עבור לתוכן

מה יותר כבד קילו מסמרים או קילו נוצות?

Featured Replies

• תגובות 45
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
images?q=tbn:ANd9GcTYzGYR_3r0j3t69c02tviu5MJO_WsGXqyfmTDLrL2Z-trvSmkt9_AOEuPG
פורסם
:lol: :lol: :lol:
פורסם

או שהיא בלונדה או שזה מבויים, כאילו, דהההההה!

אבל עדיין זה נחמד :silly:

פורסם

חחחחחחח

ענק

אין לי ספק שזה אמיתי לגמרי

משתף!

פורסם

images?q=tbn:ANd9GcTrK3hf4jkUGNZFZ-OjGDaLUYqazOQJrvTW-qOykJnX0CrNqIUaEw

לא מצאתי תמונה מצחיקה יותר -ננסה פעם הבא

בכל מיקרה נו זה חדש שאומרים המון שטויות בשימור לקוחות ?

גם לי הפליצו המון שטויות

זה העבודה שלהם -והבחורה כניראה חשבה על ההבדלים בין המכוניות בלחץ של העבודה ולא על המושג קמש

אני לא חושב שהיא כזאת מטומטמת -אבל כן חושב שהיא במקום שגורם לה לישמע סופר מטומטמת

(לדעתי האישית )

פורסם

אני חולק עליך...

לדעתי המקום הזה לא גרם לה להישמע מטומטמת אלא עשה ממנה מטוממטמת. וגם המילה הזאת נראת לי טובה מידי... כי זה מה שהם עושים מוכרים שקרים וחרטות לאנשים בשביל שקל וחצי ואת זה אני שונא ואם היה מדבר איתה מישהו פשוט ותמים אז היא הייתה דוחפת לו איזה חרטא בלב שלם העיקר שישלם.

וחוץ מזה נשמע שהיא בטוחה בעצמה מאד ואני בטוח שלה ברור שהBMW יותר מהירה

:cool2: :cool2:

פורסם

לא ראיתי תסירטון אבל ישר עלה לי משהו לרשום וכבר נכנסתי אז:

למרות שהרבה לא מבינים יחלקו עליי, אם תשים את שניהם על משקל, המשקל יראה שהברזל יותר כבד כי יש כוח עילוי או משהו כזה על הנוצות (לא סגור בדיוק איך קוראים לזה)

ככה זה שיש לך אח פיזיקאי..

פורסם

זה מופץ בפייסבוק כבר מהבוקר...

זה מזכיר לי את הצבא... הייתה לנו פקידה שהגיע לשטח ושאלה איפה המג"ד. אמרנו לו "ביעד 6, בערך קילומטר מפה".

היא ענתה: "ברגל או ברכב?"

פורסם
ואם היה מדבר איתה מישהו פשוט ותמים אז היא הייתה דוחפת לו איזה חרטא בלב שלם העיקר שישלם.

אבל ככה זה המון פעמים במכירות ועסקים

נכון שזה לא מוסרי ,אבל שאתה מדבר על עסקים מבחינת רווח

אתה אמור לנסות להרוויח כמה שיותר וכמה שפחות להוציא

מה שבכללי אומר הרבה פעמים שאותם אנשים "מנסים לימכור לאסקימוים קרח "

במיקרה של הדיון לקחו פקידה ואני מעריך בשכר יחסית נמוך ,לנסות לשמור על מנוים בחברה

עם באופן כללי השימור לקוחות מצליח לשמור על מספיק מנוים ריווחים ,ושאני אומר מספיק זה שהוא שומר על יותר רווח מההוצאות שלו

אז זה מישתלם לחברה

העם זה ניהול טוב ? בכלל לא בטוח

אולי יש דברים אחרים עלות תועלת יותר מוצלחים

אולי פירסום ,אולי שומרי לקוחות איכותים יותר בשכר גבוה יותר אבל שאולי יצליחו לשמור על הרבה יותר לקוחות

אולי מיבצעים מסוימים

סתם אני זורק דברים

אבל זה מה שאותה חברה בחרה לעשות בתקציב המסוים הזה

שרות לקוחות שאני מעריך בשכר נמוך לעובדים

בשכר כזה לא תוכל להשיג את אדי מרפי שיהנה ללקוחות

בשכר כזה תקבל פקידים כמו בסירטון

פורסם

יש רק בעיה אחת קטנה בכל הדברים שלך...

שהכל מתחיל מזה שהשכר שלהם מושפע מהשימור לקוחות שלהם ומפה מתחיל כל הבלאגן והתמריצים שלהם למכור חרא לאנשים

פורסם

ואם אני בדיהטסו נוסע 100 קמ"ש ואח שלי בB.M.W נוסע ב10 מגה? :silly:

פורסם

פגשתי מקרה דומה לפני שנה בערך כשסלקום התחילה עם המסלולים של אינטרנט סלולרי חופשי מוגבל מהירות.

הייתי לקוח של אורנג', התקשרתי הצגתי את המבצע של סלקום שראיתי כרלבנטי עבורי, 25 ש"ח לחודש מהירות של 512Kbps. הציעו לי בתגובה לקחת חבילה של 100MB (נפח) ללא הגבלת מהירות במשהו בסביבות ה100 ש"ח. הסברתי לנציג שהוא מדבר איתי על 100MB ואני מדבר איתו על ללא הגבלה ברבע המחיר. הוא הסביר לי משהו כמו:

אתה לא מבין, זה לא שמיש לך, ברגע שזה חצי מגה, אתה לא באמת יכול לגלוש, עדיף 100MB במהירות גבוהה מכמה שאתה רוצה בהגבלת מהירות.

הסברים על מהות WHATSAPP / WAZE / סתם גלישה בדפדפן עלו בתוהו - הוא בשלו, בחצי מגה אתה לא יכול לעשות כלום.

עברתי לסלקום. וכולה חצי מגה ביט לשניה, אבל עובד כמו גדול, הגלקסי טוחן. המגבלה היא לא חצי מגה ביט לשניה, אלא הסוללה.

פורסם

השיחה אמיתית לגמרי!

היתה לי אותה שיחה, עם בזק לפני חודשיים בערך.

היא אמרה לי, ה5 מגה שלנו זה יותר מה5 מגה של הוט. זה לא אותו 5 מגה.

:facepalm:

אני לא יודע מה היא חשבה לעצמה, ברור לי שמלמדים אותם לומר את זה.

פורסם

אתם חייבים לזכור שכמה שזה מפגר תיאורטית זה נכון, החצי מגה של חברה מסויימת נמדד לפי הקצב המקסימלי שהם מצליחים להביא מבחנים ולא מה שהלקוח מקבל בפועל. לכן יהיו הרבה מקרים שה5 מגה של חברה X יהיה יותר מהיר מה5 מגה של חברה Y.

זה שהיא יצאה מטומטת זה דבר אחד אבל אם היא הייתה מתנסחת קצת פחות בטימטום (או מבינה משהו על המוצר שהיא מוכרת) אז זה היה תקף לגמרי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים