פורסם 2012 ביוני 2913 שנים היייאני רוצה לעשות בדיקות ביצועים ל SSD שלי (המפרט בצד), באיזה תוכנות משתמשים?
פורסם 2012 ביוני 2913 שנים מחבר היי תודה sashaefi הכונן נמצא על asus g53j (זה שבמפרט) והוא פשוט שווה כל דולר! ;D פתאום אני לא מחכה עד שהוא נדלק/ טוען מפה במשחק וכו' ותודה ענקית לאנשי הפורום הנפלאים שעזרו לי לבחור את הכונן
פורסם 2012 ביוני 2913 שנים הקושחה לא עדכנית.הביצועים יכולים להיות כפולים בקריאה (כנראה הגבלה של ה-SATA בנייד).
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים מחבר היי מה הכוונה קושחה לא עדכנית? איך מעדכנים אותה? אם אפשר להוציא עוד קצת ביצועים, אז למה לא? תודה דובי
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים עדכון הקושחה משפר את היציבות ועוד כל מיני דברים. הקושחה העדכנית היא 000F ולך יש 0309. את הקושחה ניתן להוריד מהאתר של Crucial.http://www.crucial.com/support/firmware.aspx (תקרא את ההוראות על ההתקנה בקובץ המצורף).
פורסם 2012 ביולי 113 שנים מחבר הייי תודה OR2OOO עשיתי עדכון קושחה, כנראה זה הגבלה של הלוח אם של הנייד. למדתי משהו שאלה נוספת יש לי: מה זה "לשפר את היציבות"? תודה, דובי
פורסם 2012 ביולי 113 שנים SSD זה רכיב יחסית חדש בשוק החומרה, לכן הם עוד לא לגמרי בשלים ומוציאים עדכוני קושחה כדי לפתור בעיות שיש להם, או שישפרו אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.