פורסם 2012 ביולי 213 שנים שלוםאני רוצה לשדרג את הזיכרון RAM שלי, יש לי 2X2 ג'יגה ו-4 סלוטים. גיליתי שהזיכרון שיש לי הוא של חברת Elpida שהפסיקה כבר לייצר זכרונות כיוון שהיא פשטה רגל לפני חצי שנה. החברה לא מופיעה ברשימת החברות המוכרות שכדאי לקנות מהם במדריך שכאן בפורום, לכן חשבתי להחליף לגמרי את הזיכרון ולא רק להוסיף זיכרון. האם יש בזה הגיון או שכדאי לי רק להוסיף?אני מתכנן בכל מקרה לקנות 2 סטיקים של 4 ג'יגה כ"א. לא היו לי שום בעיות עם הזיכרון בשנה האחרונה מאז שהמחשה נקנה.תודה בכל אופן.
פורסם 2012 ביולי 213 שנים שלוםאני רוצה לשדרג את הזיכרון RAM שלי, יש לי 2X2 ג'יגה ו-4 סלוטים. גיליתי שהזיכרון שיש לי הוא של חברת Elpida שהפסיקה כבר לייצר זכרונות כיוון שהיא פשטה רגל לפני חצי שנה. החברה לא מופיעה ברשימת החברות המוכרות שכדאי לקנות מהם במדריך שכאן בפורום, לכן חשבתי להחליף לגמרי את הזיכרון ולא רק להוסיף זיכרון. האם יש בזה הגיון או שכדאי לי רק להוסיף?אני מתכנן בכל מקרה לקנות 2 סטיקים של 4 ג'יגה כ"א. לא היו לי שום בעיות עם הזיכרון בשנה האחרונה מאז שהמחשה נקנה.תודה בכל אופן.אין צורך להחליף.
פורסם 2012 ביולי 313 שנים רק לגבי elpida -מדובר בחברה שנוסדה מאיחוד קווי ייצור ה-DRAM של NEC ו-HITACHI, ולאחר כמה שנים גם MITSUBISHI, כך שבהחלט לא מדובר בחברה קיקונית.בכל מקרה, לפי האינטרנט, מיקרון רכשו אותם אתמול ב- 2.5B$http://www.computerworld.com/s/article/9228722/Micron_to_buy_struggling_Elpida_Memory_for_2.5B?taxonomyId=149
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.