פורסם 2012 ביולי 313 שנים שלום לכולםאני עוסק בגרפיקה: אתרי אינטרנט, תמונות, תלת מימד ועריכת וידאוומעוניין להשתדרג עם מסך מחשב חדשאני מתלבט בין שני דגמיםהאחד Eizo - Flexscan S2433WHוהשני DELL - UltraSharp U2711 אני יודע שהראשון הוא 24 אינץ' והשני 27 אינץ' אבל במחיר הם די קרובים והגודל במקרה הזה לא ממש קובעמה שהכי חשוב לי זה איכות הצבעים בעבודות גרפיות והתאמת הצבעים לצבעים אמיתיים (דפוס ועבודה על תמונות)קראתי שהתצוגה בדגם ה-DELL ניראת קצת מטושטשת... אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאןהמון תודה מראשבני
פורסם 2012 ביולי 313 שנים מחבר האיזו הוא מסך PVA די ותיק. אני מסופק אם אפשר לקנות אותו עכשיו.ראיתי את המסך באתר של החברהhttp://www.karat.co.il/catalog.php?id=1653האם פנל S-PVA ב-EIZO טוב יותר או פחות טוב מפנל IPS בדגם של הDELL אם נצא מנקודת הנחה שניתן לרכוש דגם זהתודה רבהבני
פורסם 2012 ביולי 313 שנים ברמות שאתה מדבר, הפאנל כבר משנה פחות מאשר האלקטרוניקה של המסך, כי האלקטרוניקה היא זו שמאפשרת לך לשלוט בצורה מדויקת בצבעים על מנת לקבל כמה שיותר דיוק דפוס.המסך של DELL כמו שאר המסכים המומלצים שלהם הם מסכי all-around מצוינים, אך הם לא מתיימרים להיות מסכים מקצועיים לגרפיקאים, כמו חלק מהמסכים של EIZO. על כן ההבדלים במחירים.
פורסם 2012 ביולי 313 שנים מחבר ברמות שאתה מדבר, הפאנל כבר משנה פחות מאשר האלקטרוניקה של המסך, כי האלקטרוניקה היא זו שמאפשרת לך לשלוט בצורה מדויקת בצבעים על מנת לקבל כמה שיותר דיוק דפוס.המסך של DELL כמו שאר המסכים המומלצים שלהם הם מסכי all-around מצוינים, אך הם לא מתיימרים להיות מסכים מקצועיים לגרפיקאים, כמו חלק מהמסכים של EIZO. על כן ההבדלים במחירים.קודם כל המון תודה על התגובה ממה שאני מבין ממךאם מדובר במסך עבור גרפיקה שבה הצבעוניות חשובה עדיף ללכת על הEIZO למרות שמפסידים בגודל המסך (24 אינצ' בEIZO לעומת 27 אינץ' בDELL)
פורסם 2012 ביולי 313 שנים חלקית.מה שנכון הוא שבמקרה שציינת כנראה עדיף ללכת על מסך שמאפשר כיולים מתקדמים יותר וצבעים מדויקים יותר מאשר מסך גדול יותר או בעל שטח רב יותר.מה שלא בטוח נכון הוא שהמסך הספציפי הזה של EIZO ייתן את התמורה. למה אני אומר זאת? כי אני לא מכיר אותו, ואני גם לא מספיק מקצועי כדי לעמוד על איכויותיהם של מסכים מקצועיים. בשביל להבין את התמונה ולקבל החלטה צריך לקרוא ביקורות על המסכים, ועדיף ביקורות מעמיקות שפונות לגרפיקאים ולא סתם ביקורות כלליות.
פורסם 2012 ביולי 313 שנים מחבר חלקית.מה שנכון הוא שבמקרה שציינת כנראה עדיף ללכת על מסך שמאפשר כיולים מתקדמים יותר וצבעים מדויקים יותר מאשר מסך גדול יותר או בעל שטח רב יותר.מה שלא בטוח נכון הוא שהמסך הספציפי הזה של EIZO ייתן את התמורה. למה אני אומר זאת? כי אני לא מכיר אותו, ואני גם לא מספיק מקצועי כדי לעמוד על איכויותיהם של מסכים מקצועיים. בשביל להבין את התמונה ולקבל החלטה צריך לקרוא ביקורות על המסכים, ועדיף ביקורות מעמיקות שפונות לגרפיקאים ולא סתם ביקורות כלליות.המון תודה על התגובהאני לא נעול על המסך הספציפי הזהאם למישהו במקרה יש המלצה טובה לגבי מסך ברמה הזו של מסכים אשמח לשמוע (כל חברה וכל דגם)שוב המון תודהבני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.