עבור לתוכן

האם זה "בריא" לסוללת הטלפון- שהמכשיר מחובר להטענה כמעט 24\7 ?!

Featured Replies

פורסם

לא.

זה בערך כמו שתשווה המתת חסד שעושים לחולה סופני שסובל והמוות שלו וודאי וקרוב - לשואה/רצח עם.

• תגובות 87
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה תלוי- אם הרעיון שאתה מדגים הוא הוצאה להורג או פשעים נגד האנושות או אלוהים יודע מה, אז לא.

אבל אם הרעיון שאתה מציג הוא הפסקת חיים בדרך מלאכותית או הרג באופן כללי אז כן, שניהם מביעים את הרעיון של פעולת ההרג.

אתה יכול למצוא נושא יותר סימפאטי? אני עובר מכאן לפוסט על העכברים ובחזרה :-X

פורסם

עכשיו מי רוצה לחשב כמה עולה האוכל שצריך לאכול כדי להשיב לגוף את האנרגיה המבוזבזת ע"י ניתוק וחיבור המטען כל פעם ?

פורסם

גרגר אורז יספיק.

לא תמיד מה שיותר נוח זה יותר טוב...

אתה יכול להגיד- למה לקנות אוטו ידני?

נשתמש באוטומט!

יותר נוח!

שלא נתאמץ להעביר את ההילוכים חס וחלילה!

פורסם

עכשיו מי רוצה לחשב כמה עולה האוכל שצריך לאכול כדי להשיב לגוף את האנרגיה המבוזבזת ע"י ניתוק וחיבור המטען כל פעם ?

זה צריך להיות באמת רק איזו קלוריה וחצי (קלוריה, לא קילו-קלוריה. אנו צורכים בערך 1800 קק"ל ביום). אתה גם ככה הולך למטען לקחת את הטלפון. שלוף את המטען באותה הזדמנות!

ישנו משפט מוכר- "דין פרוטה כדין מאה". אני בטוח ששמעתם עליוכבר פעם.

פורסם

כן רק שהדוגמה הזאת היא לא פי 100 אלא פי 100 מיליארד.

דין שקל כדין 100 מיליארד שקל?

פורסם

כן.

לא באמת מתכוונים במשפט הזה שהיחס בין שני סכומים הוא עד מאה אז דינם שווה, אבל אם זה ביחס של מאה ואחד ומעלה, אז כבר לא -.-

פורסם

תגיד, היית מוכן עכשיו להיכנס לכלא לשנה שלמה, בלי חופשות, בשביל לקבל 100 מיליארד שקל?

אני כן.

ובשביל לקבל שקל?

את הפתגמים היפים האלה תשמור לספר פתגמים או לאיזה עמוד נחמד באינטרנט עם רשימת פתגמים יפים.

במציאות - זה לא עובד ככה.

פורסם

זה איך אתה מתייחס לדברים שלך, אני חושב, לא בשביל לקבל דברים נוספים.

אם היית תופס פורץ גונב לך מהבית 100 מיליארד שקל, היית מנסה לעצור אותו? ואם הוא היה גונב שקל?

פורסם

דוגמה לא רלוונטית, אם הייתי תופס פורץ הייתי הורג אותו לא בגלל הסכום אלא בגלל עצם הפריצה, גם אם הוא לא היה גונב כלום.

הנה דוגמה קצת יותר טובה בשבילך: אם היו לך 100 מיליארד שקל והיית משקיע אותם בבורסה - ולמחרת הבורסה היתה נופלת והיית מפסיד את כל הכסף ונשאר חסר כל. מה היית עושה? מניסיון העבר, יש לא מעט אנשים בעולם שזה קרה להם (אפילו בסכומים נמוכים יותר) - והם התאבדו.

ואם הם/אתה הייתם מאבדים מתוך ה-100 מיליארד האלה רק שקל אחד?

פורסם

מילפורד אתה פשוט לא מבין את המשמעות של המשפט.. יש לו כל מיני אינטרפטציות אבל הפואנטה העיקרית נשארת דומה.

אם גנבת 10 שקל או גנבת 200 שקל זה לא משנה, צריך להתייחס אליך כאל גנב וכזה אתה, לא משנה הסכום (זו דוגמא אחת..)

פורסם

מילדפורד,אתה צודק, טעות שלי. מצאתי את הכשל בדוגמאות שלך. אם היו משלמים לך מאה שקל לשבת בכלא שנה, היית עושה את זה? ואם היו מציעים לך את מיליארדית השקל, גם היית עושה עושה את זה? אני מניח שלא. זה עניין של תועלת-עלות. כנ"ל הבורסה. אם היית משקיע שקל ומאבד את כולו, עדיין לא היית מתאבד (אני מאמין). ואם זה היה מיליארדית האגורה?

אין לדוגמאות קשר למשמעות המקורית ולנושא הדיון.

פורסם

בטח שיש. כי אם ניתוק המטען מהשקע כשהוא לא בשימוש היה חוסך לי סכום בעל משמעות - הייתי מנתק אותו.

אבל כאשר הסכום הוא סכום כלכך זניח של 5 אגורות בחודש (זה מטבע שכבר אפילו לא קיים!) - בוודאי שאני לא אטרח לדחוף את היד שלי אל הקיר בפינת השולחן בשביל לנתק את המטען מהשקע.

פורסם

ובגלל זה המשפט הזה לא נכון לסיטואציה..

פורסם

אתה בעצם טוען שהיחס עלות-תועלת שיש לך מניתוק המטען הוא לא משתלם. זה מאוד מעניין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים