עבור לתוכן

Google Nexus 7

Featured Replies

פורסם

^^ בדיוק (~) כמה שעלה לי 1,240ש"ח (הוזמן מ- B&H).

• תגובות 383
  • צפיות 49.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא רע...

גורם לי לשקול מחדש את ההחלטה לרכוש טאבלט סיני איכותי שאמנם יצא ~400 ש"ח פחות אבל אין ממש מה להשוות:

חומרה נחותה ולעיתים עם בבעיות תאימות/קושחה

רזולוציה נמוכה משמעותית

טאצ' פחות טוב

מצלמה מצחיקה

איכות בניה פחות טובה

מערכת הפעלה בגרסה מאוד מסויימת לעומת הנקסוס שבא ישירות מגוגל.

GPS פחות טוב לפי דיווחים.

לעומת זאת, אם מצליחים להמנע מהמכס ועם משלוח חינם ההבדל מגיע לסביבות ה-550-600 ש"ח שזה כמעט חצי מחיר ועדיין עם חומרה מכובדת ביותר לרוב המכריע של המשתמשים (1024X600, IPS, DUAL-CORE 1.5GHZ, MALI400, GPS).

פורסם

^^ בדיוק (~) כמה שעלה לי 1,240ש"ח (הוזמן מ- B&H).

בעזרת מאסטופ ודומיו?

פורסם

^^כן. במסטופ עלות של $3.5 עמלת שיחרור מכס + $17 משלוח, ב- Buy2USA עלות של $15+$3.5 (מעבר לזה מיסים של כ- $40). המכשיר עצמו $249 משלוח חינם בארה"ב.

פורסם

לעומת זאת, אם מצליחים להמנע מהמכס

אל תהיה חכמולוג, אם אתה בונה על זה שיהיה לך מזל ותתחמק מהמכס, אז תשווה את המחיר הזה למחיר של הנקסוס גם ללא המכס..

לא חוכמה להשוות אחד עם ואחד בלי.

פורסם

^

באמצעי השילוח של הנקסוס לארץ קשה מאוד להמנע ממכס ואילו במשלוחים מהחנויות הסיניות הסיכוי לכך די גבוה.

עם זאת, יש צדק בדבריך.

פורסם

יש עדיין רשת גדולה שיש לה את דגם ה-16GB במלאי (להזמנה באינטרנט)?

ב-b&h, staples, bestbuy, amazon יש או רשימת המתנה, או שהמכירה פיזית בסניפים.

פורסם

שלושה ימי שימוש איתו והוא מאוד נוח... אני אפרט יותר בבוקר שלי (אני בארצות הברית).

פורסם

יש עדיין רשת גדולה שיש לה את דגם ה-16GB במלאי (להזמנה באינטרנט)?

ב-b&h, staples, bestbuy, amazon יש או רשימת המתנה, או שהמכירה פיזית בסניפים.

אני קניתי בולמארט, והמלאי באתר נגמר וחזר כל כמה שעות. תבדוק גם שם

פורסם

b&h אומרים שנגמר המלאי, בראשון בספטמבר הם מקבלים מלאי חדש.

פורסם

לעומת זאת, אם מצליחים להמנע מהמכס ועם משלוח חינם ההבדל מגיע לסביבות ה-550-600 ש"ח שזה כמעט חצי מחיר ועדיין עם חומרה מכובדת ביותר לרוב המכריע של המשתמשים (1024X600, IPS, DUAL-CORE 1.5GHZ, MALI400, GPS).

ה-AINOL AURORA II מ-www.buyincoins.com ירד למחיר זנות כמעט:

http://www.buyincoins.com/index.php?main_page=product_info&products_id=17010

עם קופון של 5% הנחה יוצא 119$ כולל משלוח וזה כבר פער של מעל 750 ש"ח או תוספת של 150% במחיר בהשוואה לנקסוס7 (בד"כ לא משלמים עליהם אפילו מע"מ).

ברור שלא מדובר באותה רמה של מוצרים ואין GPS/BT אבל עדיין מדובר בדגם מצויין, חזק, עדכני ואיכותי שיספק בהחלט חלק נכבד מאוד מהאנשים ובמחיר מצחיק.

פורסם

אפשר קיצור של יתרונותיו וחסרונותיו?

פורסם

כפי שזה נראה כרגע החיסרון היחידי כנראה הוא זה שהמגע כנראה, רק כנראה, לא ברמה של אייפד החדש ודומיו - אבל לפי יוטיוב וכו' נראה כאילו הוא מאוד זורם לכשעצמו, המכשיר חזק יחסית, בעל קהילה ועולה 500 ש"ח

פורסם

קיבלתי אותו השבוע.אין מה לאמר.גוגל שיחקו אותה.בסביבת המחיר הזה לא תמצאו משהוא שקרוב אליו.

והאנדרויד 4.1 פשוט זורם בצורה חלקה ביותר.

קניתי דרך B&H ומשלוח מאסטופ

• 2 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים