עבור לתוכן

התלבטות בין מסך DELL לבין מסך EIZO

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני עוסק בגרפיקה: אתרי אינטרנט, תמונות, תלת מימד ועריכת וידאו

ומעוניין להשתדרג עם מסך מחשב חדש

אני מתלבט בין שני דגמים

האחד

Eizo - Flexscan S2433WH

והשני

DELL - UltraSharp U2711

אני יודע שהראשון הוא 24 אינץ' והשני 27 אינץ' אבל במחיר הם די קרובים והגודל במקרה הזה לא ממש קובע

מה שהכי חשוב לי זה איכות הצבעים בעבודות גרפיות והתאמת הצבעים לצבעים אמיתיים (דפוס ועבודה על תמונות)

קראתי שהתצוגה בדגם ה-DELL ניראת קצת מטושטשת...

אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן

המון תודה מראש

בני

פורסם

האיזו הוא מסך PVA די ותיק. אני מסופק אם אפשר לקנות אותו עכשיו.

פורסם
  • מחבר

האיזו הוא מסך PVA די ותיק. אני מסופק אם אפשר לקנות אותו עכשיו.

ראיתי את המסך באתר של החברה

http://www.karat.co.il/catalog.php?id=1653

האם פנל S-PVA ב-EIZO טוב יותר או פחות טוב מפנל IPS בדגם של הDELL

אם נצא מנקודת הנחה שניתן לרכוש דגם זה

תודה רבה

בני

פורסם

ברמות שאתה מדבר, הפאנל כבר משנה פחות מאשר האלקטרוניקה של המסך, כי האלקטרוניקה היא זו שמאפשרת לך לשלוט בצורה מדויקת בצבעים על מנת לקבל כמה שיותר דיוק דפוס.

המסך של DELL כמו שאר המסכים המומלצים שלהם הם מסכי all-around מצוינים, אך הם לא מתיימרים להיות מסכים מקצועיים לגרפיקאים, כמו חלק מהמסכים של EIZO. על כן ההבדלים במחירים.

פורסם
  • מחבר

ברמות שאתה מדבר, הפאנל כבר משנה פחות מאשר האלקטרוניקה של המסך, כי האלקטרוניקה היא זו שמאפשרת לך לשלוט בצורה מדויקת בצבעים על מנת לקבל כמה שיותר דיוק דפוס.

המסך של DELL כמו שאר המסכים המומלצים שלהם הם מסכי all-around מצוינים, אך הם לא מתיימרים להיות מסכים מקצועיים לגרפיקאים, כמו חלק מהמסכים של EIZO. על כן ההבדלים במחירים.

קודם כל המון תודה על התגובה

ממה שאני מבין ממך

אם מדובר במסך עבור גרפיקה שבה הצבעוניות חשובה עדיף ללכת על הEIZO למרות שמפסידים בגודל המסך (24 אינצ' בEIZO לעומת 27 אינץ' בDELL)

פורסם

חלקית.

מה שנכון הוא שבמקרה שציינת כנראה עדיף ללכת על מסך שמאפשר כיולים מתקדמים יותר וצבעים מדויקים יותר מאשר מסך גדול יותר או בעל שטח רב יותר.

מה שלא בטוח נכון הוא שהמסך הספציפי הזה של EIZO ייתן את התמורה. למה אני אומר זאת? כי אני לא מכיר אותו, ואני גם לא מספיק מקצועי כדי לעמוד על איכויותיהם של מסכים מקצועיים. בשביל להבין את התמונה ולקבל החלטה צריך לקרוא ביקורות על המסכים, ועדיף ביקורות מעמיקות שפונות לגרפיקאים ולא סתם ביקורות כלליות.

פורסם
  • מחבר

חלקית.

מה שנכון הוא שבמקרה שציינת כנראה עדיף ללכת על מסך שמאפשר כיולים מתקדמים יותר וצבעים מדויקים יותר מאשר מסך גדול יותר או בעל שטח רב יותר.

מה שלא בטוח נכון הוא שהמסך הספציפי הזה של EIZO ייתן את התמורה. למה אני אומר זאת? כי אני לא מכיר אותו, ואני גם לא מספיק מקצועי כדי לעמוד על איכויותיהם של מסכים מקצועיים. בשביל להבין את התמונה ולקבל החלטה צריך לקרוא ביקורות על המסכים, ועדיף ביקורות מעמיקות שפונות לגרפיקאים ולא סתם ביקורות כלליות.

המון תודה על התגובה

אני לא נעול על המסך הספציפי הזה

אם למישהו במקרה יש המלצה טובה לגבי מסך ברמה הזו של מסכים אשמח לשמוע (כל חברה וכל דגם)

שוב המון תודה

בני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים