוח וה4.8 לא כזה נורא.
פורסם 2012 ביולי 913 שנים מחבר כעת המחיר של דגם 16GB הוא 2,947 ש"ח.המחיר של דגם 32GB הוא 3,006 ש"ח.רעיונות מדוע התמחור הזה?זה כבר שבוע וחצי כך, אני עוקב אחרי זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.