עבור לתוכן

זקוק להמלצה לדיסק קשיח חיצוני 2T - תקציב: 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי למומחים,

המטרה: רכישת דיסק קשיח חיצוני בנפח 2T.

חשוב לי: שיהיה שליף במקרה חירום, USB 3.0.

תקציב: 800 ש"ח. אפשר להגיע מקסימום ל- 1,000 ש"ח עבור משהו טוב.

צורך: גיבוי.

קראתי קצת חומר באתר בנושא, והבנתי שישנה חלופה של קניית דיסק חיצוני רגיל (פנימי) + מארז חיצוני, והרכבה לבד. הייתי מעוניין לקבל הצעות גם בכיוון הזה.

כמו כן, ניגשתי היום ל- KSP, והם המליצו לי לא ללכת על החלופה של מארז + דיסק, ובנוסף אמרו לי שבכלל לא כדאי לי לקנות דיסק של 2T, כי הם קורסים הרבה. האם יש משהו בדבריהם? אני צריך דיסק של 2T, ולמען הסדר הטוב לא בא לי לקנות שניים נפרדים.

משיטוט באינטרנט הבנתי גם כי דיסקים חיצוניים של WD קורסים די הרבה, ואני מחפש משהו יציב וטוב שישמור על המידע שלי כמה שיותר טוב.

תודה לעוזרים :)

פורסם
  • מחבר

חברים, מדוע אף אחד לא עוזר, לא יפה, אני איעלב... ???

פורסם

2 TB מומלץ הוא סייגייט M1

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812613

אין שום בעייה להכניס אותו למארז חיצוני.החיסרון היחיד הוא המחיר.לגבי 2TB שקורסים אני מניח שזה מניהול המלאי של KSP לכן כדאי להימנע מקנייה של הדגם הספציפי שדובר עליו אצלהם.באופן כללי לא ידוע לי על בעייה כזו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !!

זה מחזק את מה שחשבתי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים