פורסם 2012 ביוני 3013 שנים יש לי חדר בממד של הבית, האינטרנט בבית הוא אלחוטי ואני קולט ברוב חלקי הבית את האות אבל בממד אני לא קולט כמעט בכלל.הראוטר נמצא בקומה העליונהאני יודע שיש כמה פתרונות, רפיטר, רשת חשמל, רשת טלפוןאשמח לדעת מה אתם ממליצים ולמה?ואיפה אפשר להשיג את המכשירים?
פורסם 2012 ביולי 513 שנים יש רשתות ברזל בקיר של הממד וזה דבר שרשת אל חוטית תתקשה לעבור דרכו. השאלה אם זכור לי נכון לרוב ממליצים על homeplug דרך החשמל . יש גם אפשרות עם קו טלפון אבל אני לא מבין בזה - לא יודע באיזה רצועות תדר זה משתמש על הכבל ואם זה מפריע לDSL . לא נראה לי שrepeater יעזור כי ברגע שתסגור את הדלת יש סיכוי יותר מסביר ששום דבר לא יעבור.
פורסם 2012 ביולי 513 שנים המלצה שלי-תעביר כבל של רשת בתעלות של הטלפון- הכי אמין שיש. אם יש אפשרות כבל רשת זה הכי טוב ואמין.
פורסם 2012 ביולי 513 שנים אח.... אני עכשיו בשלבי סיום בניית בית. אני ממש שמח, שלפני הטיח השחלתי לכל חדר בבית, ולכל פינה אפשרית 2 כבלי רשת STP מהארון חשמל. זה הדבר הראשון שחשבתי עליו.
פורסם 2012 ביולי 1313 שנים מחבר הממד שלי הוא בלי דלת של ממד, יש שקע חשמל ממש קרוב לדלת לדעתי אני יוכל לקלוט משם אלחוטי..לגבי להשחיל מהתעלה של הטלפון, איך זה אפשרי וכמה זה עולה?
פורסם 2012 ביולי 1313 שנים אם אין דלתאתה יכול לקנות רפיטר, ככה שיעמוד קרוב לכניסה לממד אבל בחוץ (ואז יקלוט את האינטרנט מהראוטר וישדר לתוך הממד)תבדוק איזה ראוטר יש לך ומה הוא תומך, לקנות עוד ראוטר זה עיניין של 150 שקל
פורסם 2012 ביולי 2213 שנים מחבר טוב עדכון, הבנתי שהראוטר שלי היום הוא על תקן Gנראה לכם שיעזור לקנות ראוטר בתקן N?אם כן אשמח להמלצות..
פורסם 2012 ביולי 2213 שנים אני בחדר ממ"ד , ראוטר TP-Link WR841N תקן N , קליטה מעולה מכל חדרי הבית, מומלץ.תעביר את הנתב שישב אצלך בממד ותבדוק אם בשאר החדרים קולטים אותך טוב , ניסוי וטעיה.ממליץ גם לשחק עם הצ'אנלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.