פורסם 2012 ביוני 3013 שנים שאלת תם... אם הנקסוס7 של גוגל נמכר באמת ב-200$ (עזבו מכס/משלוח/מע"מ), יש עדיין איזושהי הצדקה לקנות את הטאבלטים הסיניים המתקדמים כמו האורורה2 למשל ב~160$ בכלל?
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים שאלת תם... אם הנקסוס7 של גוגל נמכר באמת ב-200$ (עזבו מכס/משלוח/מע"מ), יש עדיין איזושהי הצדקה לקנות את הטאבלטים הסיניים המתקדמים כמו האורורה2 למשל ב~160$ בכלל?האמת? כן...160$ כוללים את המשלוח ו90% מהמקרים ללא מע"מ = 160$ נקי ~ 650 שח200$ של הN7 לא כוללים משלוח (נגיד 30$ במקרה הטוב) = 230$ ~ 900 ש"חלא בדיוק הבדל קטן
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים מה לגבי ההבדל במפרט הטכני? מעבד? יכולת גרפית? עמידות? קישוריות?אם נזניח את המשלוח, מדובר ב~150 ש"ח הבדל בלבד בין טאבלט סיני (איכותי) לבין טאבלט הדגל של גוגל. את נפח האיחסון אני מניח שאפשר לפתור עם איזה DOK חביב וקומפקטי, לא?
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים מחבר אכן אפשר לחבר dokהבדלי החומרה הם גדולים מאודוגם הבדלי התוכנה - ההבדל בין תוכנה רשמית של גוגל לתוכנה סינית עם מינימום תמיכה.
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים לAINOL כבר יש קהילת פיתוח עצמאיתהN7 הוא חזק ואיכותי וכו'... השאלה היא האם צריך את זה?אני השבוע מזמין לידיד משפחה 2 טאבלטים של AINOL אחרי שהוא קטנה טאבלט חסר שם בארץ לילדים וגרמתי לו להחזיר אותו לחנותבמחיר של 1 קונים 2, זה היופי בסיניים... המחיר פשוט זול, אבל השאלה אם זה מתאים לצרכים... במקרה שלו כן
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים אכן אפשר לחבר dokהבדלי החומרה הם גדולים מאודוגם הבדלי התוכנה - ההבדל בין תוכנה רשמית של גוגל לתוכנה סינית עם מינימום תמיכה.באירוע חיברו לו Ethernet עם מתאם USBמסתבר שהוא לא תומך ב- OTG מהקופסא, יש לו רק USB Host (לכן ניתן לחבר לו עכבר/מקלדת/Eth). צריך רוט ואפליקציה שיודעת לעבוד עם OTG -http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1743052תגובה 11.גוגל רוצה "בכוח" לשדל משתמשים להשתמש בשירותי הענן.
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים במחיר של 1 קונים 2, זה היופי בסיניים... המחיר פשוט זול, אבל השאלה אם זה מתאים לצרכים... במקרה שלו כן בהתחלה שמתי עין על הדגמים שעולים ~100$ עם מעבד 1GHZ חד ליבתי, ליבה גרפית בסיסית, מסך רגיל ולרוב פחות זיכרון. אני מניח שכטאבלט לילדים זה מספק בהחלט אבל אז חשבתי אם לא כדאי להשקיע עוד 30-50 דולר בשביל משהו איכותי וחזק לטווח ארוך ואז הגיע הנקסוס7 ב-200$ שזה כבר מחיר כפול.
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים מחבר מסתבר שהוא לא תומך ב- OTG מהקופסא, יש לו רק USB Host (לכן ניתן לחבר לו עכבר/מקלדת/Eth). צריך רוט ואפליקציה שיודעת לעבוד עם OTG -http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1743052תגובה 11.גוגל רוצה "בכוח" לשדל משתמשים להשתמש בשירותי הענן.זאת היתה הכוונה שליגם בגלקסי נקסוס צריך רוט כדי לעשות MOUNT לDOKמזל שזה מכשיר של גוגל והחיים קלים (למרות שאם היה לי צורך בטבלט, 16 ג'יגה זה מספיק לי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.