פורסם 2012 ביוני 3013 שנים מחבר יופי אז כולם הולכים ליפול במדרון הזה..אני לא לבד אגב כבר איטי לך או עוד לא? יכול להיות שזה רק אצל חלק..
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים עכשיו שאני שם לב, אין לי בעיות... יש מצב שהם הוציאו תיקון (או שיש לי מזל)?
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים מחבר זה רק לבנתיים חכו חכו... לא סתם. אבל אין שום עידכון שסידר את זה..אחרת לא היו לי בעיות כלל. אגב יש לי AMD, יכול להיות זו סיבת הפילוג. חח איזה מוזר לראות סמל של IE בצד ליד ההודעות שלי. מישו יודע אם יש חוסם פרסומות לאקספלורר ומאיפה מורידים?
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים מחבר זה סוג של דפדפן..לא חוסם פרסומות.הוא לא מוכר ושוק הדפדפנים די מתמצה בשמות גדולים, ככה שלא יודע אם הוא שווה. אתה עובד איתו?
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים תשתמש ב-chromium (הבסיס לכרום, מכיל את הפונקציונאליות והמראה של כרום בדיוק כולל התוספים)
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים זה סוג של דפדפן..לא חוסם פרסומות.הוא לא מוכר ושוק הדפדפנים די מתמצה בשמות גדולים, ככה שלא יודע אם הוא שווה. אתה עובד איתו?הוא מבוסס על הCHROME (בעבר הוא נקרא CHROMEPLUS) תחקור קצת את האתרCoolNovo For Windows V2.0.2.26(base on Chromium 17.0.963.56) זה מה שכתוב בדף ההורדה שלו!
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים מחבר נכון צודק... ;D הורדתי משו לא נכון קודם!וואי תותח פתרת לי תבעייה..רק השמות של הכרטיסיות עדיין הפוכות אבל זה זז חלק כמו כרום אמיתי! רק מוזר למה זה למה אין לזה התקנה..זה ירד פתוח בתקייה.קיצר תודה רבה..יש טעם שאני יתעדכן לגבי עידכון לכרום האמיתי או שאני לא ארגיש הבדל בכלל?
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים אין לי יותר מדי ניסיון עם הדפדפן הזה ככה שאני לא כ"כ יכול לענות לך(לרוב אני משתמש בFF). קיצר....אני שמח שאתה שמח!
פורסם 2012 ביולי 213 שנים עדכון: הבאג מסתבר, פוגע בדפדפן רק אם הממשק שלכם הוא בעברית. אם אתם משנים את שפת הממשק לאנגלית, הלאגיות תעלם.אני מניח שבגוגל מטפלים בבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.