עבור לתוכן

איטיות מוזרה בדפדפן כרום (איטיות בדפדפן ולא בגלישה)

Featured Replies

פורסם

אני כבר עובד עצות. הפעלתי את הדפדפן ופתאום שמות הכרטיסיות החליטו להיצמד לשמאל...חוץ מיזה פתאום יש איטיות מוזרה כזו שאני פותח כרטיסייה חדשה או סתם לוחץ הגדרות או כפתור ימני בעכבר...הכל נראה כאילו זה בהילוך איטי וכאילו פריים פריים. למה זה?

מחקתי והתקנתי כבר כמה פעמים ולא עוזר!

יש לי מערכת חזרה עם 8G זיכרון ומעבד 4 ליבות. הכרום על SSD ומעולם לא הייתה לי התופעה והדפדפן היה טס!

• תגובות 43
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעיה ידוע בגרסה החדשה (20), אני נשאר על 19.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה.

איך אני חוזר לגרסה 19...למרות שכבר זמן אני על 20..אבל אני משתגע מיזה..שאני מחפש בשורת הכתובות אני מקליד על המקלדת ומחכה איזו שנייה לכל אות שתויע וחיפוש שלה בהתאם...היה טס פעם מבלי שהייתי בכלל חושב על זה.

פורסם

לא יודע.

פורסם
  • מחבר

מישו יכול לעזור לי אני משתגע מיזה :nixweiss: ..כאילו יש לי איזה מחשב כמו בספריות ישן כזה. למה זה קרה פיתאום?

אולי זה וירוס?

פורסם

בעיה ידוע בגרסה הזאת זה קורה להמון אנשים.

פורסם

תנסו לעבור לגירסה 21 (DEV CHANNEL)

פורסם
  • מחבר

עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי עוד איזה 3 תרדים שנפתחו בנושא..גוגל פישלו בענק הפעם זה לא עניין של איטיות זה פשוט בלתי ניתן לגלישה כך! האס של כרום היה מהירות וזרימה וזה כל כך איטי עכשיו שאי אפשר לתאר!אם אני מתקין עכשיו דפדפן אחר סביר להניח שאני אשאר איתו וגוגל הולכים לאבד נתח משוק הדפדפנים בגלל הפארסה הזו.

עידכון:

תודה אני מנסה עכשיו להוריד מקווה שזה יעזור :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את גרסה 21 ואת גרסה 19...שום דבר לא עוזר. איטי בצורה בלתי גלישה.

איזה דפדפן מומלץ ויש לו חוסם פרסומות?

פורסם

firefox

פורסם

לא... זה זה העביר אותי ל-20. :facepalm:

פורסם
  • מחבר

חחחח האמת אכלת אותה :lol: . חבל הייתה צריך ישר לבטל עידכון אוטומטי איך שראיתה את הפוסט הזה שלי!

מה שמעצבן זה שיכול להיות שעכשיו זה ייראה לך בסדר...עוד כמה שעות תתקונן לחרא דפדפן.

אגב FIREFOX חמוד אבל עיצוב עמוס ואני אוהב מנימליסטי...לעזאזל ייקח זמן להתרגל. והוא הרבה פחות מהיר מכרום בימים הטובים שלו :'(

פורסם

אי אפשר לבטל את העדכון האוטומטי בכרום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים