עבור לתוכן

Google Nexus 7

Featured Replies

פורסם

OTG זה מה שמאפשר חיבור DOK, נכון?

מה עוד מחייב תמיכה ב-OTG?

מה ההבדל בין זה ל-USBhost לבורים שבינינו?

• תגובות 383
  • צפיות 49.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, OTG מאפשר חיבור DOK

אין משהו מחייב...

בגדול אין הרבה הבדל

פורסם
  • מחבר

לAINOL כבר יש קהילת פיתוח עצמאית

הN7 הוא חזק ואיכותי וכו'... השאלה היא האם צריך את זה?

אני חייב לציין משהו

עברתי כבר המון מכשירי אנדרואיד

עם כל האהבה שלי למערכת הזאת,

זאת המערכת האחרונה שאפשר להגיד עליה שיש לה "יותר מדי כח עיבוד" או שהSOC שלה "מיותר"

כמו כן, בעולם של יצרנים שעושים טובה ומשדרגים אותך גירסה אחת קדימה (וגם זה לא בטוח)

מכשיר של גוגל זה לגמרי עולם אחר (וכן, אני לא סופר רומים חצי אפויים)

פורסם
  • מחבר

והנה עוד דוגמה לתגובה הקודמת שלי

http://www.gadgety.co.il/45152/%D7%94%D7%99%D7%99%D7%AA%D7%9B%D7%9F-galaxy-s-ii-%D7%9C%D7%90-%D7%99%D7%A7%D7%91%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%95%D7%9F-jelly-bean-4-1-%D7%9C%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%94/

פשוט תירוצים עלובים

לאור העובדה שגוגל מוציאה את 4.1 לנקסוס S שהוא עם מפרט זהה לגלקסי S הראשון!

(שזה עוד מכשיר שהוא בסה"כ בן שנתיים וכבר נמצא 2 גירסאות אחרוה ולא יקבל עדכונים)

פורסם

שאלת תם... אם הנקסוס7 של גוגל נמכר באמת ב-200$ (עזבו מכס/משלוח/מע"מ), יש עדיין איזושהי הצדקה לקנות את הטאבלטים הסיניים המתקדמים כמו האורורה2 למשל ב~160$ בכלל?

לסיני יש רזולוצית מסך נמוכה יותר ומעבד איטי בהרבה.

Batnun

.

פורסם

והנה עוד דוגמה לתגובה הקודמת שלי

http://www.gadgety.co.il/45152/%D7%94%D7%99%D7%99%D7%AA%D7%9B%D7%9F-galaxy-s-ii-%D7%9C%D7%90-%D7%99%D7%A7%D7%91%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%95%D7%9F-jelly-bean-4-1-%D7%9C%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%94/

פשוט תירוצים עלובים

לאור העובדה שגוגל מוציאה את 4.1 לנקסוס S שהוא עם מפרט זהה לגלקסי S הראשון!

(שזה עוד מכשיר שהוא בסה"כ בן שנתיים וכבר נמצא 2 גירסאות אחרוה ולא יקבל עדכונים)

נחיה וניראה

רס"ן שמועתי עובד שעות נוספות. אם נקסוס אס מקבל את העדכון, כל הסיבות שבכתבה בכלל לא בתוקף.

פורסם
  • מחבר

ספר את זה לגלקסי S

פורסם

לסיני יש רזולוצית מסך נמוכה יותר ומעבד איטי בהרבה.

.

נמוכה לא בהרבה ועדיין כפול-ליבה ב-1.5GHZ זה ממש לא איטי.

פורסם

כמו שכבר אמרתי, לחבר שלי יש SGS1 עם 4.1. חי וקיים.

פורסם

נמוכה לא בהרבה ועדיין כפול-ליבה ב-1.5GHZ זה ממש לא איטי.

אם אני לא טועה האורורה הוא לא כפול ליבה, הסינים קוראים לו כפול ליבה רק כי יש לו ליבה גרפית וליבת CPU

פורסם

תגידו, אמרו מתי יהיה זמין בשאר העולם? אם בכלל יהיה זמין בשאר העולם? מובן שאפשר בקלות ליבא היום, פשוט הבנתי שהוא אמור להיות בעל תלות רחבה בשירותי ענן, שכרגע לא זמינים בארץ.

פורסם
  • מחבר

כמו שכבר אמרתי, לחבר שלי יש SGS1 עם 4.1. חי וקיים.

פורט של SDK

עדיף כבר 2.3 רשמי...

פורסם

אם אני לא טועה האורורה הוא לא כפול ליבה, הסינים קוראים לו כפול ליבה רק כי יש לו ליבה גרפית וליבת CPU

אתה טועה - CPU כפול ליבה + GPU עם 4 ליבות עיבוד למיטב הבנתי.

פורסם

תגידו, אמרו מתי יהיה זמין בשאר העולם? אם בכלל יהיה זמין בשאר העולם? מובן שאפשר בקלות ליבא היום, פשוט הבנתי שהוא אמור להיות בעל תלות רחבה בשירותי ענן, שכרגע לא זמינים בארץ.

מן הסתם הוא יהיה זמין בשאר העולם, בטח כמה שבועות אחרי 4 המדינות הראשונות. סביר להניח שבייבוא אפור אפילו יהיה זמין בארץ.

לגבי שירותי הענן - לא תוכל להנות משירותי המוזיקה/ספרים/סרטים/סדרות/מגזינים בענן, אבל פרט לזה לא תהיה שום מגבלה. במילים אחרות, את הספרים שלך תקרא עם אפליקציית קינדל או PDF (או כל דרך אחרת), את הסרטים/סדרות תצטרך לשים עליו ידנית ואת המגזינים.. יש אפליקציות אחרות אני מניח.

פורסם
  • מחבר

המוזיקה עובד בארץ טחרי שנרשמים פעם אחת עם פרוקסי.

לשימוש השוטף לא צריך כלום חוץ מאינטרנט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים